A kako vi to podnosite,kako se nosite s tim?
+4
smile_girl
DuLcE_95
Piink.Ladyy
SEPULTURA
8 posters
Tracevi-o vama i drugima
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°1
Tracevi-o vama i drugima
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°2
Re: Tracevi-o vama i drugima
Ja traceve,obicno,zanemarim ..
Podrzavam ono .. ''Nije vazna informacija,vazan je izvor informacije'' ..
Jedino sto nisam ostala ravnodusna na komentare seljaka da sam trudna,i da je udaja u planu ..eto jedino to ..tad sam bila sa sada vec bivsim deckom,i nimalo mi nije bilo svejedno.To je ipak,doslo do mog oca.
Podrzavam ono .. ''Nije vazna informacija,vazan je izvor informacije'' ..
Jedino sto nisam ostala ravnodusna na komentare seljaka da sam trudna,i da je udaja u planu ..eto jedino to ..tad sam bila sa sada vec bivsim deckom,i nimalo mi nije bilo svejedno.To je ipak,doslo do mog oca.
DuLcE_95- Novi član
- Broj poruka : 25
Godina : 30
Datum upisa : 03.03.2009
- Post n°3
to me ne zanima...
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
- Post n°4
ne obracam paznju na bilo kakve traceve, to su samo price dokonih ljudi...
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
- Post n°5
Ko u opste sme da prica o meni..?
Salim se, naravno, nisam cula neke price, ali i da sam cula zanemarila bih to...Imam par ljudi do cijeg mi je misljenja stalo, za ostale me stvarno ne interesuje
Salim se, naravno, nisam cula neke price, ali i da sam cula zanemarila bih to...Imam par ljudi do cijeg mi je misljenja stalo, za ostale me stvarno ne interesuje
DuLcE_95- Novi član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 03.03.2009
- Post n°6
i ne obracam paznju na to... ali ako me neko basx iznerwira onda ga prebijem!
- Post n°7
Uglavnom ja nikad ne saznam sta neko tracari o meni.Bilo je jednom samo kad je neka štroka tracarala nesto za moju sestru meni na oci,ja joj reko opalicu ti samar jos nesto reci,nije me poslusala i dobila je sto je i trazila.Posle toga zvala brata i on saznao da sam ja njega ogovarao i ja mu sasuo sve u lice i bilo je bogami
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°8
moj nick swe gowori...ja obozawam da tracarima ... a najwise wolim sa marom...nas dwe tako swe znamo....
a o meni bole me quwac sta ljudi pricaju... ljubomora radi :)))
a o meni bole me quwac sta ljudi pricaju... ljubomora radi :)))
- Post n°9
Tracevi su nesto najgore,npr nesto se desi i sad to se tracari,al stos je sto vise tracare to vise preuvelicavaju.Npr lika udarila kola i ova to kaze ovoj prvoj ona ce onoj drugoj preneti to i dodati nesto i tako svaka znaci haos.Zar ne?
ALEXANDRA- Novi član
- Broj poruka : 17
Godina : 28
Datum upisa : 02.01.2009
- Post n°10
ja se ne opterecujem prewise...znate sta...onaj ko te ogowara je ljubomoran na tebe...zasto bih se ja nerwirala ako owaj kaze jedno a onaj drugo...bas me briga...
BlueFairy- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008
- Post n°11
Svi mi ponekad ogovaramo nekoga ... ali ne ono, vidi kako je niska, nerazvijena (znate na sta mislim xD) nego ono tipa, rekla mi je to i to i samo sto je nisam udarila :@ ... i to sa naj drugaricama i naravno ne trcim kod svih niti odmah pricam svima oni su se posvadjali, on hoce da bije ovog i sl... ovo kazem jer je bilo par slucaja gde sam htela da bijem jednu -.- ... ali znam da me dosta ljudi ogovaralo i ne obracam paznju na to jer imam pametnija posla... a i oni ne znaju razlog zbog koga su me ogovarali... a najvise mrzim kada izmisljaju traceve -.- ... ako vec tracaris onda pricaj istinu :D ...