Pa najvise para potrosim na garderobu,to mi je ono...nekako najbitnije A od garderobe najvise kupujem:majce,farmerice,suknje i dukseve... Zatim jako puno pra potrosim i na obucu:cizme,patike,baletanke,sandalice...(kod kuce imam jedno 10 pari cizama ) Zatim dosta para potrosim i na gluposti i sitnice:kutije za nakit,razne gluposti,.. A jako puno para potrosim i na sminku:maskare,pudere,maske...
ja najwise trosim nowac na garderobu i obucu...mozete zamisliti..ja obicno u jednom butiku cak ostanem i po 1h,....ma swasta kupujem...pa cak i sitnice..:):)
Ja sam toliko para dala za kredit i casopise razne da bih sad mogla da budem rok feler Sve vise i vise trosim na garderobu sta cu volim lepo da se obucem
ma najvise para trosim na osrbit zvake kupujem ih od 7 razreda svaki dan .. kada bi se skupilo koliko sam dala za to pa farmerke i majce su nula ono mogla bih da kupim butik ...jbg :P :D
ja na sitnice tipa nakita, privezaka, upaljaca, novcanika, nekih ukrasa, gumica, snalica otkacenih oblika i naravno na izlaske... tu definitivno puknem najvise kinte...