Poznato nam je da svi roditelji žele za svoju decu najbolje,ali nam je takođe poznato da znaju ponekad suviše da preteraju stim.Šta ako su preambiciozni,pa traže previše od deteta? tu već nastaje veliki problem..dete može izgubiti dodir sa realnošću i društvom,sedeći u sobi između četiri zida i učiti,kako bi zadovoljio svoje roditelje.To kao i svakom može da dođe glave,jednostavno dosadi...a to vodi bežanju od kuće,i zlostavljanje roditelja..vodi ka svakakvim glupostima.
Nekad ni sami roditelji nisu svesni koliko su ambiciozni,često iz razloga što su oni odrasli u strožijim uslovima i starim vremenima..
Treba praviti razliku od onoga šta roditelji žele,a šta dete...pa se može pronaći rešenje.
Da li imate ambiciozne roditelje?
Da li ste ambiciozan roditelj,i sta je po vama ambiciozan roditelj? (pitanje za roditelje)
Zasto treba biti ambiciozan roditelj?( pitanje za roditelje)
Koliko roditelji uticu na vase odluke?
Sta su po vama normalne ambicije?
Evo ja cu prva da probijem led...nažalost ja živim pod staklenim zvoncem..ceo život su me mazili pazili i ljubili..i rezultat je upravo da sam veoma razmažena..bilo ko nešto krivo da mi prebaci,odmah dižem prašinu..umesto da se borim..
Uvek sam dobro učila i bila odličan đak,kako bi me roditelji pohvalili..jer da sam loš đak..nikad nebi viđala drugarice..sada me povremeno puste da se prošetamo..ali u određeno vreme da sam kući..
pomalo me to nervira..
Nekad ni sami roditelji nisu svesni koliko su ambiciozni,često iz razloga što su oni odrasli u strožijim uslovima i starim vremenima..
Treba praviti razliku od onoga šta roditelji žele,a šta dete...pa se može pronaći rešenje.
Da li imate ambiciozne roditelje?
Da li ste ambiciozan roditelj,i sta je po vama ambiciozan roditelj? (pitanje za roditelje)
Zasto treba biti ambiciozan roditelj?( pitanje za roditelje)
Koliko roditelji uticu na vase odluke?
Sta su po vama normalne ambicije?
Evo ja cu prva da probijem led...nažalost ja živim pod staklenim zvoncem..ceo život su me mazili pazili i ljubili..i rezultat je upravo da sam veoma razmažena..bilo ko nešto krivo da mi prebaci,odmah dižem prašinu..umesto da se borim..
Uvek sam dobro učila i bila odličan đak,kako bi me roditelji pohvalili..jer da sam loš đak..nikad nebi viđala drugarice..sada me povremeno puste da se prošetamo..ali u određeno vreme da sam kući..
pomalo me to nervira..