Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Dali zivot ima svoje razloge???
+8
Darrko-
BlueFairy
Piink.Ladyy
Ninaa
smile_girl
butterfly-girl
Deliverance
bbabystorie
12 posters
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Dali zivot ima svoje razloge???
Ima li zivot svoje razloge za sve sto nam se desava ?
Zasto su ti razlozi, gotovo uvjek, skriveni od nas?
Mozda ste ga jednom i nasli pa zbunjeni otkrivenim slikama, pobegli ne shvatajuci sustinu, ako sustine uopste ima u tako prostoj stvari ..
Zasto su ti razlozi, gotovo uvjek, skriveni od nas?
Mozda ste ga jednom i nasli pa zbunjeni otkrivenim slikama, pobegli ne shvatajuci sustinu, ako sustine uopste ima u tako prostoj stvari ..
Re: Dali zivot ima svoje razloge???
Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
Deliverance ::Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
slazem se =) ponekad je bolje da ti razlozi ne znamo!
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008
Desilo mi se u zivotu da upoznam jednu osobu,vjerovatno sa razlogom ali jos ne znam koji je to razlog i koliko jos treba da cekam da saznam ali nema veze,ja cu da cekam i da se nadam On je moj razlog za zivot
Poslednji izmenio bbabystorie dana Sre Jul 30, 2008 1:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta
pa cesto i uradimo neke stvari...ne znamo razlog...jednostavno smo to 'nesto uradili'...i u principu jedino sto znamo jeste da smo to HTELI...i takvi razlozi ce po meni ostati neotkrivena tajna jer je ljudska psiha cudo...
svako zasto ima svoje zato...
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Za sve sto nam se desava, ima uvek neki razlog, sto nama mozda nije poznat ali to i nije tako lose! :)
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Hm..nebih se složila da postoji razlog apsolutno za sve..
Staviću mene i moju porodicu za primer.
Dakle,odvio se taj prokleti rat,moj otac nije nikog ubio,uhvatio se svoje porodice i napustili to mesto.Počeli smo normalno da živimo,i kada nam manijaci prete otmicom deteta..Gde onda pronaći razlog? ..Nismo bezgrešni,daleko bilo...Ali ubedjena sam da niko od nas nije počinio toliki greh,da nas proteraju dva puta u životu sa sopstvenog praga,a zatim,dovode naše živote u pitanja..nesreće,sudari na putevima itd.
Koji je razlog toga? Svi smo živeli apsolutno normalno,nismo se dičili i držali na bog zna kakvom nivou,i desi nam se najgore..znači,ipak,ili ne postoji razlog za sve,ili se mi nismo potrudili dovoljno da ga pronađemo.
Staviću mene i moju porodicu za primer.
Dakle,odvio se taj prokleti rat,moj otac nije nikog ubio,uhvatio se svoje porodice i napustili to mesto.Počeli smo normalno da živimo,i kada nam manijaci prete otmicom deteta..Gde onda pronaći razlog? ..Nismo bezgrešni,daleko bilo...Ali ubedjena sam da niko od nas nije počinio toliki greh,da nas proteraju dva puta u životu sa sopstvenog praga,a zatim,dovode naše živote u pitanja..nesreće,sudari na putevima itd.
Koji je razlog toga? Svi smo živeli apsolutno normalno,nismo se dičili i držali na bog zna kakvom nivou,i desi nam se najgore..znači,ipak,ili ne postoji razlog za sve,ili se mi nismo potrudili dovoljno da ga pronađemo.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Deliverance ::Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
Pa mozhda..to niko ne zna niti mozhe dokazati.
Darrko-- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 31.08.2008
mislim d aima. nisma sigurna.
~extra girl~- Napredan clan
- Broj poruka : 99
Datum upisa : 09.09.2008
Bilo bi dobro da ima..
nebi ljudi stalno lupali glavu o zid i kukali 'zasto bas meni to da se desi'
nebi ljudi stalno lupali glavu o zid i kukali 'zasto bas meni to da se desi'
Prskavac- Super aktivan clan
- Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008
Verovatno da ima...
Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga'
Ajoj kako sam ovo srocila xD
Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga'
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Angelsmiledoll ::Verovatno da ima...
pritom si se izgubila u sopstvenim mislima i napisala preDpostavke umesto preTpostavke xD Sorry honey,morala sam xD
Znate kako,uvek ce se desavati nesto na sta vi ne mozete da uticete...Ali postoji neko/nesto ko je uticao da se to desi...Msm razmislite malo
Za sve sto se desi postoji razlog... Ali cesto nikada ne otkrijemo zbog cega se sve to desilo..... Ili jednostavno ne zelimo da saznamo te razloge....
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
Similar topics
» Navedite razloge za...
» Dali vam se desilo....
» Dali je ljubomora ljubav???
» Zivot i greske
» Sta ste naucili iz svoje prosle veze?
» Dali vam se desilo....
» Dali je ljubomora ljubav???