Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ljubomora....
5 posters
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Ljubomora....
Gledala sam da li ima slicna tema i nasla sam dve ljubomora zena na zenu i da li je ljubomora deo ljubavi.
S toga cu ja da otvorim temu ljubomora koja bi trebala da ima drugaciji sadrzaj.
E ovako mene sada zanima zasto se javlja ljubomora? Koji je razlog sto ljudi posmatraju druge i onda u njima proradi to nesto zbog cega oni postanu zavidni? Da li oni misle da ce im biti lakse i da li im je uopste lakse? I zasto pokusavaju da povrede tu osobu umesto da se potrude da i njima bude dobro?
Neki ljudi znaju da se nose sa ljubomorom. Kada im neko kaze nesto oni kazu "ma ljubomoran je". A vecina ne zna. Ne shvata da neko zeli da ih povredi jer je zavidan. Zbog dobrih ocena,zbog normalne porodice,zbog automobila,zbog putovanja.... I umesto da porade na tome da i njima bude dobro oni gledaju druge. I onda ti ljudi koji su srecni kada im zavidni kazu nesto oni se osecaju bas,bas povredjeno. Ovim sam dala svoj odgovor a ja sada vas pitam-zasto?
S toga cu ja da otvorim temu ljubomora koja bi trebala da ima drugaciji sadrzaj.
E ovako mene sada zanima zasto se javlja ljubomora? Koji je razlog sto ljudi posmatraju druge i onda u njima proradi to nesto zbog cega oni postanu zavidni? Da li oni misle da ce im biti lakse i da li im je uopste lakse? I zasto pokusavaju da povrede tu osobu umesto da se potrude da i njima bude dobro?
Neki ljudi znaju da se nose sa ljubomorom. Kada im neko kaze nesto oni kazu "ma ljubomoran je". A vecina ne zna. Ne shvata da neko zeli da ih povredi jer je zavidan. Zbog dobrih ocena,zbog normalne porodice,zbog automobila,zbog putovanja.... I umesto da porade na tome da i njima bude dobro oni gledaju druge. I onda ti ljudi koji su srecni kada im zavidni kazu nesto oni se osecaju bas,bas povredjeno. Ovim sam dala svoj odgovor a ja sada vas pitam-zasto?
Re: Ljubomora....
ja mislim da ljubomora dolazi onog trenutka kada jedna osoba konkretno zena uvidi da druga zena moze da ima nesto sto ona ne moze ,,, :S eto tako nekako od prilike... i naravno da je to bolest ..jer iako se pojavi mrvica ljubomore ona moze da se kontrolise jeste nekako ali vremenom ona postaje veca...ili se ja varam?
Ja mozda...jesam malo ljubomorna..mozda malo kad mi ikac spomene neke druge devojke..ali mislim da je to u granicama normale..
Sem toga,na nista i nikoga nisam ljubomorna.,nemam razloga.
Sem toga,na nista i nikoga nisam ljubomorna.,nemam razloga.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Ja jesam maloo ljubomorna, ali smatram da je to sve u granicama normale!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu