e pa ljudi.. da vidimo.. sta imate da kazete na ovo. S obzirom da je to stvarno prisutno kod nas.. da li izbeci,pokusati pobeci od toga...ili nesto sasvim trece? da li znate nekoga ko je u ovakvoj situaciji ili ste bili.. i kako biste postupili?
2 posters
Decko narkoman?!
MalaPrintzeza- Novi član
- Broj poruka : 27
Godina : 29
Datum upisa : 17.02.2010
- Post n°2
Re: Decko narkoman?!
...Widim da niko nije ostawljao komentare na owu temu,ali eto ja cu xD
Bila sam sa deckom ko`i je wec nekoliko puta bio u poprawnom domu,uwek se tukao i swe...Znam da sam se puno zaj**** sto sam bila s` njim pogotowo iz razloga zato sto mi i mama radi u policiji..Swercowao je drogu,drogirao se i sl.
Sreca na mene to nije ni malo uticalo,ali bi ipak swe dewojke bi posawetowala da se klone takwih jer i one same mogu da upadnu u to lose drustwo i naprawe sebi probleme... :D ljub was TaiChy` :D
Bila sam sa deckom ko`i je wec nekoliko puta bio u poprawnom domu,uwek se tukao i swe...Znam da sam se puno zaj**** sto sam bila s` njim pogotowo iz razloga zato sto mi i mama radi u policiji..Swercowao je drogu,drogirao se i sl.
Sreca na mene to nije ni malo uticalo,ali bi ipak swe dewojke bi posawetowala da se klone takwih jer i one same mogu da upadnu u to lose drustwo i naprawe sebi probleme... :D ljub was TaiChy` :D