Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Zenska sexualnost
2 posters
FUN :: Drustvo :: Muski kutak
Strana 1 od 1
Zenska sexualnost
Dosla sam na ideju da postavim kontra pitanje apropo muskog ega:
Da li vam smeta sto se na zensku sexualnost na nasim prostorima gleda ne bas blagonaklono?
Koliko smo mi konzervativna sredina po tom pitanju?
Muskarci otvoreno blebetaju o svojim alatkama i kojekakvim "podvizima", a ne daj boze da se zena usudi da otvoreno prica o tome!
Kao da je greh imati naglasenu sexualnost u sebi, kao da je greh uzivati u sexu... stvarno strasno!
Vas komentar na ovo je.....
Da li vam smeta sto se na zensku sexualnost na nasim prostorima gleda ne bas blagonaklono?
Koliko smo mi konzervativna sredina po tom pitanju?
Muskarci otvoreno blebetaju o svojim alatkama i kojekakvim "podvizima", a ne daj boze da se zena usudi da otvoreno prica o tome!
Kao da je greh imati naglasenu sexualnost u sebi, kao da je greh uzivati u sexu... stvarno strasno!
Vas komentar na ovo je.....
Re: Zenska sexualnost
Generalno muskarci su gora blebetala o tim stvarima nego vi devojke ili zene,ali sredina u kojoj sam ja odnosno region (balkan) je takva da si ti kad pricas o tome ili neka k...a ili nesto sl. a ja kad priam o tome sam faca macho tip i sta sve ne. Naravno da nije greh uzivati u sex-u ,naravno da obe strane u tome uzivaju, barem ja tako mislim jel ebes ti to akoje samo meni ili samo njoj lepo.
strela5- Aktivan clan
- Broj poruka : 112
Godina : 48
Datum upisa : 08.04.2008
FUN :: Drustvo :: Muski kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu