Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Opadanje kose..
+18
Ninaa
~Dora~
Fun Girl
Taša :)
^_HipHopGirl_^
_RePeRkA
Milica_94
Ika
Mara
Gossip girl
BlueFairy
Lollipop
Angelsmiledoll
bbabystorie
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
Deliverance
Angel
22 posters
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Opadanje kose..
Hmm....jel nekome owaj problem poznat?Kad se kupas..cesljas..pa kad wam kosa opada?
i sta raditi u toj situaciji?
Ja imam taj problem kosa mi opada ko da starim..aj pomagajte!
i sta raditi u toj situaciji?
Ja imam taj problem kosa mi opada ko da starim..aj pomagajte!
Re: Opadanje kose..
jao i meni :/
uzas,ostane mi pola kose na cetki...strasno...
koliko sam cula to ima veze sa godisnjim dobom...kao u jednom periodu ti vise opada kosa...ali bolje se obrati frizerki za pomoc,tj pitaj nju,verovatno ce ti dati korisniji odgovor
uzas,ostane mi pola kose na cetki...strasno...
koliko sam cula to ima veze sa godisnjim dobom...kao u jednom periodu ti vise opada kosa...ali bolje se obrati frizerki za pomoc,tj pitaj nju,verovatno ce ti dati korisniji odgovor
Joleee ::taman i onako moram da se sisam pa cu je pitati jel to normalno
mozda ne koristimo adekvatnu kozmetiku i ja treba da idem na izvlalcenje pramenova,tako da cu i ja moju pitati pa cemo uporediti odgovore
Hm..kako meni ne opada kosa?
Jao ,ma vi se linjate
šalu na stranu..pošto ja imam frizerku u kući..šta god da mi ne štima ili da me ne posavetuje dobro..odmah odbijam 50% od novca za sledeće friziranje
može biti do kozmetike,zavisi koji proizvod koristite..pa i kao što je navela deliverance može biti do godišnjeg doba..mada je to vrlo mali procenat da je od toga..ali ništa nije isključeno..
Neke preparate naša kosa ne podnosi,zavisi kakve ko ima pigmente..
Ja sam izvlačila pramenove,već dva puta..sa velikim procentom blanša..od toga i te kako hoće da opada kosa..ja u moju natočim balzama..dobrog ali i skupog šampona i odmah posle 2-3 dana kosa mi se oporavi..kao da je moja prirodna,niti se suši od blanša niti opada
Jao ,ma vi se linjate
šalu na stranu..pošto ja imam frizerku u kući..šta god da mi ne štima ili da me ne posavetuje dobro..odmah odbijam 50% od novca za sledeće friziranje
može biti do kozmetike,zavisi koji proizvod koristite..pa i kao što je navela deliverance može biti do godišnjeg doba..mada je to vrlo mali procenat da je od toga..ali ništa nije isključeno..
Neke preparate naša kosa ne podnosi,zavisi kakve ko ima pigmente..
Ja sam izvlačila pramenove,već dva puta..sa velikim procentom blanša..od toga i te kako hoće da opada kosa..ja u moju natočim balzama..dobrog ali i skupog šampona i odmah posle 2-3 dana kosa mi se oporavi..kao da je moja prirodna,niti se suši od blanša niti opada
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
ewo sta su strucnjaci odgoworili:
frizerka:to je normalno,mora da izbaci to,zbog tog znoja sto se puno znojimo...
bila sam kod dermatologa: dobila sampon i neki rastwor,i dobila sam da uradim kompletnu krwnu sliku..i ostale stwari...
frizerka:to je normalno,mora da izbaci to,zbog tog znoja sto se puno znojimo...
bila sam kod dermatologa: dobila sampon i neki rastwor,i dobila sam da uradim kompletnu krwnu sliku..i ostale stwari...
desavalo se i meni to.. postoji period kad ti opada kosa ali nista strasno... prodje.. ja sma se jednom zeznula i osisala se skroz na kratko jer me je nerviralo opadanje... vise ne
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Meni nikada ne opada kosa,rijetkost je stvarno ali naidju trenutci kad se brze masti i kad izgleda bas ono bezveze ali to sve zavisi od raspolozenja...
moguce je swe mislim meni se kosa cesto masti a moguce da ako se puno nerwiras onda hoce da opada...mozda mi i zato opada....
I meni opada dosta kosa,ali sva sreca nemam tri dlake na glavi pa kad se i punom olinjam xD imam kose za izvoz :)
Masho u pravu si ima veze sa godisnjim dobom ali isto tako i sa cuvenim pubertetom xD,zatim,neredovno shishanje prouzrokuje opadanje kose i treba izabrati adekvatan sampon za kosu...
I ako se dosta nervirate,stres je "protiv" kose...
Masho u pravu si ima veze sa godisnjim dobom ali isto tako i sa cuvenim pubertetom xD,zatim,neredovno shishanje prouzrokuje opadanje kose i treba izabrati adekvatan sampon za kosu...
I ako se dosta nervirate,stres je "protiv" kose...
Poslednji izmenio Angelsmiledoll dana Pet Avg 08, 2008 1:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Zavisi od raspolozenja i godisnjeg doba. Meni ne opada i nikada nije opadala. Znam za neke kada operu kosu puna saka. Meni ni jedna dlaka e spadne sa glave. haha... Nego najbolji sampon za to je Nirel. Mislim da se tako zove.Potrazite ga u apoteci mislim da ne kosta vise od 120 din. Pomaze kod opadanja kose,peruti,kosa dobije sjaj. Najbolji preparat protiv toga.Definitivno.
Koliko ja znam to je normalno... Naravno ako primetite da imate nekoliko dlaka na glavi pravac kod lekara!!!
meni opada ali to mi nije neki problem posto mi je extra gusta ...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Pa meni ne opada bas nesto...
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
wrlo mi je poznato...cak sta wise ja se nekad zapitam kad cu ocelawiti???
Ika- Napredan clan
- Broj poruka : 88
Datum upisa : 10.01.2009
Meni pomalo kada se kupam....ali ne puno...
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009
previse mi je poznat ovaj problem! samo cekam kad cu ocelaviti . A vec sam osedela pre vremena.
Meni je vise opadala kad sam imala duzu kosu i kada sam koristila i balszam, sad mi manje opada, skoro nikako :)
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Datum upisa : 15.10.2008
Pa ja sam inače farbana crnka..Pa mi i malo opada..Ne puno...
Taša :)- Novi član
- Broj poruka : 44
Godina : 31
Datum upisa : 17.01.2009
mni ne opada
Fun Girl- Banovan član
- Broj poruka : 81
Datum upisa : 24.05.2009
Meni strasno opada kosa.. cak imam osecaj da cu ostati na kraju celava!
he he he neces sigurno
Fun Girl- Banovan član
- Broj poruka : 81
Datum upisa : 24.05.2009
trazim odgovarajuci sampon ..a nemogu ga naci.sve one fore protiv opadanje kose..to je cist porez na budale.
Jooj meni je nedavno pocela da opada, i sada se stvarno bojim. Jeste da je jako gusta , ali brate ako se tako nastavi ostacu celava . Dugo sam koristila garnier sampon, pa sam presla na niveu , nastavilo se i dalje , sada sam uzela neki sa strane , ali na kraju cu izgleda uzeti baby-shampon , taj je blag , pa ce valjda malo prestati
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
Opada mi kosa dosta.. ali sad u poslednje vreme manje :D
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Strana 1 od 2 • 1, 2
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak