Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Zabrana pusenja na jawnim mestima
+5
butterfly-girl
Ninaa
Piink.Ladyy
Lollipop
Gossip girl
9 posters
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 1 od 1
Zabrana pusenja na jawnim mestima
Da li ste za uswajanje zakona o zabrani pusenja na jawnim mestima?
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Re: Zabrana pusenja na jawnim mestima
Ja ne pusim,oko mene ne puse,strasno mi smeta kada osoba pored mene pusi,znaci ja nemam kontakt sa duvanskim dimom.. Ali ja sam ZA da se zabrani pusenje na javnim mestima,a opet mislim da nece nista postici sa tim,dobice kontra efekat,ako vec hoce da ljudi prestanu sa pusenjem,mislim da to tako ne moze...
Ma dajte ljudi..nemožete vi nekog ko puši 50 godina sad odjednom nekim zakonom njemu to zabraniti.. nikotin mu je u krvi.. znam po mom ćaletu..išao je na terapiju da mu izbace nikotin sav iz tela.. kad su mu to ''izvadili'' u roku od 24h zamalo je umro..počeo je da drhti,bledi..u roku od 3 min popušio je 5 cigara..i to onako na ex..
znaci jednostavno ko dugo godina puši jednostavno ne može stim da se izbori..i razumem ih.. jer imam primer u kući..ma džaba koliko on imao volju za to..telo i organizam je navikao na jedan sistem i tu je kraj svoj priči.
Zbog takvih ne bih zabranila pušenje na svim javnim mestima..već onim najviše s kojim imaju dodir najviše mala deca.. ili da postoje izolovane sobe za pušače..recimo na aerodromima i tako neka veća javna mesta.
znaci jednostavno ko dugo godina puši jednostavno ne može stim da se izbori..i razumem ih.. jer imam primer u kući..ma džaba koliko on imao volju za to..telo i organizam je navikao na jedan sistem i tu je kraj svoj priči.
Zbog takvih ne bih zabranila pušenje na svim javnim mestima..već onim najviše s kojim imaju dodir najviše mala deca.. ili da postoje izolovane sobe za pušače..recimo na aerodromima i tako neka veća javna mesta.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Ja licno ne pusim, ali pusi se oko mene tj. moj tata.
A meni dim od cigare veoma smeta.. nemogu da ga podnesem, a cigare ni da smislim skroz sam protiv pusenja! Ali ipak slozicu se sa Jovanom, covejku koji vec dugo pusih to nece ni jedan zakon zabraniti, i takvima nebih zabranjivala msm da treba da postoje odredjena prostorija za pusace i nepusace bar na vecim mestima!
A meni dim od cigare veoma smeta.. nemogu da ga podnesem, a cigare ni da smislim skroz sam protiv pusenja! Ali ipak slozicu se sa Jovanom, covejku koji vec dugo pusih to nece ni jedan zakon zabraniti, i takvima nebih zabranjivala msm da treba da postoje odredjena prostorija za pusace i nepusace bar na vecim mestima!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Slazem se sa Jovanom..i ako se taj zakon uvede..nista se nece dobiti tu..ljudi ce i dalje pusiti i biti sve isto..tako daa..jedino npr kod bolnica,skola,vrtica itd..tu treba da se zabrani pusenje..ali npr u kaficima itd..tu ne treba...ovo je moje misljene :D
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008
da..pogotovu kafići,diskoteci i splavovi..koji su najviše vikendom popunjeni..gde ćeš tamo nekome zabraniti da puši života ti?!
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Ja nisam za to, ali ima logike..Tako ne ugrozavas nikoga,ako hoces da pusis samo izvoli ali ne moze na javnom mestu..To mi je malo glupo zbog diskoteka, klubova, splavova, kafica itd ali jbg
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Evo da dodam, msm da nebih trebali za zabranjuju to jer nece nishta dobiti stime!
Trebalo bih da recimo u kaficima,diskotekama itd. treba da stave odredjeno mesto gde se moze pusti i to je to, monogo logicnije bih bilo od totlane zabrane!
Trebalo bih da recimo u kaficima,diskotekama itd. treba da stave odredjeno mesto gde se moze pusti i to je to, monogo logicnije bih bilo od totlane zabrane!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Datum upisa : 14.07.2008
ma samo bi mi jos to falilo pa da riknem ... mada dobro ja ne puim u kuci pa bi se mozda navikla ali dajte ... sta kao odem u kafic sednem i blejim .. pa prvo sto uradim kad sednem u kafic je zapalim cigaru mislim ... nema teorije .... ja nisam za :D
I vote for no.
degla- Novi član
- Broj poruka : 43
Godina : 34
Datum upisa : 06.07.2009
Najjači je jedan kralj kad sam išao u Bg.Ovako:Ušli mi u BG ARENU čekamo da počnu Maideni a Arena bila skoro pa skroz prazna kad smo mi ušli (naravno posle kad su nasrnuli xD),i sad uglavnom ja brat i bratov drug zapalili po cigaru i dolazi taj kralj u vatrogasnom odelu i kacigom i kaže:
-Gospodo zamolio bih vas da ugasite cigare,zabranjeno je pušenje u sportskom objektu I on je tako išao od čoveka do čoveka i govorio im da gase cigare,kakva legenda,kakav BOG ili hoću reći KAKAV IDIOT
-Gospodo zamolio bih vas da ugasite cigare,zabranjeno je pušenje u sportskom objektu I on je tako išao od čoveka do čoveka i govorio im da gase cigare,kakva legenda,kakav BOG ili hoću reći KAKAV IDIOT
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009
aahahhhahahaahhahaha koja budalaaaaaaaaa hahahhahaha hahahahha cekaj ti se sprdas jaaaoooo iskrivih se ahahahhaha ... jbt pa na lukasovom koncertu bilo dima boga oca i niko nista :D
Ninaa ::odredjeno mesto gde se moze pusti
to je ko da ogranice prostor za pisanje u moru :D
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu