Srele ste bivseg decka koji vas je ostavio bilo je bolno itd, a volele ste ga i mnogo toga ste zajedno preziveli,mnogo toga ste mu dozvoljavale dok ste bili u vezi........
Kako se osecate.......pokazujete li to sto trenutno osecate?
Pa ovako...ja mog bivseg koga sam mnogo volela srecem veoma cesto jer zivimo u istom kraju.... Vise ne osecam nista prema njemu...volela sam ga bilo nam je lepo i sve...ali kad shvatite da volite budalu uzalud... na sebe Tako da kad ga sretnem progovorimo koju i to je sve... uglavnom sam ok i tako se i osecam za njega...cak i kad nije tako...
ja ga ne srece jer smo miljama daleko ali ako ga jedng dana sretnem,,blage veze nemam sta ce da bude i kako cu da se ponasam,,kako cu da odreagujem :scratch:
ja ga ne srece jer smo miljama daleko ali ako ga jedng dana sretnem,,blage veze nemam sta ce da bude i kako cu da se ponasam,,kako cu da odreagujem ista stwar....
opet ozivljavaju stare rane.... salim se... Do sada sam sa svim bivsim u korektim odnosima ,i kada ih sretnem normalno se pozdravimo kao stari prijatelji...
jos me nijedan nije tako ostavio...ali sam nedavno srela decka kojeg sam jako volela i nas raskid je bio prilicno tezak...bilo mi je jako drago sto sam ga videla,ispricali smo se...:)
recimo da sma sad izasla iz takve veze i ako ga sretnem, a sigurno cu pokusacu koliko god to mogu normalno da se ponasam.. ali ko zna sta ce biti kad prodje, kad ostanem sama
Ja sam imala decka kog sam jednom ostavila,a zatim smo se pomirili...nakon toga je ostavio on mene i nisam ga vidjala sve dok se nije javio da me moli da ponovo budemo zajedno....tako da tih situacija nisam imala....ali kad bi se nasla u takvoj situaciji i u slucaju kad bih tog decka jos uvek volela ne bih mu pokazala da mi je tesko....
pa zavisi u kakvom smo odnosu ostali...sa nekim budem ok a sa nekim i ne...ali ako smo ostali drugovi javicu mu se...ali da nesto osecam vise ne...do sad sam svakog prebolela...zivot ide dalje...
okrenem se i sprint salim se...pa trudim se da ga zaobidjem, da bi izbegla nerviranje jer mi nije ostao u najlepsem secanju...a i on nema vise petlju da mi se javi