Šta mislite o druženju sa ljudima koji su mnogo stariji od vas (25-30 godina)? Mislite li da vam mnogo starija osoba može biti dobar prijatelj? Izuzimajući rodbinu, naravno.
4 posters
Druzenje sa starijim ljudima
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°1
Druzenje sa starijim ljudima
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°2
Re: Druzenje sa starijim ljudima
Koliki prijatelj može biti,to samo zavisi od njih,i od nas naravno .. od uspostavljenog odnosa..jedino što je sigurno,možeš naučiti više ..jer svi mi imamo razna iskustva o životu..na tuđim greškama se uči.
I imam dosta starijih prijatelja <3
I imam dosta starijih prijatelja <3
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
- Post n°3
Neko se sa 13 god ponasa kao mator i konzervativan(razmisljanja o stvarima),a neko sa 30,40 sasvim normalno.
Ovo mnogo govori o tome kako godine nemaju veze sa tim,ali sa iskustvom itekako.
Tako da je sasvim ok imati i starije prijatelje.
Zaista godine nisu presudne u bilo kom segmentu zivota i to ne treba da nas ogranicava u bilo cemu.
Ovo mnogo govori o tome kako godine nemaju veze sa tim,ali sa iskustvom itekako.
Zaista godine nisu presudne u bilo kom segmentu zivota i to ne treba da nas ogranicava u bilo cemu.
^^CaCa^95^^- Super aktivan clan
- Broj poruka : 288
Godina : 29
Datum upisa : 24.06.2009
- Post n°4
Angelsmiledoll ::Neko se sa 13 god ponasa kao mator i konzervativan(razmisljanja o stvarima),a neko sa 30,40 sasvim normalno.
Potpisujem!!:D