od SEPULTURA Čet Jan 15, 2009 6:17 pm
Ne zasniva se sve na krvlju i kosturskim glavama.Obicno deca prvo pocnu od Whitesnake,GnR,Scorpionsa i Led Zeppelina pa tek onda predju na onaj teski metal,zavisi kako ko.E onda treba da izaberu pravac metala koji im najvise prija:
Black (krv,nasilje,satanizam uglavnom je u skoro svakom ova tematika mada ima izuzetaka)
Power (tripovanje na maceve,plamenove i zmajeve,jako brzo i energicno sto sam naziv pravca kaze)
Heavy metal (za ovaj pravac se skoro svi odluce,tematika je obicno o desavanju u svetu,eto sezdesetih i sedamdesetih je bila tamatika o propagandi,nuklearnom unistenju,zagadjenju zivotne sredine...).
A oblacenjem tih maica sa kosturovima izgledaju mocnije cool.Dosta dece koja i ne slusaju metal vole kosturske glave i izgledaju im mocno,tinejdzeri pogotovo,malo vise muski rod.Eno i oni bajkeri svi nose one marame sa kosturskim glavama,sta treba da znaci to po tebi,da su ubice,koljaci,satanisti... mislim stvarno.Ja sam uz metal naucio engleski,samostalno sam ga ucio posto ga nisam imao u osnovnoj,ta muzika me je inspirisala posle toliko procitanih tekstova i saslusanih pesama.