Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

+6
SEPULTURA
PipiDugaCarapa
Ninaa
Piink.Ladyy
booobamara
Angel
10 posters

Ići dole

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od Angel Pet Jul 04, 2008 12:11 am

Letoooo jeeeeeeee jupiiii opey opey

a kako cete da iskoristiti raspust? opey
Angel
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

https://ilovefun.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od booobamara Sre Jul 09, 2008 2:27 pm

imam da ucim za popravni pa ako prodjem ondak ce me mama pusti da idem na vaser ... ahahahah ahahahah
booobamara
booobamara
Super aktivan clan
Super aktivan clan

Broj poruka : 462
Datum upisa : 30.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od Piink.Ladyy Čet Jul 10, 2008 4:40 pm

Tema je Planovi za leto,kako cete da iskoristite raspust..stoga ne stvarajte chat,postoje druge teme predvidjene za to.
Piink.Ladyy
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninaa Pet Dec 12, 2008 8:20 pm

Ja sam super provela letooo <33
jedva cekam da dodje drugo :D:D:D heheh
Ninaa
Ninaa
VIP clan
VIP clan

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PipiDugaCarapa Pon Dec 22, 2008 2:16 am

kad dodje dugo cekani, voljeni raspust iskoristicu ga na najbolji moguci nacin, kilometrima daleko od sugave skole...
ovog leta, idem u Spaniju, sa folklorom, onda kod babe i dede, pa na more u Hrvatsku...
samo da prodje ova buđava skola...
PipiDugaCarapa
PipiDugaCarapa
Napredan clan
Napredan clan

Broj poruka : 57
Godina : 31
Datum upisa : 21.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SEPULTURA Sre Jan 14, 2009 9:10 pm

Pa imam da ucim za popravni,ako prodjem bez popravnog idem na visnje,korov,metlice,jabuke na sve i onda sam brodiran :D

SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MaUsEr Ned Jan 18, 2009 11:44 pm

Bas sam se lepo sam se proveo.
MaUsEr
MaUsEr
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 135
Datum upisa : 16.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ikac&Njanja Uto Jan 20, 2009 2:32 pm

Planiram da ovog leta probam nocno kupanje, ali ozbiljno
Ikac&Njanja
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ~*~mrkvili~*~ Sub Mar 07, 2009 2:40 am

Kao i svake godine po ceo dan na bazenu i uvece opet na nocno do 2h ujutru...
Ove godine obavezno sa drustvom na more,pa neka je i Crna Gora,vazno je da je more :)
Kod drugarice u Beograd,pa kod druge drugarice u Sarajevo,kod babe u Backu Palanku,ako budem imala decka moracu i sa njim nesto organizovati i ako dobijem vizu mozda stignem i do druge babe u Minhen,mada mi se bas nesto i ne ide kod nje...
~*~mrkvili~*~
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan

Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ikac&Njanja Ned Maj 03, 2009 7:09 pm

Vise ne planiram nista, cak ni na kamp da idem... I necu da planiram, nego neka se sve desi kako bude.. bolje je tako...
Ikac&Njanja
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ~Dora~ Ned Maj 03, 2009 9:42 pm

Ne volim da se nadam da ce biti lepo , posto se onda razocaram.... dancew . Za sada mi je u planu kupanje na jednom salasu , tamo odmah je reka i skela.... Prosle godine sam retko isal tamo zato sto drugarice nisu htele..... Ovog leta cu ici , makar i sama sa drugovima Rolling Eyes , bas me briga . Mozda odem u Becej , pa cu tamo verovatno ici na nocno kupanje , kao i proslo leto , a i verovatno cu izaci tamo sa sestrom dancew . Ako odem , naravno . Onda bih trebala s nekim drugaricama <sa strane> da idem da se vozamo djuska ... A cim prodje preijemni , na kampovanje , mada u to kampovanje bas i ne verujem Rolling Eyes . A u avgustu na more , u Bugarsku. Mada ne smatram sigurnim te dogovore . Znaci samo da se ne smorim na raspustu , to mi je jedino vazno Wink
~Dora~
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu