Zasto nas jednostawno ne zanimaju oni dobri?
+8
Millie
Tasha'94
Piink.Ladyy
**jaca**
Mara
Lollipop
Katarinche*
Gossip girl
12 posters
Zasto zene wole lose momke
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°1
Zasto zene wole lose momke
Katarinche*- Napredan clan
- Broj poruka : 82
Godina : 31
Datum upisa : 29.08.2009
- Post n°2
Re: Zasto zene wole lose momke
Eee ovo je dobro pitanje...
Zato sto je dosadno...
Da,dosadno je...
Moja drugarica je imala decka koji je sve cinio za nju !! Bio je tako dobar,voleo je,bio zaljubljen...Kupovao joj ruze,cokoladice,bombonjere..Crtao joj srca,slao joj ljubave poruke,crteze...Cuvao je od svih...Kad god bi se videli oni nisu pricali,oni su se ljubili...2 meseca su bili zajedno...2 meseca se nisu posvadjali,prepirali,bili ljubomorni... Savrseno a? U pocetku je bilo...Kasnije je pocelo da ubija,da smara... Pocelo je da gushi...
To kuco,maco,pile...to je ljubav za razmazene devojke... Ne znam...
Ljubav cini i doza nerviranja,doza ljubomore...A ne savrsenstvo... Sa nerviranjem je savrsenstvo...
Nema ga 2 dana da se javi,pa te posle 2 dana iznenadi,pa opet nestane...Pa ne ide sa tobom,ode sa drutvom...Pa opet naidje i iznenadi te... Toplo-hladno, toplo-hladno... To je ljubav!! Savrenstvo ne postoji... A dobri tj predobri momci gushe... Toliko od mene
Zato sto je dosadno...
Da,dosadno je...
Moja drugarica je imala decka koji je sve cinio za nju !! Bio je tako dobar,voleo je,bio zaljubljen...Kupovao joj ruze,cokoladice,bombonjere..Crtao joj srca,slao joj ljubave poruke,crteze...Cuvao je od svih...Kad god bi se videli oni nisu pricali,oni su se ljubili...2 meseca su bili zajedno...2 meseca se nisu posvadjali,prepirali,bili ljubomorni... Savrseno a? U pocetku je bilo...Kasnije je pocelo da ubija,da smara... Pocelo je da gushi...
To kuco,maco,pile...to je ljubav za razmazene devojke... Ne znam...
Ljubav cini i doza nerviranja,doza ljubomore...A ne savrsenstvo... Sa nerviranjem je savrsenstvo...
Nema ga 2 dana da se javi,pa te posle 2 dana iznenadi,pa opet nestane...Pa ne ide sa tobom,ode sa drutvom...Pa opet naidje i iznenadi te... Toplo-hladno, toplo-hladno... To je ljubav!! Savrenstvo ne postoji... A dobri tj predobri momci gushe... Toliko od mene
Lollipop- Administrator
- Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008
- Post n°3
Slazem se sa Katerinche* moj odgovor je isti...
Dosadni su dobri i fini... Devojke vole bad boys.. :)
Dosadni su dobri i fini... Devojke vole bad boys.. :)
- Post n°4
Da...ali da bude bad u umerenim kolicinama...Da ne bude neki seljak,kreten,stoka,psiho lik...
Lollipop- Administrator
- Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008
- Post n°5
Naravno.. U granicama normale,da ide u skolu,da bude dobar djak,da ima dobro drustvo,samo da bude faca u dobrom smislu,a opet bad .. A ne bas ono narkoman..
- Post n°6
Upravo tako... i da ne obraca paznju na mene,a opet je i obraca... Uhh kako sam ovo lepo rekla hahahaha :D
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
- Post n°7
Nzm kod mene ima svega..I ovog dobrog i ovog ne tako dobrog..Valjda ga zato i volim :)
Slazem se da su predobri momci dosadni...njih ne cenimo zato sto su na neki nacin glupi...
Slazem se da su predobri momci dosadni...njih ne cenimo zato sto su na neki nacin glupi...
**jaca**- Super aktivan clan
- Broj poruka : 359
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008
- Post n°8
slazem se sa svim odgovorima u ovoj temi!!!predobri decaci su stvarno dosadni!!!
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°9
Slazem se sa komentarima da su dobri pomalo dosadni . gledaju da sve bude u punom sastavu i redu..ovako sa losijima ima akcije.. zabavnije je mnogo.. ja mrzim kad se u mojoj blizini nalazi neko ko je totalan smor.. koji pazi i koju ce rec da kaze,da ne zgresi nesto..
- Post n°10
upravu si :D
Tasha'94- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 17.08.2009
- Post n°11
Devojke, slazem se sa vama :)
U pravu ste totalno...:))))
U pravu ste totalno...:))))
Millie- Novi član
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 13.09.2009
- Post n°12
agree.Katarinche* ::Da...ali da bude bad u umerenim kolicinama...Da ne bude neki seljak,kreten,stoka,psiho lik...
** barbie brown**- Napredan clan
- Broj poruka : 56
Datum upisa : 15.11.2009
- Post n°13
slazem se da do0bri momci brzo0 dosade...znam iz licno0og iskustwa..ali isto0 tako znam.. kako je biti sa 'losim' decko0m... =)) jeste zanimljiwije... biti sa takwim... ali se i dosta nerwirash... kad je o0n tako0 malo hladan... a o0nda nezan... ALI IPAK LOSHI... =))) Wishe zanimacije..barem mi nikad nece biti do0sadno
bbabystorie- Glavni moderator
- Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008
- Post n°14
Nikad nisam voljela takozvane "lose momke".Nikad me nisu privlacili.
Istina je to da cure vise vole lose momke,koji ih varaju i ponizavaju nego one mirne sto bi sve uradili za nju ali jbg tako valjda mora biti,dok smo mladi,kasnije shvatimo prave vrednosti u zivotu i ti takozvani "losi momci" obicno ostanu sami,zaglave u zatvoru ili ozene neku drocu iz grada. Izvinite sto se tako izrazavam ali obicno se tako desi
Istina je to da cure vise vole lose momke,koji ih varaju i ponizavaju nego one mirne sto bi sve uradili za nju ali jbg tako valjda mora biti,dok smo mladi,kasnije shvatimo prave vrednosti u zivotu i ti takozvani "losi momci" obicno ostanu sami,zaglave u zatvoru ili ozene neku drocu iz grada. Izvinite sto se tako izrazavam ali obicno se tako desi
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°15
Ja se uvek nazalost lepim za lose momke.. nezna se koji je gori.. svi su nesto puni sebe,ambiciozni.. hoce me to nesto..
Heartless Lady- Novi član
- Broj poruka : 9
Godina : 28
Datum upisa : 09.05.2010
- Post n°16
Jojj,i ja...
Ja volim one lose sto su najjaci u drustvu,ne plase se da naprave neku glupost,provode se,imaju neke nove i lude ideje,hrabri su i jedinstveni...A prema devojkama su dzentlmeni,umeju i da se izvine,i da se pomere da devojka prodje,i da je gledaju kao pravu damu a ne kao neku kurvu iz grada...
A opet se uvek zaljubim u onog arogantnog i umisljenog kakvog najvise mrzim...Mada,arogantan i umisljen bude samo naizgled,sto mi se mnogo svidja :D
Ja volim one lose sto su najjaci u drustvu,ne plase se da naprave neku glupost,provode se,imaju neke nove i lude ideje,hrabri su i jedinstveni...A prema devojkama su dzentlmeni,umeju i da se izvine,i da se pomere da devojka prodje,i da je gledaju kao pravu damu a ne kao neku kurvu iz grada...
A opet se uvek zaljubim u onog arogantnog i umisljenog kakvog najvise mrzim...Mada,arogantan i umisljen bude samo naizgled,sto mi se mnogo svidja :D
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
- Post n°17
ja se vishe lepim za one slatkishe.....