Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Oskar (Ami g show)
+13
**jaca**
^^CaCa^95^^
~Dora~
Lollipop
BlueFairy
smile_girl
SEPULTURA
Ikac&Njanja
Mara
The King
Hilary***
Piink.Ladyy
Gossip girl
17 posters
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Oskar (Ami g show)
Toliko je ta Pink televizija debilna da je to strašno a još kad je došao taj Oskar pretvorila se u INCEST (zabava za celu porodicu)
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Pa mozda jeste zabava za celu porodicu..sep ako si ti toliko bezivotan i gledas samo crnu odecu i slusas ubistvenu muziku..tome niko nije kriv.. zivi jbt.. ne znaci da se svi moraju orijentisati prema tvom ukusu ... pffff... nedaj Boze.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Uff hoce li vise kraj... dobro, rekli smo misljenje o Kalreusi, Ceci, Ognjenu, Oskaru, Milanovom opredeljenju i tako....... svaka nam cast
Jovana, svaka ti cast ako znas mnogo o njoj, ja se ipak necu potruditi da saznam ista vise, jer me ni malo ne interesuje, ni njen zivot privatno ni na Estradi. I divim ti si sto se toliko trudis da je branis, i ja bih tako branila Margitu i Milana Mladonevica iz Ekv-a, jer iako su bili narkomani i alkoholicari bili su i ostali jedna od najboljoih grupa ex-yu rocka!
Jovana, svaka ti cast ako znas mnogo o njoj, ja se ipak necu potruditi da saznam ista vise, jer me ni malo ne interesuje, ni njen zivot privatno ni na Estradi. I divim ti si sto se toliko trudis da je branis, i ja bih tako branila Margitu i Milana Mladonevica iz Ekv-a, jer iako su bili narkomani i alkoholicari bili su i ostali jedna od najboljoih grupa ex-yu rocka!
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Wratimo se na temu ! Oskar ( Ami G show ) !
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Da je to normalna emisija,da nije sve živo pokradeno,da on ne pravi retarda od sebe ja bi to gledao.
Ma Sep ajde sto je pokradeno, pa lepo je neko rekao, sve zivo je prekopirano, i plesom do snova i sad ovaj stoc e tek biti, Vi imate talenat itd... sve bi bilo ok, kada bi Ognjen shvatio da preteruje sa Oskarom i da iako deluje smesno, nije tako
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Jbt zasto vi svaku temu pretvorite u raspravu? Ognjen po meni tu ispada debil, ali on ima gledanost..I ljudi znaju da je on to prekopirao, ali i dalje gledaju zato sto im se dopada... O ukusima nikako ne bi trebalo raspravljati zato sto je nemoguce da svi imamo isti. Tako da: Zivi i pusti druge da zive
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Napravio je retardiranog Oskara koga će da gleda milione i milone retardiranih ljudi i koji će to da vole.To ti je Srbija.
Meni lično nije bitno što je pokradeno..ako je zanimljivo gledaću..i moje mišljenje ne može niko promeniti,a kamoli ljudi sa interneta..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
Piink.Ladyy ::Meni lično nije bitno što je pokradeno..ako je zanimljivo gledaću..i moje mišljenje ne može niko promeniti,a kamoli ljudi sa interneta..
Potpuno se slaze..Dakle gledacu swe dok se meni swidja pa makar bilo iskopirano do najsitnijeg detalja
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
SEPULTURA ::Toliko je ta Pink televizija debilna da je to strašno a još kad je došao taj Oskar pretvorila se u INCEST (zabava za celu porodicu)
hahahaha,otkinula sam see...xDDD P' da,ja sam wec rekla swoje mishljenje
o toj emisiji...Ali da neko moze da naprawi tolikog rtrda od sebe sa tim Oskarom...Hm.:| Njegowa stwar..:) Pogledala sam jednom,dwaput i ok je emisija dok se ne pojawi taj Oskar..xD lol
^^CaCa^95^^- Super aktivan clan
- Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu