FUN

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

4 posters

Podsvest...

bbabystorie
    bbabystorie
    Glavni moderator
    Glavni moderator

Broj poruka : 4755
    Datum upisa : 11.04.2008

Podsvest... Empty Podsvest...

Počalji od bbabystorie Uto Jul 22, 2008 4:30 pm

Koliko podsvjest utiče na naše ponašanje?
    Da li je moguće otkriti tragove uticaja podsvijesti?

Neki je shvataju veoma ozbiljno poput sve većeg broja ljekara i naučnika koji vjeruju da su mnoge bolesti upravo rezultat podsvjesti, dok neki na račun podsvjesti zbijaju šale.
    Angelsmiledoll
    Angelsmiledoll
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1691
    Godina : 33
    Datum upisa : 07.04.2008

Podsvest... Empty Re: Podsvest...

Počalji od Angelsmiledoll Čet Okt 23, 2008 4:04 pm

Natera me da o nekim stvarima dobro razmislim ali isto tako me ponekad iznenadi kad u sali otkrije istinu...ne kaze se dzabe u svakoj sali ima 50 % istine Wink
    Tragovi uticaja podsvesti su recimo cudo prirode,neotkrivene tajne u vezi coveka i njegovog mentalnog sklopa...
    ~extra girl~
    ~extra girl~
    Napredan clan
    Napredan clan

Broj poruka : 99
    Datum upisa : 09.09.2008

Počalji od ~extra girl~ Pon Okt 27, 2008 8:37 pm

valjd arazumem ovo pitanje. Ponekad kad me neko iznervira u sbei zamisljam da ga sutnem daleko od sebe. Nekad se sama nateram na nesto sto ne bi zamislila. Kao da to nisam ja.
    Deliverance
    Deliverance
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1815
    Datum upisa : 15.07.2008

Počalji od Deliverance Čet Okt 30, 2008 12:05 am

Podsvest i te kako utice na ljudsku psihu...Pa pogledajte samo hipohondre!Ili ljude koji imaju fobije od svega i svacega...Sa takvim stvarima treba umeti da se izboris.
    Uzmimo za primer nesto iz svakodnevnog zivota.Nama moze neko da se dopada,pritom da ne znamo da li ta osoba gaji ista osecanja prema nama.Cesto mnogima u podsvesti stoji ono cuveno 'ma nemam ja sanse kod njega/nje' i to ce nas navesti da se lose osecamo...Mala stvar moze skroz da nam poremeti balanse u zivotu...Stoga je vrlo bitno umeti sebe da nateras da gledas na zivot iz vise uglova,a podsvest da ostavis po strani Wink

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Pet Nov 15, 2024 3:33 pm