Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

+6
SEPULTURA
PipiDugaCarapa
Ninaa
Piink.Ladyy
booobamara
Angel
10 posters

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Angel
    Angel
    Urednik zanimljivosti
    Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
    Datum upisa : 04.04.2008

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od Angel Pet Jul 04, 2008 12:11 am

Letoooo jeeeeeeee jupiiii opey opey

a kako cete da iskoristiti raspust? opey
    booobamara
    booobamara
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Broj poruka : 462
    Datum upisa : 30.05.2008

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od booobamara Sre Jul 09, 2008 2:27 pm

imam da ucim za popravni pa ako prodjem ondak ce me mama pusti da idem na vaser ... ahahahah ahahahah
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 6762
    Godina : 29
    Datum upisa : 05.04.2008

Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Empty Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust

Počalji od Piink.Ladyy Čet Jul 10, 2008 4:40 pm

Tema je Planovi za leto,kako cete da iskoristite raspust..stoga ne stvarajte chat,postoje druge teme predvidjene za to.
    Ninaa
    Ninaa
    VIP clan
    VIP clan

Broj poruka : 2595
    Godina : 32
    Datum upisa : 14.07.2008

Počalji od Ninaa Pet Dec 12, 2008 8:20 pm

Ja sam super provela letooo <33
    jedva cekam da dodje drugo :D:D:D heheh
    PipiDugaCarapa
    PipiDugaCarapa
    Napredan clan
    Napredan clan

Broj poruka : 57
    Godina : 31
    Datum upisa : 21.12.2008

Počalji od PipiDugaCarapa Pon Dec 22, 2008 2:16 am

kad dodje dugo cekani, voljeni raspust iskoristicu ga na najbolji moguci nacin, kilometrima daleko od sugave skole...
    ovog leta, idem u Spaniju, sa folklorom, onda kod babe i dede, pa na more u Hrvatsku...
    samo da prodje ova buđava skola...
    SEPULTURA
    Muzicki urednik
    Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
    Godina : 32
    Datum upisa : 10.01.2009

Počalji od SEPULTURA Sre Jan 14, 2009 9:10 pm

Pa imam da ucim za popravni,ako prodjem bez popravnog idem na visnje,korov,metlice,jabuke na sve i onda sam brodiran :D
    MaUsEr
    MaUsEr
    Aktivan clan
    Aktivan clan

Broj poruka : 135
    Datum upisa : 16.01.2009

Počalji od MaUsEr Ned Jan 18, 2009 11:44 pm

Bas sam se lepo sam se proveo.
    Ikac&Njanja
    Ikac&Njanja
    Moderator chata
    Moderator chata

Broj poruka : 2221
    Godina : 37
    Datum upisa : 06.04.2008

Počalji od Ikac&Njanja Uto Jan 20, 2009 2:32 pm

Planiram da ovog leta probam nocno kupanje, ali ozbiljno
    ~*~mrkvili~*~
    ~*~mrkvili~*~
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Broj poruka : 363
    Godina : 34
    Datum upisa : 07.12.2008

Počalji od ~*~mrkvili~*~ Sub Mar 07, 2009 2:40 am

Kao i svake godine po ceo dan na bazenu i uvece opet na nocno do 2h ujutru...
    Ove godine obavezno sa drustvom na more,pa neka je i Crna Gora,vazno je da je more :)
    Kod drugarice u Beograd,pa kod druge drugarice u Sarajevo,kod babe u Backu Palanku,ako budem imala decka moracu i sa njim nesto organizovati i ako dobijem vizu mozda stignem i do druge babe u Minhen,mada mi se bas nesto i ne ide kod nje...
    Ikac&Njanja
    Ikac&Njanja
    Moderator chata
    Moderator chata

Broj poruka : 2221
    Godina : 37
    Datum upisa : 06.04.2008

Počalji od Ikac&Njanja Ned Maj 03, 2009 7:09 pm

Vise ne planiram nista, cak ni na kamp da idem... I necu da planiram, nego neka se sve desi kako bude.. bolje je tako...
    ~Dora~
    ~Dora~
    Veran forumu
    Veran forumu

Broj poruka : 556
    Datum upisa : 20.08.2008

Počalji od ~Dora~ Ned Maj 03, 2009 9:42 pm

Ne volim da se nadam da ce biti lepo , posto se onda razocaram.... dancew . Za sada mi je u planu kupanje na jednom salasu , tamo odmah je reka i skela.... Prosle godine sam retko isal tamo zato sto drugarice nisu htele..... Ovog leta cu ici , makar i sama sa drugovima Rolling Eyes , bas me briga . Mozda odem u Becej , pa cu tamo verovatno ici na nocno kupanje , kao i proslo leto , a i verovatno cu izaci tamo sa sestrom dancew . Ako odem , naravno . Onda bih trebala s nekim drugaricama <sa strane> da idem da se vozamo djuska ... A cim prodje preijemni , na kampovanje , mada u to kampovanje bas i ne verujem Rolling Eyes . A u avgustu na more , u Bugarsku. Mada ne smatram sigurnim te dogovore . Znaci samo da se ne smorim na raspustu , to mi je jedino vazno Wink

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Sub Nov 16, 2024 5:44 am