FUN

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

+13
escobar
Plastic_girl
MusicFreak
Angelsmiledoll
BlueFairy
Ikac&Njanja
Deliverance
Ninaa
butterfly-girl
smile_girl
dovLa_
bbabystorie
Piink.Ladyy
17 posters

Zašto volite ili mrzite narodnjake?

Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 6762
    Godina : 29
    Datum upisa : 05.04.2008

Zašto volite ili mrzite narodnjake? Empty Zašto volite ili mrzite narodnjake?

Počalji od Piink.Ladyy Uto Jun 03, 2008 4:34 pm

Neki vole a neki mrze narodnjake,zašto ih voliti i zašto mrziti?
    bbabystorie
    bbabystorie
    Glavni moderator
    Glavni moderator

Broj poruka : 4755
    Datum upisa : 11.04.2008

Zašto volite ili mrzite narodnjake? Empty Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?

Počalji od bbabystorie Uto Jun 03, 2008 4:53 pm

niti ih volim niti ih mrzim,prosto poneke narodnjake ne mozem da slusam jer me odmah zaboli glava a moj dktor ne ume to da mi objasni ahahahah
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Broj poruka : 1179
    Godina : 31
    Datum upisa : 09.04.2008

Zašto volite ili mrzite narodnjake? Empty Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?

Počalji od dovLa_ Sre Jun 04, 2008 5:50 am

Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....a ove zvezde granda sto sebe nazivaju "narodnjacima" mrzim zato sto su skroz fake... em ni jedan pevac ne smislja svoje pesme... em su reci toliko glupe da ja ne mogu da poverujem... em su vecno na plejbeku... odes na cert i slusas plejbek...sta je poenta toga? to mozes i kuci na kompu da slusas...
    smile_girl
    smile_girl
    VIP clan
    VIP clan

Broj poruka : 5052
    Datum upisa : 13.07.2008

Počalji od smile_girl Pon Jul 14, 2008 8:36 pm

Ako je to stvarno narodna muzika onda mogu da je slusam na neki veseljima,ali ako su to grandove zvezde i turbofolk pevaci koji misle da pevaju narodnu muziku onda ne.Njih nemogu da smislim.
    butterfly-girl
    butterfly-girl
    Veran forumu
    Veran forumu

Broj poruka : 559
    Datum upisa : 06.04.2008

Počalji od butterfly-girl Pon Jul 14, 2008 10:07 pm

pa ne mrzim ih ni ne volim ih.....ponekad kad sam fucked up onda slusam nekad narodnjake hehe :p
    Ninaa
    Ninaa
    VIP clan
    VIP clan

Broj poruka : 2595
    Godina : 32
    Datum upisa : 14.07.2008

Počalji od Ninaa Uto Jul 15, 2008 10:03 pm

Ne mrizim narodnjake!
    Volim ponekad da ih slusam ;D
    Deliverance
    Deliverance
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1815
    Datum upisa : 15.07.2008

Počalji od Deliverance Pet Jul 18, 2008 4:35 pm

dovLa_ ::Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....

Jaoooo...Baja Mali Knindza... cveticko

Ne volim narodnjake zato sto su fake...Jedno su starogradske pesme i oni pravi narodni,nasi...A drugo su ovi sto nista prirodno na njima nema...
    Ikac&Njanja
    Ikac&Njanja
    Moderator chata
    Moderator chata

Broj poruka : 2221
    Godina : 37
    Datum upisa : 06.04.2008

Počalji od Ikac&Njanja Čet Jul 31, 2008 1:42 pm

Deliverance ::
    dovLa_ ::Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....

Jaoooo...Baja Mali Knindza... cveticko

Ne volim narodnjake zato sto su fake...Jedno su starogradske pesme i oni pravi narodni,nasi...A drugo su ovi sto nista prirodno na njima nema...

potpis
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 6762
    Datum upisa : 05.04.2008

Počalji od Piink.Ladyy Ned Avg 03, 2008 10:05 am

Ja narodnjake mogu iskljucivo samo slusati na veseljima,svadba,krstenje i te svecanosti dolaze u obzir..
    a ovako da sednem za komp,i pustim narodnjake?! nema teorije Wink
    uvek idem na nesto zivlje..sem kada nisam tuzna i te gluposti,ali ni tada nisu narodnjaci na repertoaru Wink
    stranu jako malo volim da slusam..ako mi se neka pesma svidi,eventualno onda je slusam,ali ovako i nisam ljubitelj.
    BlueFairy
    BlueFairy
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Broj poruka : 2376
    Datum upisa : 10.08.2008

Počalji od BlueFairy Pon Avg 11, 2008 6:58 pm

Deliverance ::

Ne volim narodnjake zato sto su ******...Jedno su starogradske pesme...

Jedno starogradske pesme - samo na svadbama i slicnim veseljima...
    Angelsmiledoll
    Angelsmiledoll
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1691
    Godina : 33
    Datum upisa : 07.04.2008

Počalji od Angelsmiledoll Pon Avg 11, 2008 7:27 pm

Ne volim da slusam narodnu muzik...a mrzim turbo folk i one tamo "pevace" koji nemaju veze s vezom da pevaju,textovi su glupi a da ne pricam kako se ponasaju i oblace :S
    MusicFreak
    MusicFreak
    Novi član
    Novi član

Broj poruka : 32
    Datum upisa : 09.09.2008

Počalji od MusicFreak Sre Sep 10, 2008 12:08 am

ne wolim ih uopshte....mrzim ih....zato shto su im textowi bljak...kada widim nekog da wrcka tamo u minitju do sisa odmah mi se smuchi....
    Plastic_girl
    Plastic_girl
    Napredan clan
    Napredan clan

Broj poruka : 77
    Datum upisa : 13.09.2008

Počalji od Plastic_girl Ned Sep 14, 2008 8:15 pm

Ne volim nista preterano narodnjake,a ni ne mrzim ih.
    Sigurno na svadbi kao sto je neko vec naveo necu slusati elektronsku ili tehno muziku.
    escobar
    escobar
    Novi član
    Novi član

Broj poruka : 30
    Datum upisa : 13.09.2008

Počalji od escobar Ned Sep 14, 2008 8:16 pm

Ja licno ne volim narodnjake ali nemam nista protiv njih
    Deliverance
    Deliverance
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1815
    Datum upisa : 15.07.2008

Počalji od Deliverance Čet Sep 18, 2008 1:14 am

Nisam rekla sta konkretno ne volim...Ne volim nebulozne,primitivne i isprane tekstove koji se zasnivaju samo na drami,parama i seksu...Niti mi se dopada sto na sceni imaju dve krpe na sebi...Jednostavno,slabo sta ima tu pametno da se cuje.Evo primera za to:
    https://www.youtube.com/watch?v=AfS7VyzRp0E
    https://www.youtube.com/watch?v=nvPR8j2he0Q
    scared
    scared
    Aktivan clan
    Aktivan clan

Broj poruka : 194
    Datum upisa : 27.10.2008

Počalji od scared Pon Okt 27, 2008 1:05 pm

Zashto ne pravite razliku izmedju folka i turbo folka???to je ogromna razlika jbt....Ma da...bash ih volim...prezirem ih....
    Gossip girl
    Gossip girl
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 1139
    Godina : 30
    Datum upisa : 06.05.2008

Počalji od Gossip girl Čet Jan 08, 2009 6:44 pm

ja gotiwim narodnjake...wesela muzika,,oraspolozi...ima ih za swaku priliku..
    Mara
    Mara
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1032
    Datum upisa : 11.08.2008

Počalji od Mara Pet Jan 09, 2009 2:59 am

ja ih gotivim,ne uvek i ne svugde ali ih gotivim
    SEPULTURA
    Muzicki urednik
    Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
    Godina : 32
    Datum upisa : 10.01.2009

Počalji od SEPULTURA Ned Jan 11, 2009 10:04 pm

Mrzim zato sto su nekvalitetna smeca koja kvare danasnju omladinu.Daj dve tri recenice i klavijature i udri.Samo gledam ove devojke po diskotekama odu napijaju se uz narodnjake po -5 stepeni u minicima,popiju bure alkhola i upadnu u prvi audi ili BMW koji naleti,postale sve kurve,vecina ne kazem za sve.Dobra je to muzika za veselja,proslave,rodjendane u diskotekama al ne i za svakdnevan zivot.Uz to mozes nauciti jedino da postanes alkos i da se kotrljas po kanalima,ne mozes nikakvu pouku izvuci iz toga.Mislim oni nama govore kako smo drogosi a pogledaj njihove pesme:Samo pijan mogu,rodicu ti sina kralja kokaina,Samo pijan mogu,ja bi svaki dan.Svaka pesma sex,droga i alkohol.Vamo se barem ne razume,razumeju oni koji hoce to da slusaju.Kad bi ovi narodnjaci probali makar to da slusaju i da pocnu i da skontaju tekstove skontali bi kakvo smece slusaju.Toliko od mene,dodacu jos kad budem mogao sad nemam vremena.

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Similar topics

-

Sada je Sub Nov 16, 2024 1:37 am