Kad se toliko smejali da ste mislili da cete umreti od smeha,da ce vam stomak puci?
+2
Mara
SEPULTURA
6 posters
Kad ste se najvise smejali
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°1
Kad ste se najvise smejali
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
- Post n°2
Re: Kad ste se najvise smejali
cesto imam takve situacije, ali juce sam se izvristala kada se jovana nesto istripovala kada sam je zagolicala...hahah glupa jovana
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°3
:))))
juce...zamislila sam da su dwe olowke koje drzim u ruci sako i dado polumenta i da pewaju : ona je ljepsa od noci...
nzm kako mi je to palo na pamet...ali zamislila sam i pocela sam da se smejem ko luda...xexexexxexe :)) loool
juce...zamislila sam da su dwe olowke koje drzim u ruci sako i dado polumenta i da pewaju : ona je ljepsa od noci...
nzm kako mi je to palo na pamet...ali zamislila sam i pocela sam da se smejem ko luda...xexexexxexe :)) loool
- Post n°4
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°5
ahaahahahahahahhaahahhahahahah ..pogledajt ovaj gore snimak..hahahahahahahahahah...evo upravo sad..ahahahahahaha..idu mi suze!! x'D
- Post n°6
Za ovo bi se moglo reci bolestan ker al je smejanje do suza,ovaj snimak sam video odma posle ovoga gore,takodje sam plakao od smeha,ne smem vise to da gledam nije zdravo koliko se smejem
https://www.youtube.com/watch?v=qR5AUjKR9Dg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=qR5AUjKR9Dg&feature=related
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
- Post n°7
Kad je drug nesto izvalio na geosu
Ucili nas 3 jedan deo koji treba da predajemo o nacionalnim parkovima i smuljao je rekao nesto vise se ni ne secam,sledece sto mi je u mozgu je to da umiremo od smeha kao nikad u zivotu jedva smo se smirili
Ucili nas 3 jedan deo koji treba da predajemo o nacionalnim parkovima i smuljao je rekao nesto vise se ni ne secam,sledece sto mi je u mozgu je to da umiremo od smeha kao nikad u zivotu jedva smo se smirili
Micika_:)_:)- Aktivan clan
- Broj poruka : 100
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2009
- Post n°8
Jooj, ja SVAKI dan umirem od smeha!Ja sam od onih sto se valjaju od smeha za svaku sitnicu I jos mi je ceo razred lud,pa uvek ima materijala...Inace,imam jako prodoran i glasan smeh-uzasno prepoznatljiv i svi hoce da me ubiju zbog toga..Svi prestanu da se smeju,a ja se jos uvek vaaljam... Msm,sta reci?!Debil...
A zadnji put kad sam bas,bas umirala od smeha je bilo pre neki dan-drug me je zasmejavao ceeelo vece nekim nebulozama.Mene je stomak odkidao od smeha....
A zadnji put kad sam bas,bas umirala od smeha je bilo pre neki dan-drug me je zasmejavao ceeelo vece nekim nebulozama.Mene je stomak odkidao od smeha....
- Post n°9
I da jednom kad sam se napusio ko zmaj da sa drustvom i kad lupali gluposti nekakve koje nemaju veze s vezom,imam rupu u glavi,znam da smo svi lezali po nekim kanalima,jedan lik je pricao na mobilni sa nekim i nije nista pricao samo je cutao i onda odjednom pocne da vristi ko devojcica neka,jedan je pricao sam sa sobom i udarao se rukom po celu a ja se svadjao sa aparatom na telefonu sto kaze da nemam vise kredita i onda kazem:Ajoj kako sam je zjbo a svaki sekund vristao od smeha
,spustila je slusalicu kurva,pa sam opet nazvao i opet se javio aparat.Zadnje cega se secam je da sam ujutro jeo neku slaninu i da sam se smejao ko mentol iako nisam nista konzumirao.
Al dobro bese to davno
,spustila je slusalicu kurva,pa sam opet nazvao i opet se javio aparat.Zadnje cega se secam je da sam ujutro jeo neku slaninu i da sam se smejao ko mentol iako nisam nista konzumirao.
Al dobro bese to davno