Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Kako resiti pms problem....
+18
^^CaCa^95^^
*Sladja*
Fun Girl
Gossip girl
Mara
~*~mrkvili~*~
BlueFairy
Deliverance
~Dora~
smile_girl
Ikac&Njanja
**jaca**
rebel93
Angelsmiledoll
bbabystorie
volley
Piink.Ladyy
Angel
22 posters
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak
Strana 1 od 1
Kako resiti pms problem....
Neke zene PMS dozivljavaju kao veliki problem u svom zivotu, dok druge ne razumeju cemu tolika nervoza u vezi sa tim. Istina je da su ljudi razliciti pa u samim tim razlicita i njihova iskustva.
Tvoje telo reaguje: Osetljivost grudi, osecaj nadutosti, oteceno lice, stomak, prsti, glavobolja, promene apetita, zatvor ili diareja, drhtavica, poremecaj sna, somacni bolovi-grcevi, migrene
Tvoje emocije: Depresija, neraspolozenje, uznemirenost, umor, letargicno stanje, nelagodnost, nervoza, uzbudjenost, nemoc, problemi sa koncentracijom
PMS resenje
Predji na zdraviji nacin ishrane-bolje 5 ili 6 manjih obroka dnevno nego tri velika. To ce ti odrzati stabilan nivo secera u krvi pa nece doci do smanjenja energije.
Jedi dosta hrane bogate ugljenim hidratima poput hleba, testenine, krompira ili povrca.
Manje jedi masnu hranu.
Neka ti sto vise obroka bude bogato vitaminom B6 kojeg najvise ima u zitaricama i ribi.
Smanji kolicinu solikako bi predupredila zadrzanje suvisne vode.
Smanji kolicinu secera jer moze da izazove rast opsteg nivoa secera u organizmu.
Smanji kolicinu kofeina-pij sto manje caja, kafe ili kola napitaka.
Pij sok od pomorandze jer on pomaze da tvoje telo apsorbuje gvozdje iz hrane i tako sprecava malaksalost.
Jedi hranu koja sadrzi vitamin E (ima ga najvise u psenicnim klicama i maslinovom ulju) jer on smanjuje osetljivost tvojih grudi
Izbegavaj alkohol, on samo naglasava tvoje trenutno raspolozenje, pa ako se osecas lose, ucinice samo da se osecas losije.
Tvoje telo reaguje: Osetljivost grudi, osecaj nadutosti, oteceno lice, stomak, prsti, glavobolja, promene apetita, zatvor ili diareja, drhtavica, poremecaj sna, somacni bolovi-grcevi, migrene
Tvoje emocije: Depresija, neraspolozenje, uznemirenost, umor, letargicno stanje, nelagodnost, nervoza, uzbudjenost, nemoc, problemi sa koncentracijom
PMS resenje
Predji na zdraviji nacin ishrane-bolje 5 ili 6 manjih obroka dnevno nego tri velika. To ce ti odrzati stabilan nivo secera u krvi pa nece doci do smanjenja energije.
Jedi dosta hrane bogate ugljenim hidratima poput hleba, testenine, krompira ili povrca.
Manje jedi masnu hranu.
Neka ti sto vise obroka bude bogato vitaminom B6 kojeg najvise ima u zitaricama i ribi.
Smanji kolicinu secera jer moze da izazove rast opsteg nivoa secera u organizmu.
Pij sok od pomorandze jer on pomaze da tvoje telo apsorbuje gvozdje iz hrane i tako sprecava malaksalost.
Jedi hranu koja sadrzi vitamin E (ima ga najvise u psenicnim klicama i maslinovom ulju) jer on smanjuje osetljivost tvojih grudi
Izbegavaj alkohol, on samo naglasava tvoje trenutno raspolozenje, pa ako se osecas lose, ucinice samo da se osecas losije.
Re: Kako resiti pms problem....
Super,taman sam nasla ono sto sam trazila ...
ja sam vec odustala bila od svake dodatne pomoci,jer stvarno sta god da sam pokusala,NIJE mi pomoglo..
bolovi me pojedose,a jos sam premlada,kako ce tek biti kad budem starija...a ne izdrzljivo je,postala sam imuna na tablete...haos..
pokusacu nesto odavde,ce vam javim rezultate
ja sam vec odustala bila od svake dodatne pomoci,jer stvarno sta god da sam pokusala,NIJE mi pomoglo..
bolovi me pojedose,a jos sam premlada,kako ce tek biti kad budem starija...a ne izdrzljivo je,postala sam imuna na tablete...haos..
pokusacu nesto odavde,ce vam javim rezultate
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
ma to sve zavisi do osobe,kako ona podnosi to
ja na primer nemam nikakvih problema
prvi dan osecam da me malo fiska,ja legnem,utoplim se i prodje
ne treba puno raditi i kretati se prva dva dana ostalo dodje i prodje samo od sebe
ja na primer nemam nikakvih problema
prvi dan osecam da me malo fiska,ja legnem,utoplim se i prodje
ne treba puno raditi i kretati se prva dva dana ostalo dodje i prodje samo od sebe
ja sam uzasno nervozna...i mogu da se izderem na svakog u sec!
ne boli me stomak...ali uzasno mnogo krvi izgubim i bude mi muka...ma haos sa zenama :S
ne boli me stomak...ali uzasno mnogo krvi izgubim i bude mi muka...ma haos sa zenama :S
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
pa mozda sam ponekad nerasplozena.....ali nadjem neku zanimaciju da zaboravim na nervozu
rebel93- Novi član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 07.06.2008
ja sam dosta nervozna i u stanju sam da se izderem na svakoga.
ali zato nemam nikakve probleme mislim to da me boli stomak ili slicno ne ne ne tih problema nemam hvala bogu!
ali zato nemam nikakve probleme mislim to da me boli stomak ili slicno ne ne ne tih problema nemam hvala bogu!
**jaca**- Super aktivan clan
- Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008
Mene samo taj dna kad treba da dobijem bolucka stomak.. ali nista strasno.. i nisam nervozna ista sam kao i uvek.. samo mozda malo vise jedem tada.... bila sam nervozna samo sada kad sam dobila jer mi je smetao ulozak i bilo mi je vrucina... pa mi jso poceli i treninzi i zato...
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Nemam neki vecih problema,ponekad me malkice zaboli stomak ali to brzo prodje...
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Ja nisam nervozna ni to,ali imam uzasne bolove tokom menstruacije..Pila sam tablete i nista nije pomoglo...
Poslednji izmenio ~Dora~ dana Sub Avg 23, 2008 7:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
kod mene pms glatko prolazi...jedino sto mi se desava tokom pms-a jeste da mi izadje ogromna bubuljcaga(i to uglavnom na nekom mestu gde se ne vidi) i grudi me pomalo bole...ostalo je ok...a stomak me retko boli,samo prvi dan kada dobijem...
ja dnevno pojedem 5-6 velikih obroka...Ako bih jela manjih ostala bih gladna i smrsala bih a i ovako imam manjka kilogramaPredji na zdraviji nacin ishrane-bolje 5 ili 6 manjih obroka dnevno nego tri velika. To ce ti odrzati stabilan nivo secera u krvi pa nece doci do smanjenja energije.
tesko da cu ovo uspetiManje jedi masnu hranu.
vikendom u gradu je alkohol obavezan...Izbegavaj alkohol, on samo naglasava tvoje trenutno raspolozenje, pa ako se osecas lose, ucinice samo da se osecas losije.
Uffff....Tesko da ce meni ista od ovoga pomoci
~*~mrkvili~*~- Super aktivan clan
- Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008
Ja nemam nikakvih problema jedino sam malo vise nervozna i nista vise, ponekad mi izlaze bubuljice malo vise po licu ali to je jednom u sest meseci, stvarno ni jednom nisam uzimala nikakve tablete niti bilo sta drugo, nemam potrebe
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
ja tablete rapten k...i pomazu...presla sam na panadol...i nisu tako dobre kao rapten
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
ja febricet
Fun Girl- Banovan član
- Broj poruka : 81
Datum upisa : 24.05.2009
Jooj i ja...ne boli me stomak ali gubim dosta krvi pa mi je muka..Angelsmiledoll ::ja sam uzasno nervozna...i mogu da se izderem na svakog u sec!
Ja stw nemam nikakwih problema...
Swe ziwo mogu da radim kad dobijem,wozam rolere itd...
Swe ziwo mogu da radim kad dobijem,wozam rolere itd...
^^CaCa^95^^- Super aktivan clan
- Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009
Ja koristim pamol ako me bas boli stomak... Dobar je i kada boli zub, glava ili sl. Umem da budem nervozna i dosta napadna... Desava se nekad da nedelju dana pre toga budem nervozna i tek kasnije dobijem xD ... mada mene boli prvi i drugi dan a ne tokom pms-a... ako vas boli stomak pomazu lagane fizicke aktivnosti, setanje, trckaranje, mada je bolje bez skakanja... A ako ste lenji, utoplite se xD ... i to pomaze
[quote="*Sladja*"]
Isto...
Angelsmiledoll ::ja sam uzasno nervozna...i mogu da se izderem na svakog u sec!
Isto...
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
ma samo COOOOKOOOOLADAAAAAA!!!!!!
sve se resi... mmm
sve se resi... mmm
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Godina : 30
Datum upisa : 29.07.2009
Angelsmiledoll ::ja sam uzasno nervozna...i mogu da se izderem na svakog u sec!
isto tako i kod mene.
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
hwala bo0gu nemam nikakwih pro0blema... ne bo0oli me sto0omak nisam nerwo0ozna... =))
** barbie brown**- Napredan clan
- Broj poruka : 56
Datum upisa : 15.11.2009
Similar topics
» Da li wam je problem ako dewojka sa kojom izlazite ima bolji posao od was?
» Odgovor na misteriozno nestajanje postova i tema!-problem sa forumotion
» Kako zamisljate....
» Kako zivite?
» Odgovor na misteriozno nestajanje postova i tema!-problem sa forumotion
» Kako zamisljate....
» Kako zivite?
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu