Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?

Ići dole 
+11
<<>>
Mara
butterfly-girl
Tasha'94
~coka~
smile_girl
Ninaa
Milica_94
Piink.Ladyy
Ikac&Njanja
Gossip girl
15 posters
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Empty
PočaljiNaslov: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Jan 15, 2009 3:18 pm

Cesto cujem pricu da zene stalno tracare i ogowaraju i ne mogu biti dobri prijatelji kao muskarci..Pa,sta wi mislite o tome..?
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Jan 15, 2009 3:41 pm

P slazem se.. Neke od nas uopste ne znaju da drze jezik za zube pa odmah otrce i razglase ono sto si im rekao... Verujem da postoje i muske tracare, ali ipak pre cu se poveriti Rikiju nego nekoj drugarici iz odeljenja...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Jan 15, 2009 3:45 pm

Ja verujem da su muskarci bolji prijatelji .
zato sto sam se u to uverila ne jdnom vec hiljadu puta.
Najbolji prijatelj mi je Palika..pored toga sto ga volim.On me najbolje razume,daje najbolje savete..uvek poslusa do kraja .. i saoseca se samnom ..dok neka druga devojka pukne kod druge recenice..i nedaj boze,krene sve da istracari.. Mislim ne kazem da se to vec desilo,ali ne zelim da dam nekome priliku da se desi.
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimePet Jan 16, 2009 1:52 am

Muskarci jesu verniji.....ali meni se stalno dogadjalo da se moj prijatelj nalozi na mene.....i zato sam malo nepoverljiva prema musko zenskim prijateljstvima...
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeSre Feb 04, 2009 11:45 pm

Jeste tako je!
Naravno da ima i muskaraca sto su tracare ali ja ipak mislim da zene vishe tracaju!
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Feb 05, 2009 6:36 pm

to je relativno, jer nisu svi muskarci isti i nisu sve zene iste...da li je neko dobar prijatelj apsolutno ne zavisi od pola, vec od toga koliko je iskren prijatelj, sta sve cini za svog prijatelja, da li je tu kada je potreban svom prijatelju ...itd.
Nazad na vrh Ići dole
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeSub Avg 01, 2009 2:59 pm

pa zene su bolje...zeni sve mozes da kazes...ali muskarcu bas i ne...
...xD...
Nazad na vrh Ići dole
Tasha'94
Aktivan clan
Aktivan clan
Tasha'94

Broj poruka : 166
Datum upisa : 17.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeUto Avg 18, 2009 12:52 pm

Iskreno, ne pravim razliku. Ako je meni neko najbolji prijatelj, nebitno dal je musko ili zensko, znacu da mogu sve da mu kazem, da se poverim...
Jer znam kakva sam osoba, i koga imam za prave prijatelje... Wink
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 1:59 am

bolji su muskarci prijetelji nego mi zenske! na zalost...zato 98% od mojih prijatelja su boys :D hehe
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 10:54 am

Zavisi od osobe... Ne mozemo tako da generalizujemo...
Nazad na vrh Ići dole
<<<SteFaN>>>
Aktivan clan
Aktivan clan
<<<SteFaN>>>

Broj poruka : 114
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimePet Avg 21, 2009 12:50 am

Tasha'94 ::
Iskreno, ne pravim razliku. Ako je meni neko najbolji prijatelj, nebitno dal je musko ili zensko, znacu da mogu sve da mu kazem, da se poverim...
Jer znam kakva sam osoba, i koga imam za prave prijatelje... Wink
Nazad na vrh Ići dole
buuuuuubicaaaaaa
Super aktivan clan
Super aktivan clan
buuuuuubicaaaaaa

Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Sep 17, 2009 10:18 pm

definitivno muskarci jer zene vremenom postaju ljubomorne ... barem podsvesno ... :D
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sanjarenje.top-forum.net
~Queen~
Napredan clan
Napredan clan
~Queen~

Broj poruka : 65
Datum upisa : 27.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimePon Okt 19, 2009 3:18 pm

Mushkarci............:))))))))))))))))))))))
imam dva druga kojim mogu da kazhem bukvalno sve shto npr. ni najboljoj DRUGARICI ne mogu,a i da mogu ona me sigurno ne bi na taj nachin posavetovala kao oni,razumeju me bolje od zenskih osoba...dele savete u vezi momaka,posto me po tom pitanju mnogo bolje razumeju od drugarica. i u pola noci su tu za mene..volim ih nns.
Nazad na vrh Ići dole
** barbie brown**
Napredan clan
Napredan clan
** barbie brown**

Broj poruka : 56
Godina : 29
Datum upisa : 15.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimePon Nov 16, 2009 2:02 am

pa imam 2 najbo0olja druga...ko0jima bash do0sta to0ga pricam..i mnogo znaju o meni...ali ipak ne mogy da ima kazem swe shto pricam i naj ortakinjama... ali msm da su oni pouzdaniji... kad njima kazem... msm da nece shiriti.... da ce cuwati tajnu...
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimePon Dec 07, 2009 4:26 pm

I dalje ostajem pri svome da su muskarci bolji drugovi od nas zena
Nazad na vrh Ići dole
>^♥Jëtżä♥ˇ<
Napredan clan
Napredan clan
>^♥Jëtżä♥ˇ<

Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitimeČet Jul 15, 2010 8:38 pm

imam samo jednog druga sa kojim delim sve, i sa kojim bih mogla da legnem u krewet, a da se nishta ne dogodi...i msm da ponekad mogu da budu bolji prijatelji...ali imam i 3 extra drugarice....sa kojima isto delim sve...sa jednom se znam josh od vrtica i uvek smo bile naj drugarice....tako da nezz...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?   Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Prijatelji od malih nogu..
» Muskarci se boje lepotica
» I prijatelji lazu,zar ne???
» Izmisljeni prijatelji...
» Zasto su nam prijatelji potrebni?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Prijateljstvo-
Skoči na: