Smatram da je za mnoge parove vernost najvazniji sastavni deo veze.
Ali postavlja se pitanje gde uopste pocinje neverstvo? I zasto?
Ali postavlja se pitanje gde uopste pocinje neverstvo? I zasto?
Iceland_girl ::Kada krenu nesuglasice između parova.
ili muškarac (a može biti i žena u toj ulozi),baci pogled na nekog slađeg ili mlađeg,i odmah kreće u lov.mada u većini slučajeva muškarci bacaju oko na plavuše.
Moj brat iako ima devojku kad idemo u grad,zvernja okolo za plavušama,odma mu lupim jednu šamarolju,samo da mu osvežim pamćenje da ima curu
butterfly-girl ::Iceland_girl ::Kada krenu nesuglasice između parova.
ili muškarac (a može biti i žena u toj ulozi),baci pogled na nekog slađeg ili mlađeg,i odmah kreće u lov.mada u većini slučajeva muškarci bacaju oko na plavuše.
Moj brat iako ima devojku kad idemo u grad,zvernja okolo za plavušama,odma mu lupim jednu šamarolju,samo da mu osvežim pamćenje da ima curu
slazem se sa tobom,ali ipak ako si u vezi sa nekim ne znaci to da ne mozes da gledas druge,npr ja nebi nikad zabranila decku da gleda druge,ali samo to i nista vise!!
:D
Deliverance ::Neverstvo se javlja posredstvom monotonije,onda kada partner pocne da pridaje preveliku vaznost nasim manama,onda kada upoznamo nekoga za koga smatramo da je zanimljiviji,pametniji,romanticniji itd...Kad partner primeti da je ovaj drugi hladniji,nezainteresovaniji za vezu nego pre...
bbabystorie ::Neverstvo pocinje tamo gde nestaje poverenje...kad skontas da u tvojoj vezi nesto ne stima...kad te voljena osoba povredi ...kad ti voljena osoba ne poklanja dovoljno paznje...kad se osetis zapostavljena...