па да али њему се допада та емисија и онда му то због тога није битно....и велики брат је украдена емисија,,,...и плесом до снова...вака земља прави своју верзију тако то иде
+2
Piink.Ladyy
SEPULTURA
6 posters
Ami dzi-Ali dzi sou
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°26
Re: Ami dzi-Ali dzi sou
~*~mrkvili~*~- Super aktivan clan
- Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008
- Post n°27
Ma meni je tako sve jedno da li je kopija ili original...Ako je zanimljivo gledacu...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°28
~*~mrkvili~*~ ::Ma meni je tako sve jedno da li je kopija ili original...Ako je zanimljivo gledacu...
pa to...bitno je da on ima gledanost i da je dobra emisija..da ima popularne goste..jer realno nije bitno da li ih neko tamo woli ili mrzi wec sto skoro swaka osoba u owoj zemlji zna ko je jedna Jelena Karleusa napr..ja je licno ne podnosim ali jbg ona ima ime i narawno da ce pre ljudi gledati emisiju kada cuju da ona gostuju neko neki napr roker iz Pazowe...A u swakoj emiiji najbitnije je dowuci popularne goste..sto Ognjen i radi,..
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
- Post n°29
A onaj Oskar to je srpska sramota,ispalo je ko da se ruga retardiranim osoba debil jedan.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°30
Meni je AMI G show najinteresantniji bio kad je JK i ceca bile gošće.. tj svaka posebno..ali je bilo jaaako zanimljivo. <3
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
- Post n°31
Slazem se s Jovanom , bash je bilo zanimljivooo