pa ima mnogo vise kvalitetnih tema...uopste,ima mnogo vise tema,nema svadja niti bilo cega slicnog...mnogo je bolji nego pre,sve mi se vise dopada:) samo da nastavimo tako:)
U cowece koliko sam na owom forumu nisam dala komentar owde.... moje misljenje da je forum najbolji znaci nikad nisam widela uspesniji forum i da tako brzo napreduje...swaka cast loli kad je naprawila owako extra i najbolji forum... i njenim pomocnicima cast ice ona se bas dosta potrudila oko foruma i swega tih sitnih detalja..a babystorie na diwnim temama...za koje treba sesti i razmisliti a nesto naswrljati i otici...
DovLa_ kad naučiš da se izražavaš,možeš doći da komentarišeš forum u ovoj temi! .. Pre svega,pored toga sto si rekao da je forum ružan,pa dobro majstore,evo ga pa sredi ga ti! Samo me zanima,ako ti je ružan,šta uopšte radiš onda ovde?? ..mora da ima neki razlog Uostalom,prestani da psuješ,omaložavaš i vređaš članove! Ovo smatraj kao da ti je poslednja opomena,sramota!
Apsolutno da nije tako. Ja ne kažem da ne smeš ono napisati,da je ružan. Ali takve postove ne prihvatamo,uz to,mogao bi da napišeš ZAŠTO je ružan,šta ti se ne sviđa,a ne samo ružan je..to bi mogli shvatiti kao i da skupljaš postove,a takvi se brišu uz obrazloženje obavezno! a kritike naravno da prihvatamo! Želja nam je da budemo što bolji,kad nas toliko hvalite,naravno da se ništa ne menja onda
pa ja kad god sam rekao zasto mi se ne svidja bio sam napadnut od strane modova/admina u fazonu "napravi sebi forum pa odredjuj kakav ce biti", a ja samo napisem sta mi se ne svidja...nikad nisam insistirao da mora da bude po mom...nego najobicniji predlog dam a vi odma dizete galamu i pretite banovima...
Ne naprotiv ..sa onim sam mislila da daš predlog,kako bi forum bio eto lepši ,možda nisam birala prave reči,ali eto I znaš,to je veliki plus što učestvuješ u kritikama i predlozima .. nisam ništa loše mislila,daj predlog,komentariši šta ti se ne sviđa.