e ja imam problem ja nemogu da stawljam smajlice mislim mogu samo one koje znam napamet koje su,a kad kliknem gore na onaj smajlic da mi ubaci owde nemoze wec mi posebnu tabelu otwori da napisem i kad kliknem sa lewe strane da ubacim nece nesto...jel neko zna u cemu je problem?
probala..nece..:S ali kako sam nesto uradila za neki chat nesto sam praznila gore cache tako nesto se zowe meni se promenila tabela nije ista uopste i nemogu da stawljam smajlice...nesto sam ja zeznula ili...ne znam stwarno...
opet ja u owom kutku zapela ko mutaw za telefon... sorry... ja imam malu kritiku tj.nemogu da brisem slike...:S nekad mi koci fun pa duplu sliku stawim...:S a owo sto sam greskom! weceras stawila jeste da se znak utopio ili sam ja nesto greskom uradila...:S
pa bi molila admine da obeleze da sam ja urednik u galeriji pa mislim da bi mogla da brisem...
Nedavno je uradjena mini ''reforma'' smajlica. Izbaceni su oni koji se ne koriste,i ubaceni neki novi..Clanovi su se pobunili! Tako da to vise nije pametan potez.