Povredio me je, jeste.. ali ne zelim da ista ruzno kazem o njemu niti da iko drugi u mom prisustvu prica nesto bezobrazno o njemu i vredja ga jer, priznacu.. bilo me je lepo s njim.. jeste kratko trajalo ali bilo mi je lepo i barem sam nesto naucila
Naravno ne, nema potrebe za tim, ja nisam takva, lose stvari o njemu kazem samo mojim najbolji drugaricama, sigurna sam da je i on neke moje mane rekao njegovim najboljim ortacima. A i ne mogu da pljujem nekog koga sam volela ili u koga sam uopste bila zaljubljena
Pa ako mi je uradila nešto loše naravno da ću ispričati to mojim drugovima ili nekome od drugarica da bi razotkrili kakva je ona da ne bi i nekog od njih povredila.
zavisi...imala sam samo 1 slucaj do sad...i u tom jednom slucaju je on ispao kreten...ali nisam pricala lose o njemu jer da nije on raskinuo samnom, ja bih sa njim...a inace kasnije me je pitao jedno 3, 4 puta da opet budemo zajedno...[ ?! ] ali naravno ja nisam htela...
Ne. Logično. Glupo je pričati ružno o nekome s kim ste proveli određeno vrijeme. jasno je da je moguće da nakon određenog perioda koje ste posvetili toj određenoj osobi shvatite kako je ona loša za vas, ili vas ona čak razočara. I nema ništa loše u iznošenju te činjenice, ali nakon raskida govoriti ružno o nekome s kim ste bili je apsurd i ne donosi nikakvo olakšanje. To, zapravo govori više o vama, nego o toj osobi. Bolje se posvetiti nečemu drugom. Zar ne?