od Piink.Ladyy Sub Feb 07, 2009 8:00 pm
Evo ja da kažem svoje ljubavne jadi ..
Naime,ja i Palika smo bili tri i po meseca u vezi .. on živi dve ulice od mene.. a u toj ulici živi moja BABA.. znači mi smo provodili svaki dan po 5-6 sati zajedno .. ali svaki dan..i svaki put bi nešto ludo radili..prosto smo se obožavali ..tu je verovatno došlo do prezasićenja,i pucanja u vezi..česte neprijatne svađe i gluposti..u jednom periodu kada smo bili u svađi,on se vratio bivšoj devojci,a da ne pričam pre rtoga šta sam sve praštala.. navodno,vratio joj se da bi mene zaboravio .. međutim,to me jako bolelo..pokušala sam da ga vratim,na sve načine..ali njegova osećanja su se prosto oladila .. zvao me nekoliko puta da se vidimo .. ali to sve pod izgovorom da sam mu posle svega ostala jako draga,jer smo previše toga zajedno proživeli,doživeli i videli .. nažalost,u zadnje vreme ga sve češće viđam,naravno u prisustvu njegove drage .. ono što me najviše povredilo u sujetu,jeste kada mi je rekao da najviše voli svoju Vanju.Mislim da je to nešto najgore što se jednoj zaljubljenoj devojci može dogoditi .. sada se muvam sa drugima,uvek je tu neko ko želi da me uteši i pokuša samnom ..međutim,to nije to .. Palika je dečko kojeg bi svaka cura poželela..trendy u društvu,lep,zgodan,fudbaler..a da ne pričam o detalju u izgledu ..prosto sija od lepote..
Izgubila sam ga..ali šta sad? .. kako ga povratiti? ..ne odgovara na poruke..jednom mi čak njegova devojka odgovorila na poruku .a ovamo me krišom zove da se vidimo ..ne kapiram šta želi.a zna koliko mi znači .. mene ovo isuviše boli ..i prosto nevidim rešenje.