Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Gluvonema igra
+11
^_HipHopGirl_^
BlueFairy
**jaca**
Angel
Ikac&Njanja
smile_girl
booobamara
Deliverance
Lollipop
Piink.Ladyy
bbabystorie
15 posters
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gluvonema igra
pjevala sam i svi su se sokirali zbog toga, zacutala sam i posla da spawam..
:rucak:
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
mir,hajde lepo da se dogovorimo a onda odemo na sladoled i ples i na kraju se posvadjamo
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
auuu sto me smorila ova dosadna kisa.. toliko mi je bilo dosadno da sam morala da zovem baku da mi pokaze onu njenu mustru i da polako pocnem plesti dzamper al nesto mi i ne ide.. majku mu..
:456456456456:
:456456456456:
booobamara- Super aktivan clan
- Broj poruka : 462
Datum upisa : 30.05.2008
Gledala sam kako pada sneg i videla da mi je ves jos uvek na ici...Pokupila sam ga i oznojila se...Dugo sam smisljala kako da vise ne smrdim od znoja i onda se setila da odem da se istusiram i onda doso moj decko(koga nemam) i mi poceli da plesemo pod tusem...
Natsi- Super aktivan clan
- Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008
voljela sam ga, sredila sam nokte da bi lijepo izgledala, kada me widjeo zagrlio me, bila sam presrecna i puna ljubavi... Shvatila sma da je sve san i pocela da placem, nastavila sma da citam novine a moju sestru/brata je neko udario biciklom....
nista ni nije jasno a znam da ga volim.. i zato nikome nista necem da recem ..
pravicu se mutava.. a kad se pojavi pravicu se kao da ga nema..
da ja ipak odem da se istusiram.. za svaki slucaj..
da budem spremna ako se on iznenada pojavi haha
pravicu se mutava.. a kad se pojavi pravicu se kao da ga nema..
da ja ipak odem da se istusiram.. za svaki slucaj..
da budem spremna ako se on iznenada pojavi haha
hahahaha :)
ucili su me da heklam, i ja sam sad naucila i srecna sam, idem brze bolje na forum da javim ostalima.. Nasla sam djetelinu sa 4 lista, zaljubila sam se i zakljucala sam moje srce da ga niko ne uzme i dosao je on i ja mu dala moje srce :)
ucili su me da heklam, i ja sam sad naucila i srecna sam, idem brze bolje na forum da javim ostalima.. Nasla sam djetelinu sa 4 lista, zaljubila sam se i zakljucala sam moje srce da ga niko ne uzme i dosao je on i ja mu dala moje srce :)
Hladno i je i pada kisa....uzela sam da popijem kafu da bi se probudila....tolko sam se smorila da pocela da cupam stariju sestru za kosu(lol)...dok nisam dobila batine!i otishla u krewet!
:drtrdtrdrtd: :456456456456: :
:drtrdtrdrtd: :456456456456: :
Pucca- Aktivan clan
- Broj poruka : 110
Datum upisa : 25.09.2008
au lele al je hladno .. smrzoh se a jos imam da operem sudje, prosirim ves, igram se ovog preskakanja.. haha kako li se bese igra zove haha a kopm sam *beep* jer sam smotana i ne znam da ga koristim haha
na motor ne mogu jer je lose vrijeme.. a nemam ni vode da se istusiram.. nisam se tusirala 10dana haha a tek sto mi je masna kosa haha jaje da uprzis haha
jaoo nije mi dobro nikako ali to je sigurno zato sto sam se sinoc gadjala nekim ovcama i jedna me spucala u glavu ... sve sam zvjezdice prebrojala prije nego sam otisla na spavanje..
au lele al sam ga napisala..
puco bona Tup .. jes cula sta sam rekla.. i sledeci put manje smajlica da meces
na motor ne mogu jer je lose vrijeme.. a nemam ni vode da se istusiram.. nisam se tusirala 10dana haha a tek sto mi je masna kosa haha jaje da uprzis haha
jaoo nije mi dobro nikako ali to je sigurno zato sto sam se sinoc gadjala nekim ovcama i jedna me spucala u glavu ... sve sam zvjezdice prebrojala prije nego sam otisla na spavanje..
au lele al sam ga napisala..
puco bona Tup .. jes cula sta sam rekla.. i sledeci put manje smajlica da meces
boooobomaro....text ti je extra!lolzzzz
Pucca- Aktivan clan
- Broj poruka : 110
Datum upisa : 25.09.2008
ova booobamara me svaki put nasmije ovim njenim tekstovima
e da vidimo sta je pinkie rekla:
shishke su mi se rashchupale i tako sam se iznervirala da sam morala malo da se bijem sa nekim.... Posle toga sam pecatirala neka dokumenta i svi mi cestitali za to a ja se kezila jer nemam pojma o cemu se radi xD
e da vidimo sta je pinkie rekla:
shishke su mi se rashchupale i tako sam se iznervirala da sam morala malo da se bijem sa nekim.... Posle toga sam pecatirala neka dokumenta i svi mi cestitali za to a ja se kezila jer nemam pojma o cemu se radi xD
dosho dragi da mi pjeva serenadu pod prozor.. iznenada se pojavi i moj bivsi i upita ga.. a sta radis odje bolan .. to je moja zenska .. pocese da se svadjaju i paDarajzom gadjaju hahaha a ja sam bila sva srecna jer sam sada glavna macka (riba) .. dvojica se biju zbog mene haha
Slomila sam zub i sad sam bas cool ovako skrbava Odjednom Sara se izbuljila kad me videla i rekla,jadna miico,izgledas ko neka krezava bubetina,i bas si smesna idi bona kod zubara i metni zub da ti se cijeli fun ne smije i valja od smeha po travi.
upalo mi neko trunje u oci i sad moram ovako da kolutam ocima haha
jel vidite vi to haha al ce pozovem miicu da mi lupi glavom o zid mozda mi trunji ispadne hahaha
miico bona nemoj jako vidis da me boli pa cu morati sve oci da operem u kadi nadam se da ce to pomoci i ondak cu bidnem srecna i ima da igram trbusni ples cu namigujem posle do sutra .. al bez trunja hahahah
jel vidite vi to haha al ce pozovem miicu da mi lupi glavom o zid mozda mi trunji ispadne hahaha
miico bona nemoj jako vidis da me boli pa cu morati sve oci da operem u kadi nadam se da ce to pomoci i ondak cu bidnem srecna i ima da igram trbusni ples cu namigujem posle do sutra .. al bez trunja hahahah
Ja leeeeetim .....shvatim da sam se zaljubila ma me je stid ...ispricam sve mojim prijateljima onda resim da se ubijem ali mi ne uspe sacuvaj boze ,sta ispade
smile_girl- VIP clan
Mislila sam da znam da letim i da mogu odleteti do beograda,ljubav cuda cini,pa cem mozda i da uzletim,koliko sam zaljubljena...ali slucajno vidim,skupili se clanovi sa fun-a i smiju se,kazu cuj miica da leti Toliko sam se iznervirala da sam cijeli zid polupala glavom,jbg sta da radim,spustila sam se na zemlju..ipak cem ja do beograda sa autobusom
evo i za amy,mali edit da se ne naljuti
Plesala sam cijeli dan i odjednom me uhvati bedak,place mi se,sreca moja pa je naisla sara i utesila me,onda je dosla ona luda miica i izlupala me o zid,mozete misliti,kako sam bila besna,uzela sam saru pod ruku i otisle smo da pijemo,posle sam tako pijana plakala ko kreten
evo i za amy,mali edit da se ne naljuti
Plesala sam cijeli dan i odjednom me uhvati bedak,place mi se,sreca moja pa je naisla sara i utesila me,onda je dosla ona luda miica i izlupala me o zid,mozete misliti,kako sam bila besna,uzela sam saru pod ruku i otisle smo da pijemo,posle sam tako pijana plakala ko kreten
Poslednji izmenio bbabystorie dana Uto Nov 18, 2008 11:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Jao bona emy,sta ulecavas kad ja pisem ajde nema veze,mala greskica ali nastavljamo
bbabystorie ::Mislila sam da znam da letim i da mogu odleteti do beograda,ljubav cuda cini,pa cem mozda i da uzletim,koliko sam zaljubljena...ali slucajno vidim,skupili se clanovi sa fun-a i smiju se,kazu cuj miica da leti Toliko sam se iznervirala da sam cijeli zid polupala glavom,jbg sta da radim,spustila sam se na zemlju..ipak cem ja do beograda sa autobusom
hahahahahaha
jaooo majko umrijecu od smijeha hahahahah
upisacu se bona nemoj vise hahahah
Saro nisam znala da i ti pises,nema veze evo ja cu ovo tvoje da desifrujem
kisa pada ,a meni dosadno,ajde da popijem kafu ...opet mi je dosadno ,nervozna sam
daj da otem na net da vidim sta ima novo,dobila sam poruku pa sam vesela i stid me je ....radujem se i stidim
kisa pada ,a meni dosadno,ajde da popijem kafu ...opet mi je dosadno ,nervozna sam
daj da otem na net da vidim sta ima novo,dobila sam poruku pa sam vesela i stid me je ....radujem se i stidim
smile_girl- VIP clan
pazi milojko tup kako to pleses izgazi me
vidis koliko me boli .. aj sad me zagrli i coki jednom da prodje
ako me ne cokis imam ti glavu razbijem o taj zid haha
bolje je od bilo kog alkohola .. vjeruj mi kad ti kazem
a ako ti se place sto ne mozes da pijes ja ce ti dadnem maramice .. na :maramice:
vidis koliko me boli .. aj sad me zagrli i coki jednom da prodje
ako me ne cokis imam ti glavu razbijem o taj zid haha
bolje je od bilo kog alkohola .. vjeruj mi kad ti kazem
a ako ti se place sto ne mozes da pijes ja ce ti dadnem maramice .. na :maramice:
booobamaro ako si ti normalna.... ubij me :P
brrrrrrr bilo je hladno toga dana kad sam poshla da chupam korow po bashti xD sluchajno sam powukla neku zhiwuljku za njeno lishcje na glavi, bila je prilichno ljuta i poslala me kod njenog gazde [WC sholje] koji me progutao.... nekako sam se izvukla odatle i bila sam skroz polomljenih zuba, onda sma shvarila da je sve bio san i pochela sam da pokazujem moju jezichinu swima
brrrrrrr bilo je hladno toga dana kad sam poshla da chupam korow po bashti xD sluchajno sam powukla neku zhiwuljku za njeno lishcje na glavi, bila je prilichno ljuta i poslala me kod njenog gazde [WC sholje] koji me progutao.... nekako sam se izvukla odatle i bila sam skroz polomljenih zuba, onda sma shvarila da je sve bio san i pochela sam da pokazujem moju jezichinu swima
juupi,srecna sam ,preskacem vijacu ....mirisem cvece a ipak sam tuzna malo plesem onda susim kosu pojedem sladoled i zaljubim see
smile_girl- VIP clan
smrccc smrccc.. ala sam balava Boze sacuvaj haha
sta je.. sta gledate.. ko da nikad niste bili prehladjeni ..
idem sad u kafanu.. alkohol je najbolji lijek za sve..
ali cu pozovem booobamaru da moze da me odvede kuci kad se ja olesim haha
sta je.. sta gledate.. ko da nikad niste bili prehladjeni ..
idem sad u kafanu.. alkohol je najbolji lijek za sve..
ali cu pozovem booobamaru da moze da me odvede kuci kad se ja olesim haha
heklam i heklam i bas sam srecna.....pa malo kuckam i onda mi stigne poruka od njega.......tako ga volimmm
smile_girl- VIP clan
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu