od **jaca** Ned Jul 19, 2009 11:03 am
ja licno mislilm da je vazna i spoljasnja i unutrasnja lepota...jer ti i da jesi dobra osoba,dzabe ti jer se to ne moze odmah videti...jer ako si bas rugoba niko te nece,i onda ne mozes ni dati priliku da te neko upozna....definitivno je vazna i unutrasnja i spoljasnja lepota....
svojim izgledom,nisam bas mnogo zadovoljna....jos uvek radim na povecanju samopouzdanja.....promenila bih kosu,necu da mi bude talasasta...jer nije ni kovrdzava ni prava...i to me uzasno nervira...volela bi da mi je skroz prava...onda,promenila bi svoje lice jer mi je nekako ruzno...takodje,volela bih ili jedno 5kg vise ili 5 cm manje....eto to,jedino sto vilm na sebi jeste moj stomak oko koga se mnogo trudim da mi ne kipi salo....i zato sto je tako zategnut,zato ga i volim....takodje,volim i svoje noge,ali mogle bi da budu jos malo deblje,ali da ostanu zategnute....ali,volim kada mi neko uputi kompliment,a u zadnje vreme ih dobijam neobicno puno....to mi poboljsava samopouzdanje...
a devojkama bih preporucila da imaju dovoljno samopouzdanja,ali ne previse,jer onda nije dobro...i da ne stavljaju kilo pudera za jedan obican izlazak u grad...dovoljno je veoma malo sminke....prirodno je ipak najbolje....