| Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? | |
|
+11<<>> Mara butterfly-girl Tasha'94 ~coka~ smile_girl Ninaa Milica_94 Piink.Ladyy Ikac&Njanja Gossip girl 15 posters |
Autor | Poruka |
---|
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Jan 15, 2009 3:18 pm | |
| Cesto cujem pricu da zene stalno tracare i ogowaraju i ne mogu biti dobri prijatelji kao muskarci..Pa,sta wi mislite o tome..? | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Jan 15, 2009 3:41 pm | |
| P slazem se.. Neke od nas uopste ne znaju da drze jezik za zube pa odmah otrce i razglase ono sto si im rekao... Verujem da postoje i muske tracare, ali ipak pre cu se poveriti Rikiju nego nekoj drugarici iz odeljenja... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Jan 15, 2009 3:45 pm | |
| Ja verujem da su muskarci bolji prijatelji . zato sto sam se u to uverila ne jdnom vec hiljadu puta. Najbolji prijatelj mi je Palika..pored toga sto ga volim.On me najbolje razume,daje najbolje savete..uvek poslusa do kraja .. i saoseca se samnom ..dok neka druga devojka pukne kod druge recenice..i nedaj boze,krene sve da istracari.. Mislim ne kazem da se to vec desilo,ali ne zelim da dam nekome priliku da se desi. | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Pet Jan 16, 2009 1:52 am | |
| Muskarci jesu verniji.....ali meni se stalno dogadjalo da se moj prijatelj nalozi na mene.....i zato sam malo nepoverljiva prema musko zenskim prijateljstvima... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Sre Feb 04, 2009 11:45 pm | |
| Jeste tako je! Naravno da ima i muskaraca sto su tracare ali ja ipak mislim da zene vishe tracaju! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Feb 05, 2009 6:36 pm | |
| to je relativno, jer nisu svi muskarci isti i nisu sve zene iste...da li je neko dobar prijatelj apsolutno ne zavisi od pola, vec od toga koliko je iskren prijatelj, sta sve cini za svog prijatelja, da li je tu kada je potreban svom prijatelju ...itd. | |
|
| |
~coka~ Aktivan clan
Broj poruka : 146 Godina : 32 Datum upisa : 14.07.2009
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Sub Avg 01, 2009 2:59 pm | |
| pa zene su bolje...zeni sve mozes da kazes...ali muskarcu bas i ne... ...xD... | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Uto Avg 18, 2009 12:52 pm | |
| Iskreno, ne pravim razliku. Ako je meni neko najbolji prijatelj, nebitno dal je musko ili zensko, znacu da mogu sve da mu kazem, da se poverim... Jer znam kakva sam osoba, i koga imam za prave prijatelje... | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Avg 20, 2009 1:59 am | |
| bolji su muskarci prijetelji nego mi zenske! na zalost...zato 98% od mojih prijatelja su boys :D hehe | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Avg 20, 2009 10:54 am | |
| Zavisi od osobe... Ne mozemo tako da generalizujemo... | |
|
| |
<<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| |
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Sep 17, 2009 10:18 pm | |
| definitivno muskarci jer zene vremenom postaju ljubomorne ... barem podsvesno ... :D | |
|
| |
~Queen~ Napredan clan
Broj poruka : 65 Godina : 30 Datum upisa : 27.07.2009
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Pon Okt 19, 2009 3:18 pm | |
| Mushkarci............:)))))))))))))))))))))) imam dva druga kojim mogu da kazhem bukvalno sve shto npr. ni najboljoj DRUGARICI ne mogu,a i da mogu ona me sigurno ne bi na taj nachin posavetovala kao oni,razumeju me bolje od zenskih osoba...dele savete u vezi momaka,posto me po tom pitanju mnogo bolje razumeju od drugarica. i u pola noci su tu za mene..volim ih nns. | |
|
| |
** barbie brown** Napredan clan
Broj poruka : 56 Godina : 29 Datum upisa : 15.11.2009
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Pon Nov 16, 2009 2:02 am | |
| pa imam 2 najbo0olja druga...ko0jima bash do0sta to0ga pricam..i mnogo znaju o meni...ali ipak ne mogy da ima kazem swe shto pricam i naj ortakinjama... ali msm da su oni pouzdaniji... kad njima kazem... msm da nece shiriti.... da ce cuwati tajnu... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Pon Dec 07, 2009 4:26 pm | |
| I dalje ostajem pri svome da su muskarci bolji drugovi od nas zena | |
|
| |
>^♥Jëtżä♥ˇ< Napredan clan
Broj poruka : 66 Godina : 30 Lokacija : Nowi Sad Datum upisa : 15.07.2010
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? Čet Jul 15, 2010 8:38 pm | |
| imam samo jednog druga sa kojim delim sve, i sa kojim bih mogla da legnem u krewet, a da se nishta ne dogodi...i msm da ponekad mogu da budu bolji prijatelji...ali imam i 3 extra drugarice....sa kojima isto delim sve...sa jednom se znam josh od vrtica i uvek smo bile naj drugarice....tako da nezz... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? | |
| |
|
| |
| Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji? | |
|