Jako volim domace serije,dok na primer filmove domace strasno ne volim. Od domacih serija volim:Porodicno blago,Srecne ljude. To su mi nekako najlepse i gledala sam ih mnogo puta kada sam bila mala. Ljubav,navika,panika---->gledam tj. gledala sam dok je isla na tv. Zanimljiva je mozes se nasmejati ali opet to nije to. Ulica lipa----> E ova serija je tek 4. epizoda,ali mi se stvarno jako svidja.
bolji zivot,porodicno blago,srecni ljudi...ma swe te sto su se prikaziwale na rts-u...i gledala sam ih 100% i mogu jos toliko ne mogu da werujem da ima jos neko ko ih woli...mislila sam da to wise niko ne gleda....
Porodicno blago, Ulica Lipa, Neki novi klinci, Ljubav, navika i panika, Ljubav i Mrznja, Srecni ljudi... Ono nase sto nekad bejase nije bila losa serijica
Ne mogu sad da se setim serije,odzvanjaju mi TOFITE u glavi nemam pojma zasto Uglavnom Klinika ona,Pejo,Dr. Saran,Popicka i ta luda ekipa.Serija je prejjaka
Nasa mala klinika,Neki novi klinci,Ljubav navika i panika, bela ladja,Selo gori a baba se ceslja,Vratice se rode bolji zivot,porodicno blago,srecni ljudi Stizu dolari:D: