Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Muskarci se boje lepotica
+2
Free_b0y
Angelsmiledoll
6 posters
FUN :: Zabava :: Zanimljivosti
Strana 1 od 1
Muskarci se boje lepotica
Istraživači sa Univerziteta Misuri i Kalifornija otkrili su da muškarci kad vide lepu ženu misle da joj po lepoti i atraktivnosti nisu dorasli i njihovo samopouzdanje pada.
Naučnici su muškarce koji su učestvovali u studiji podelili u tri grupe. Prva grupa gledala je slike zgodnih žena u časopisima i komentare o njihovom izgledu, druga grupa posmatrala je zgodne muške modele, treća grupa posmatrala je slike novih tehnoloških dostignuća.
"Muškarci koji su posmatrali slike zgodnih žena obraćali su više pažnje na svoje telo nego ostale dve grupe. Iznenađujuće je to da se grupa koja je imala zadatak da gleda slike muških modela uopšte nije obazirala na svoj izgled. Zanimljivo je da na samopouzdanje muškaraca ne utiču savršena tela muških modela", kažu istraživači, a prenosi "Press".
Oni pretpostavljaju da se muškarci, dok gledaju u atraktivne ženske modele, češće zapitaju da li bi oni odgovarali njihovim standardima i to preispitivanje negativno utiče na njihovo samopouzdanje.
Zatim je urađen još jedan test. Muške ispitanike su podelili u dve grupe. Prva grupa je gledala slike superzgodnih ženskih modela, druga grupa je gledala iste ženske modele, ali fotografisane s partnerima prosečnog izgleda.
"Otkrili smo da su muškarci u drugoj grupi bili manje zabrinuti za svoj izgled, za razliku od onih koji su samo gledali ženske modele", tvrde istraživači.
Naime, kada su videli da su u stvarnom životu partneri tih modela sasvim prosečnog izgleda i njihovo samopouzdanje je poraslo.
Izvor:Mondo
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Re: Muskarci se boje lepotica
Kod mene je to tacno
Free_b0y- Novi član
- Broj poruka : 43
Godina : 34
Datum upisa : 28.04.2009
ja se potpuno slazem s tim...svaki decko(osim neki uzasno umisljen i narcisoidan) bi pre igrao "na sigurno" kod neke "ruznije" devojke...svi oni se boje odbijanja kod "riba"...i vise vidjam lepe devojke da nemaju decka,dok "ove druge" imaju....
Micika_:)_:)- Aktivan clan
- Broj poruka : 100
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2009
slazem se u potpunosti sa micikom ..za muskarce je prevelik blam da ga neka riba hladnokrvno odbije! zato pucaju tamo gde je dobitak siguran..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Ma dajte molim vas ... Ne razumem otkuda zakljucak da je lakse smuvati ''ruznije'' devojke .... Ja ne gledam tako. Ako im se neka devojka svidja , podjedanako ce se bojati odbijanja
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
Nisam mislila u fazonu ružnije.. devojka mora biti bez ruku,nogu i neznam ni ja čega da bi za jednog muškarca bila ružna.. mislim na ove malo ,da kažem ''veće ribe''.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
ljepotice nekad nemaju momke jer ih otpile i nadju ljepse....ne zato sto su lijepe!!!
M!la- Novi član
- Broj poruka : 14
Godina : 28
Datum upisa : 21.06.2009
Similar topics
» Koja ste poznata lepotica?
» Rihanna..Lepotica sa Barbadosa..
» Kakvi su muskarci...
» Koje vam je boje mozak
» Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?
» Rihanna..Lepotica sa Barbadosa..
» Kakvi su muskarci...
» Koje vam je boje mozak
» Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?
FUN :: Zabava :: Zanimljivosti
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu