Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
E da zaboravio sam da kazem da su moderatori smorili... Iceland, ako neko skrece s teme jednostavno OBRISI taj post i kraj... a ne da pises one nebuloze Edit by Iceland: blablabla!!!!
Edit by Joleee:Nisu to nebuloze,nego je takwo prawilo!I neces ti moderatore uciti sta da rade!
Evo da se oglasim javno na tvoju prozivku DovLa_
Ja namerno ispravljam da član vidi gde greši,a ne da mu brišem postove a zatim zahteva gde su mu nestali svi postići.To važi isto i za druge,jer oni takođe vide moju ispravku,i valjda znaju da ne ponavljaju isto!
a nebrini,ako ćemo tako,ostaćeš bez dosta postova,jer i ti si veoma puno skretao sa zadatih tema.
Nećeš ti meni govoriti šta i kako da radim.Na moje greške će Lollipop i Joleee obratiti pažnju i mene opomenuti po potrebi,a ja ću tebe i ostale članove.
Nadam se da sam bila dovoljno jasna.
Ah da,smorio si ti mene,i te kako
butterfly-girl ::jbt prestaniite da se svadjate!! ponasa te se kao neka deca!! Dovla_ ako te Ice smara onda nemoj da joj odgovaras,tako i ti Ice,ako te smara nemoj da mu odgovaras!! posto vi kad odgovorite jedno drugom ispadne kao da vi hocete da se svadjate i dalje!! tako da prestanite!!!