I prijatelji lazu,zar ne??? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

I prijatelji lazu,zar ne???

Ići dole 
+10
**Majche**
dovLa_
Maria93
Dzo@n@
Luna
Prskavac
butterfly-girl
Ricky
Deliverance
bbabystorie
14 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

I prijatelji lazu,zar ne??? Empty
PočaljiNaslov: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeNed Jul 20, 2008 3:39 pm

Prijatelji…

1. ...kriju tajne jedni od drugih – 64% muškaraca je izjavilo da ne bi reklo svom najboljem prijatelju da ih žena ili cura varaju sa zajedničkim poznanikom.

2.…imaju skrivene simpatije prema djevojci ili momku najboljeg prijatelja/prijateljice – 44% žena i 41% muškaraca se osjećalo privučeno partnerom najboljeg prijatelja.

3.…postoje da bi pružili rame za plakanje – 74% muškaraca je potvrdilo da bi izveli najboljeg prijatelja u bar da bi ga utješili nakon raskida.

4.…skrivaju tajne zavisti – 49% žena je priznalo da su ljubomorne na najbolje prijatelje.

5.…se ne uključuju u borbe prijatelja – samo 29% muškaraca bi započelo tuču da zaštiti najboljeg druga.

6.…se ne može vjerovati – 38% žena više vjeruju svojim majkama kada dođe do savjeta oko izgleda, više nego braći, sestrama, prijateljima ili partneru.

7.…govore male nevine laži jedni drugima – 51% žena ne bi priznalo najboljoj prijateljici da se udebljala.

Sta vi mislite o ovome? Jel vam se desilo da saznate da vas je najbolji prijatelj-ica slagao-la da bi vas zastitio,da vas ne povredi ili iz nekog drugog razloga?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeNed Jul 20, 2008 8:07 pm

uvek toga ima...ne moze se bez sitnih lazi...al moje drustvo i ja tu laz vise prikrivamo savetima,tipa ako se meni ne svidi kako drugarici stoji majica koju je probala,ja joj kazem lepa je majica al mozda bi ti bolje stajala ova druga...itd...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Ricky
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 126
Godina : 34
Datum upisa : 03.07.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeNed Jul 20, 2008 11:19 pm

Prijatelji umeju da slazu i to veoma opako... to sam ja naucio za ovih 18 godina :)
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeČet Jul 24, 2008 8:17 pm

jeste dosta puta me je najbolja drugarica slagala :S i to ne za nesto malo :/ tako da sad nismo najbolje drugarice vise...najbolji drug me nikad nije slagao ,bar koliko ja znam =) ;*
Nazad na vrh Ići dole
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeUto Sep 23, 2008 12:57 am

naravno da mogu. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan
Luna

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeSub Sep 27, 2008 1:39 pm

Prijatelji mogu da slazu..
jedina njihova laz je opravdana kada lazu da bi postigli nesto dobro za tebe.
Nazad na vrh Ići dole
Dzo@n@
Aktivan clan
Aktivan clan
Dzo@n@

Broj poruka : 210
Godina : 30
Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimePon Okt 13, 2008 10:03 pm

istina je ali mozda nece da ih povrede pa slazu
Nazad na vrh Ići dole
Maria93
Banovan član
Banovan član

Broj poruka : 154
Godina : 31
Datum upisa : 30.09.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeSre Okt 15, 2008 2:16 pm

ja nikad ne bih lagala ortakinju kao sto ne bi volele da ona laze mene,a znam da me ona nikad ne bi lagala...uvek bih joj sve rekla ma koliko zabolelo nego da precutim i pustim da se opece
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fiesta4um.tk
dovLa_
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
dovLa_

Broj poruka : 1179
Godina : 31
Datum upisa : 09.04.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeSre Okt 15, 2008 11:12 pm

Citat :
5.…se ne uključuju u borbe prijatelja – samo 29% muškaraca bi započelo tuču da zaštiti najboljeg druga.

samo?!
ovde kod nas bi se potukli i za nekog koga i ne poznaju...dovoljno da znaju da je iz istog sela...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.poznanici.com
**Majche**
Aktivan clan
Aktivan clan
**Majche**

Broj poruka : 144
Godina : 29
Datum upisa : 28.09.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeČet Okt 16, 2008 12:40 am

Msm ko mozhe da zhiwi bez malo lazhi...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebels-diego.forumotion.net
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeUto Dec 02, 2008 1:15 am

istina je to .. mozda ponekad ne zele da ih povrede pa slazu .. =/
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimePet Dec 05, 2008 11:23 pm

pa jest prijatelji isto ponekad slazu...ali ne verujem da slazu slucajno posto mislim da ne mozes da slazes nekoga slucajno..bar tako ja mislim ;D
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeČet Jan 08, 2009 1:15 am

Maria93 ::
ja nikad ne bih lagala ortakinju kao sto ne bi volele da ona laze mene,a znam da me ona nikad ne bi lagala...uvek bih joj sve rekla ma koliko zabolelo nego da precutim i pustim da se opece
takodje....
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeNed Jan 11, 2009 9:41 pm

Pa koliko ja znam do sada se nismo nikad slagali,a i uvek skoro precutimo sve,bezbolnije je.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitimeSre Maj 20, 2009 8:27 pm

svi lazemo nekad..i to je prava istina.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: I prijatelji lazu,zar ne???   I prijatelji lazu,zar ne??? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

I prijatelji lazu,zar ne???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Izmisljeni prijatelji...
» Zasto su nam prijatelji potrebni?
» Prijatelji od malih nogu..
» Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Prijateljstvo-
Skoči na: