ne prodje ni sat a da ne pomislim na tebe.. i pitam se zasto je sve ovo moralo da se desi... a odgovor nemam... i pitam se zasto sam ovo sebi dozvolila... da toliko patim... a odgovor nemam...
srce mi se cijepa.... dusha mi se raspada... osjecam da ne mogu da disem... i ne znam kako cu dalje
a tebe nema... samo da dodjes.. da se pojavis bar.. da mi kazes bilo sta... bilo bi mi lakse.. ovo cekanje me ubija.. tvoje cutanje me ubija... i osjecam se ocajno....
a ti sad ljubavi moja .. ako ikada bar slucajno procitas ovo znaces koliko mi je tesko, koliko mi znacis, kliko mi trebas.. koliko su mi prazni dani bez tebe...
Tamo daleko gde snovi prelaze granicu odlazim i okrecem stranicu. Mozda tamo sunce sija i nocu, mozda tamo uspem da ubijem svu samocu i dok zvuci gitare paraju tisinu ja ceznem da dohvatim visinu o kojoj sanjam danima i nocima...I znam...Srescemo se opet, ja cu biti tada rosa na tvom licu i u tvom pogledu liciti na jutarnju izmaglicu...A znam...Volecu te i tada...
So many words go unspoken As we linger here in the dark. Trying to find a way to let the other know How wonderful life is here together silent in the dark.
Da li znaš da nocima sam plakala Zbog svega što se desilo izmedu nas Da li znaš da srce boli me još uvek A mnogo vremena je prošlo mnogo vremena je iza nas Da li znaš? (((
da znas,da znas, kako pogled me tvoj jos boli, da znas,kako srce te moje voli, da znas,kako tuzna sam bez tebe, da znas uvek bio bi kraj mene, da znas,kol'ko suza sam isplakala, da znas i da nisam se pokajala, da znas kako tuzna sam bez tebe, da znas,uvek bio bi tu, u mome secanju....