Gledate li ovu emisuju, pocinje cetvrtkom u 21h! Sta mislite o voditeljima Katarini, ne znam joj prezime i Milanu Kalinicu? Da li biste vi prijavili?
+3
smile_girl
SEPULTURA
Ikac&Njanja
7 posters
Sve za ljubav!
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
- Post n°1
Sve za ljubav!
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°2
Re: Sve za ljubav!
Pa znam da bi me devojka ubila kad bi joj priredio tako nesto,ipak kad razmislim ne bi da me gleda toliko ljudi a i ja sam stidljiv tako da to otpada
- Post n°3
meni je padalo sto puta na pamet da zovem, jer hocu u bg da vidim jecku, Rikija, Mariju.. msm prvo bih isprepadala Rikija a onda bismo nas dvoje ostale... Jer ovako nikad necu u bg.. samo ih lazem.. al jbg lazu i oni mene
Inace emisija je za mene extra.. spojili su dosta ljudi, mnogi su pronasli svoje roditelje, stare prijatelje, bracu, sestre.... Kalinic je kao i uvek duhovit, Katarina se lepo uklopila...
Inace emisija je za mene extra.. spojili su dosta ljudi, mnogi su pronasli svoje roditelje, stare prijatelje, bracu, sestre.... Kalinic je kao i uvek duhovit, Katarina se lepo uklopila...
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
- Post n°4
Emisija je stvarno super, i kad imam vremena pogledam.Price su sjajne, cesto me dirnu...Jako je lepo to sto spajaju ljude....a o prijavljivanju nisam razmisljala ,nikad ne reci nikad
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°5
Emisija je fantastična. . . Katarina Šišmanovic..se jako leop uklopila..mada znam da cemo se verovatno svi složiti da je Sanja Marinković,ipak .nezamenljiva.. ona mi je to nekako najbolje radila.. mada,ni Katarina ne zaostaje,možda za nijansu ..ali je zato Irina bila dosta lošija po tom pitanju ..
~*~mrkvili~*~- Super aktivan clan
- Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008
- Post n°6
Ranije sam stalno gledala ali u poslednje vreme nesto slabo...
Slazem se sa Mrvicom da je Sanja Marinkovic nezamenljiva,nema joj ravne...
Slazem se sa Mrvicom da je Sanja Marinkovic nezamenljiva,nema joj ravne...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°7
Nzm ja to nesto i newolim ... to mi lice na menjam zenu i te stwari a to bas ne wolim..
- Post n°8
Menjam zenu i Sve za ljubav su dve razlicite stvari, totalno razlicite
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°9
pa jesu ali meni je swe to glupo..
da neko zeli da se widi sa nekom nebi mu trebala emisija..a pogotowo ako neko zeli da se pomiri sa nekim zasto to mora da uradi preko kamera..
malo mi je glupo mene bi bio blam da mi tako neki decko dodjde odmah bi ga odbila..sta ceo swet mora da zna sta ja radim i sa kim se ja muwam..
da neko zeli da se widi sa nekom nebi mu trebala emisija..a pogotowo ako neko zeli da se pomiri sa nekim zasto to mora da uradi preko kamera..
malo mi je glupo mene bi bio blam da mi tako neki decko dodjde odmah bi ga odbila..sta ceo swet mora da zna sta ja radim i sa kim se ja muwam..
- Post n°10
Pa ima i dosta njih koji sve to isfoliraju samo da dobiju putovanje i neke djakonije Al ti ljudi su ipak usrećili ko zna koliko njih i obezbedili im put do tih osoba.Šta misliš dal neko ima finansijski da ode tamo negde dalje ili da uopšte ne zna gde je ta osoba.To nije samo za pomirenje medju parovima i nalaženje dva brata da odu na pivo već ima i ozbiljnijih stvari.Jovana baš si se prosrala sad kad moram reći xD
- Post n°11
Sve za ljubav najvise podrzavam za ovo ko se godinama ne vidi,.i ne mogu godinama uspostaiti kontakt..makar preko sve za ljubav razmene brojeve,ostanu u kontaktu..ali ovako kad neko hoce da se pomiri..glupo mi je.. cela javnost mroa znati razloge zasto su se posvadjali..jos ako ga devojka,ili decko javno ispali..uu..
- Post n°12
pa ako se to desi sami su krivi... i u potpunosti se slazem sa Milanom
- Post n°13
Sepultura tebi sledi jedna velika opomena.Ti si moderator,tvoje nije da govoris adminu svoje prostačko mišljenje!
- Post n°14
Izvinjavam se Jovani jer nisam znao da je postala moderator,tek danas videh xD Sve za Ljubav rules
Maya- Novi član
- Broj poruka : 10
Godina : 31
Datum upisa : 10.08.2009
- Post n°15
Obozavam je to jedino gledam od tih emisija