Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Blamovi :))
+2
Diamond_girl
Piink.Ladyy
6 posters
Blamovi :))
Svi mi smo se nekad (bar jednom u životu) izblamirali.
opišite nam i podelite taj događaj sa nama
evo ja ću prva da probijem led :plllls:
Na času istorije,ja sam se kao i uvek smarala...pričala sam ko navijena (iako to ne radim često) sa drugaricom...
nastavnik nas je opomenuo sa svog mesta bezbroj puta.A nas dve smo i dalje blebetale ko lude.
u jednom momentu nastavnik je ustao a nas dve nismo to ni primetile.došunjao nam se iza leđa i zapretio poslednjom opomenom,mi kao važi nećemo više.nastavnik krene i prođe pored mene,a moje oči su odma zapazile rupu na njegovoj zadnjici i viknula sam "JJoojj bušne mu gaćice,viri mu guza!",nastavnik se zbunjeno okrenuo i pogledao u mene..a ja sam mukom htela da ustanem i izletim napolje..crvenila sam kao rak :oops: ,otada kad ulazim na cas,spustam glavu ka zemlji.
opišite nam i podelite taj događaj sa nama
evo ja ću prva da probijem led :plllls:
Na času istorije,ja sam se kao i uvek smarala...pričala sam ko navijena (iako to ne radim često) sa drugaricom...
nastavnik nas je opomenuo sa svog mesta bezbroj puta.A nas dve smo i dalje blebetale ko lude.
u jednom momentu nastavnik je ustao a nas dve nismo to ni primetile.došunjao nam se iza leđa i zapretio poslednjom opomenom,mi kao važi nećemo više.nastavnik krene i prođe pored mene,a moje oči su odma zapazile rupu na njegovoj zadnjici i viknula sam "JJoojj bušne mu gaćice,viri mu guza!",nastavnik se zbunjeno okrenuo i pogledao u mene..a ja sam mukom htela da ustanem i izletim napolje..crvenila sam kao rak :oops: ,otada kad ulazim na cas,spustam glavu ka zemlji.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Re: Blamovi :))
Ekskurzija 2007.
Posto smo isli na 2 dana,nocili smo u jednom hotelu.
Ja sam usla u sobu s kojom sam bila sa drugaricama,i krenule sa presvlacenjem,medjutim posto nismo mogle na miru da zamenimo odecu na sebi,morale smo otici na wc.
Nas 11 devojcica se zguralo u jedan mali wc,gde smo iscepale jedna drugu.tu je usla jos jedna likusa (malo deblja) i nastao je pravi haos...pocelo je guranje,luster poceo da se trese posto sam ja stajala odma uz vrata,a nazalost otvarale su se ka spolja,ta debeljuca je nezgodno stala na moju nogu i ja sam vrisnula,gde se ona uplasila i svom snagom me odbacila od sebe...izletela sam iz kupatila na sred hodnika..gde su stajali neki srednjoskolci i zbunjeno me posmatrali..svi su mogli videti moje roze gacice na bele tufnice.. :oops: :oops: dok su ove u kupatilu vristale od smeha,ja sam htela da nestanem sa lica zemlje :oops:
Posto smo isli na 2 dana,nocili smo u jednom hotelu.
Ja sam usla u sobu s kojom sam bila sa drugaricama,i krenule sa presvlacenjem,medjutim posto nismo mogle na miru da zamenimo odecu na sebi,morale smo otici na wc.
Nas 11 devojcica se zguralo u jedan mali wc,gde smo iscepale jedna drugu.tu je usla jos jedna likusa (malo deblja) i nastao je pravi haos...pocelo je guranje,luster poceo da se trese posto sam ja stajala odma uz vrata,a nazalost otvarale su se ka spolja,ta debeljuca je nezgodno stala na moju nogu i ja sam vrisnula,gde se ona uplasila i svom snagom me odbacila od sebe...izletela sam iz kupatila na sred hodnika..gde su stajali neki srednjoskolci i zbunjeno me posmatrali..svi su mogli videti moje roze gacice na bele tufnice.. :oops: :oops: dok su ove u kupatilu vristale od smeha,ja sam htela da nestanem sa lica zemlje :oops:
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
lele......owako.... :oops: Jao.... Ja sam juce igrala odbojku sa osmacima koji vise nisu osmaci(juce im bio zadnji dan) i potrcala da odigram prstima, a nisam konstatovala zidic koji je stajao iza mene. Mozete predpostaviti- polomila sam se! Svi su umrli od smeha dok dam ja sedela u bari(koju su osmaci napravili prskajuci se). Ali dobro, barem ih nece biti u ponedeljak u skoli...
Ih koliko ja imam blamowa ali ispricacu wam samo dwa i to jedwa
Bio je 5.razred i ja sam se po obicaju ljuljala na stolici i nisam skontala da stolica nije saswim cwrsta,i ja padnem a sto je najgore ja sam stolicu polomila,pa kad je ceo razred to wideo swi su lezali po klupama smejali su se iju a ja sam htela da propadnem u zemlju... :oops: :oops:
a druga da sam u isto u 5.razredu na casu muzickog podrignula jer je pre casa bio weliki odmor a ja sam totalno zaborawila da kako popjem sok od jabuke pocnem da podrigujem i ja na casu sta me muci i samo odjednom podrignem ne namerno slucajno a swa sreca da je nastawnica bila gluwa i nije cula,ali zato ostali su poceli da se waljaju od smeha..a ja po obicaju htela da propadnem u zemlju... :oops: :oops:
Bio je 5.razred i ja sam se po obicaju ljuljala na stolici i nisam skontala da stolica nije saswim cwrsta,i ja padnem a sto je najgore ja sam stolicu polomila,pa kad je ceo razred to wideo swi su lezali po klupama smejali su se iju a ja sam htela da propadnem u zemlju... :oops: :oops:
a druga da sam u isto u 5.razredu na casu muzickog podrignula jer je pre casa bio weliki odmor a ja sam totalno zaborawila da kako popjem sok od jabuke pocnem da podrigujem i ja na casu sta me muci i samo odjednom podrignem ne namerno slucajno a swa sreca da je nastawnica bila gluwa i nije cula,ali zato ostali su poceli da se waljaju od smeha..a ja po obicaju htela da propadnem u zemlju... :oops: :oops:
Joleee ::Bio je 5.razred i ja sam se po obicaju ljuljala na stolici i nisam skontala da stolica nije saswim cwrsta,i ja padnem a sto je najgore ja sam stolicu polomila,pa kad je ceo razred to wideo swi su lezali po klupama smejali su se iju a ja sam htela da propadnem u zemlju...
To se desilo mom drugu, ali on nije polomio stolicu...
Zamalo i mi da popadamo sa stolica koliko smo se smejali...
desilo se pre jedno cetiri godine na keju... sedela sma s drugaricom i htela sma da vidim kakava je voda pa sam se spustila niz zid koji je bio klizav iako su me i ona i ostali prolaznici upozoravali da to ne radim.... iii.. buuc.. kupanje.... dobro bilo je leto pa nije bila nesto hladna vada.. a moju predtavu videli su neki fudbaleri i moj dragi kum koji je odmah svima razglasio da sam ja upala u vodu....
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Uff imam i ja jedan blam... Jednog dana cekali smo bus i tu su bili neki nastawnici a tu je bio i razredni staresina moje simpatije... Jedan decak je poceo da se sali na moj i simpatijin racun... Kada je rekao naglas njegowo ime razredni je to cuo i poceo da se smeje... U zemlju sam htela da propadnem...A posle je nastawnik rekao da ce cutati... Na moju ogromnu srecu nije nikom rekao
Bojana98- Novi član
- Broj poruka : 12
Godina : 26
Datum upisa : 02.07.2011
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu