Mislim da je to jedna od najgorih stvari. Takvi ljudi ne prolaze dobro. Osobe koje same sebi govore 'Vi' uglavnom nemaju nikoga. Njih nema ko da spusti na zemlju. Pa i sami ste rekli da ih zaobilazite kao i ja sto radim,kao i svi sto rade.
Imam takvu drugaricu. umeju da iznervbiraju ali ona ume da bude dobra.. nekad... ali stalno misli da je neko kopira. ja je nikad nisam kopirala. misli da su svi ljubomorni na nju, da nju svi obož+avaju.
uzasni su takvi! jedna moja drugarica stalno prica kako je ona svima najbolja drugarica i ja joj kazem "ti si svima najbolja drugarica" a ona kaze "jbg svi me vole" a u stvari velika je alapaca mnogo me nervira
Izbegavam takve osobe. Smorim se brzo kad svako zapocinje recenicu sa ja.. nemam nista protiv,budi narcis..ali u granicama normale.. cenim onu recenicu da svako treba da voli sebe..ali brate,ne preterujte u tome.
pa sad..zawisi o cemu prica..ako dawi sa nekim glupostima koje nikog nezanimaju ni ne slusam..ali ako mi je to neko od prijatelja ko zeli da mi isprica nesto wazno o sebi uwek ga saslusam..
Nervira me kada neko prica samo o sebi, non-stop... Dokazuje da je narcis, sebican, i da uopste ne razmislja kako je ljudimo oko njega koji ga 'slusaju'.... Msm da za sve postoji granica.. A neki to prelaze... I to me uzasno smara. -.-