Meni se svidja jedina zamerka mi je da je font slova preveliki.. ako neko zna kako to smanjiti,obavezno se javite! cini mi se da volley zna o tome nesto.
Nisam nesto odusevljena,nezgodno je se snadjes i smeta mi sto su slova (kod naziva tema)svetla,to jest bela pa se ne vidi dobro. Malo je preusko,ako moze da se prosiri ali dobro nije toliko lose
Prosirite forum, i smanjite slova, ovako mi je sve nekako cudno , ne mogu da se snadjem
Mislim da ste ipak trebai da napravite glasanje za novi look, a ne ovako, nekoliko osoba kaze koji se njemu look svidja , pa tako....meni se ovo ne svidja i ne mogu da se snadjem
Meni su slova interesantna ali ni meni se ne svidja sto su naslovi nekih tema bijeli i ne vide se i sto je malo usko a za snalazenje je sve stvar navike
evo da i ja opet nesto recem ja tu nista ne bih dirala.. ako i ima nesto da je neobicno.. to ce biti neko vrijeme posle ce se naviknete na sve.. nista mi nije usko nista mi nije siroko taman je kako treba haha
salim se naravno.. dobro je sve i kao sto rece sara.. sve je stvar navike.. ne pipajte vise nista da ne biste obatalili
jao koliko dugo nisam bila owa boja je tako extraaa ma swe je extra... samo mi je nekako malo uzano i gore nemogu da procitam ono kao npr.galerija..itd...ali owako swe je ok
i mozda owaj gore logo da se promeni nekako mi owa crwena ne uklapa u owo swe...:) moje misljenje...:)
i ono gore gde treba da bude Home, Portal, Messages, Login i tako to treba da bude na ENGLESKOM jeziku...jer ovaj jezik razumete samo vi sto gledate te spanske serije i te nebuloze...a mi ostali da se j***mo
pinkiegirl ::... a onaj plavi kada dodju praznici (: ... tako?
Malo je to glupa ideja ....Ako razmislite bolje, vi cete taj look staviti negde oko 15 decembra, a kada prodje Bozic, onda cete vec staviti neki drug :kreza: i ....Tako da ce onda taj look 'trajati' samo mesec dana...Bolje da stavite taj look sada