Cesto cujem pricu da zene stalno tracare i ogowaraju i ne mogu biti dobri prijatelji kao muskarci..Pa,sta wi mislite o tome..?
+11
<<>>
Mara
butterfly-girl
Tasha'94
~coka~
smile_girl
Ninaa
Milica_94
Piink.Ladyy
Ikac&Njanja
Gossip girl
15 posters
Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
P slazem se.. Neke od nas uopste ne znaju da drze jezik za zube pa odmah otrce i razglase ono sto si im rekao... Verujem da postoje i muske tracare, ali ipak pre cu se poveriti Rikiju nego nekoj drugarici iz odeljenja...
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Ja verujem da su muskarci bolji prijatelji .
zato sto sam se u to uverila ne jdnom vec hiljadu puta.
Najbolji prijatelj mi je Palika..pored toga sto ga volim.On me najbolje razume,daje najbolje savete..uvek poslusa do kraja .. i saoseca se samnom ..dok neka druga devojka pukne kod druge recenice..i nedaj boze,krene sve da istracari.. Mislim ne kazem da se to vec desilo,ali ne zelim da dam nekome priliku da se desi.
zato sto sam se u to uverila ne jdnom vec hiljadu puta.
Najbolji prijatelj mi je Palika..pored toga sto ga volim.On me najbolje razume,daje najbolje savete..uvek poslusa do kraja .. i saoseca se samnom ..dok neka druga devojka pukne kod druge recenice..i nedaj boze,krene sve da istracari.. Mislim ne kazem da se to vec desilo,ali ne zelim da dam nekome priliku da se desi.
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009
Muskarci jesu verniji.....ali meni se stalno dogadjalo da se moj prijatelj nalozi na mene.....i zato sam malo nepoverljiva prema musko zenskim prijateljstvima...
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Jeste tako je!
Naravno da ima i muskaraca sto su tracare ali ja ipak mislim da zene vishe tracaju!
Naravno da ima i muskaraca sto su tracare ali ja ipak mislim da zene vishe tracaju!
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
to je relativno, jer nisu svi muskarci isti i nisu sve zene iste...da li je neko dobar prijatelj apsolutno ne zavisi od pola, vec od toga koliko je iskren prijatelj, sta sve cini za svog prijatelja, da li je tu kada je potreban svom prijatelju ...itd.
~coka~- Aktivan clan
- Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009
pa zene su bolje...zeni sve mozes da kazes...ali muskarcu bas i ne...
...xD...
...xD...
Tasha'94- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 17.08.2009
Iskreno, ne pravim razliku. Ako je meni neko najbolji prijatelj, nebitno dal je musko ili zensko, znacu da mogu sve da mu kazem, da se poverim...
Jer znam kakva sam osoba, i koga imam za prave prijatelje...
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
bolji su muskarci prijetelji nego mi zenske! na zalost...zato 98% od mojih prijatelja su boys :D hehe
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
Zavisi od osobe... Ne mozemo tako da generalizujemo...
<<<SteFaN>>>- Aktivan clan
- Broj poruka : 114
Datum upisa : 05.08.2009
Tasha'94 ::Iskreno, ne pravim razliku. Ako je meni neko najbolji prijatelj, nebitno dal je musko ili zensko, znacu da mogu sve da mu kazem, da se poverim...
buuuuuubicaaaaaa- Super aktivan clan
- Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008
definitivno muskarci jer zene vremenom postaju ljubomorne ... barem podsvesno ... :D
~Queen~- Napredan clan
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 27.07.2009
Mushkarci............:))))))))))))))))))))))
imam dva druga kojim mogu da kazhem bukvalno sve shto npr. ni najboljoj DRUGARICI ne mogu,a i da mogu ona me sigurno ne bi na taj nachin posavetovala kao oni,razumeju me bolje od zenskih osoba...dele savete u vezi momaka,posto me po tom pitanju mnogo bolje razumeju od drugarica. i u pola noci su tu za mene..volim ih nns.
imam dva druga kojim mogu da kazhem bukvalno sve shto npr. ni najboljoj DRUGARICI ne mogu,a i da mogu ona me sigurno ne bi na taj nachin posavetovala kao oni,razumeju me bolje od zenskih osoba...dele savete u vezi momaka,posto me po tom pitanju mnogo bolje razumeju od drugarica. i u pola noci su tu za mene..volim ih nns.
** barbie brown**- Napredan clan
- Broj poruka : 56
Godina : 29
Datum upisa : 15.11.2009
pa imam 2 najbo0olja druga...ko0jima bash do0sta to0ga pricam..i mnogo znaju o meni...ali ipak ne mogy da ima kazem swe shto pricam i naj ortakinjama... ali msm da su oni pouzdaniji... kad njima kazem... msm da nece shiriti.... da ce cuwati tajnu...
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
I dalje ostajem pri svome da su muskarci bolji drugovi od nas zena
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
imam samo jednog druga sa kojim delim sve, i sa kojim bih mogla da legnem u krewet, a da se nishta ne dogodi...i msm da ponekad mogu da budu bolji prijatelji...ali imam i 3 extra drugarice....sa kojima isto delim sve...sa jednom se znam josh od vrtica i uvek smo bile naj drugarice....tako da nezz...