FUN :) |
|
| Sergej Cetkovic | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:26 pm | |
| Sergej Ćetković - Nazovi me Nocas me svi ,na tebe podsjete Pogledima,moju bol osjete Cutim,a znam da dijele nas dani, Mrzim sto svi,za tebe pitaju, Sa usana,tugu mi citaju, Eh da si tu,kao nekad ko lani... Ne nisam jak,slome me pitanja Gdje li si sad,uzalud skitanja Cutim ,a znam da sada smo sami... Nazovi me,da si jos dobro to mi javi ja nemam kud,ti stalno si tu u mojoj glavi,k'o spas nazovi me,bez tebe su dugi ovi dani, jer kao lud,jos zivim za nas... | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:29 pm | |
| Sergej Ćetković - Moje si sve Oci si skrila pod velom od neba pogled njezan poslednji put zbog svega ovog sto govorim sada na tebe nisam ni najmanje ljut nismo mi malena,htjeli da ljubav nam bude nesalomiva Ref: Moje si sve slomila, k'o kamen o kamen srce mi zdrobila i nije me sram sto moram da dam suze i smijeh da ugasim plam 'Bolje je tako', rekla si tiho, svako na svoju stranu da ode, nije nam islo, mi moramo stati ni ruze ne mogu cvjetat' bez vode Ref: Moje si sve slomila, k'o kamen o kamen srce mi zdrobila i nije me sram sto moram da dam suze i smijeh da ugasim plam | |
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:30 pm | |
| Sergej Ćetković - Odlazis Lomilo je dusu na tren, kad podsjete me da nisam kraj nje Ne vjerujem ljudima zlim, sto govore mi da njegova si da svake noci tvoje oci ljube ga i sve mu tajne odaju sve one rijeci sto ces reci kao meni sto si rekla, prokleta Ref: Odlazis, ostavljas srce svo u ranama, ne pitas kako je, borim se sa suzama otimas, uzimas nizes nove pobjede ne pitas kako je, kako boli bez tebe | |
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:30 pm | |
| Sergej Ćetković - Musko sam DOBRO ME ZNAS ,ZATO I RADIS SVE TO MENI NANOSIS BOL, KAO DA NISI ME JUCE BAS TI NAJVISE VOLJELA... PROSLI SMO SVE,DOBRO I LOSE , A POGLEDAJ GDJE SMO ZAVRSILI MI CETIRI ZIDA I POGLED KO LED, CEKAMO RIJECIMA NA RED... MUSKO SAM,DAJ BAREM PONOS MI OSTAVI, NE DIRAJ TAMO GDJE NAJVISE ZABOLI, NE RECI RIJECI GRUBE I NAJRUZNIJE, PUSTI ME ,NEK BUDE MOJA SAD POSLJEDNJA IAKO DAVNO SI RAZUM POBIJEDILA, JA NEMAM SNAGE ZA BOL, SAMO NE RADI MI TO... *DOBRO ME ZNAS ZATO MI RADIS SVE TO ZAR SAM ZASLUZIO,KAO DA NISI SE JUCE BAS TI U MENE ZAKLELA,AA PROSLI SMO SVE DOBRO I LOSE, A POGLEDAJ GDJE SMO ZAVRSILI MI CETIRI ZIDA I RUKE KO LED, CEKAMO RIJECIMA NA RED... | |
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:31 pm | |
| Sergej Ćetković - Reci mi u lice TI,DOSLA SI ,SVA OD SUZA SLOMLJENA KAO BROD BEZ JEDARA,NA MOJA VRATA REKLA MI ,DA SI DUGO CEKALA NISI SNAGE IMALA,DA MI KAZES DA TI NISAM VISE DRAG AL IPAK PRESLA SI MOJ PRAG RECI MI U LICE,RECI SAMO ISTINU NEMOJ LAZ BAS NIJEDNU,SADA DA MI GOVORIS, RECI MI U LICE,NEMOJ SUZE BRISATI JER NE MOGU DISATI,KAD TE VIDIM TAKVU RECI MI SVE ,SAMO NEK TI BUDE LAKO... TI DOSLA SI,KAO VJETAR NEMIRAN LIST OD KNJIGE POCIJEPAN,U MOJE SNOVE I REKLA MI,DA SI DUGO CEKALA NISI NASLA VREMENA,DA MI KAZES DA CE BOLJE BITI SVE, AL MORAS DALJE BEZ MENE... | |
| Sergej Ćetković - Nije istina NIJE ISTINA DA MOGU BEZ TEBE, LAŽNO SMIJEM SE DA LJUDI NE VIDE, GOVORIM ŠTO TREBA, SREĆAN SAM DO NEBA KAD ZA TEBE PITAJU ME. NIJE ISTINA DA MOGU BEZ TEBE, NEMAM SNAGE DA OD MISLI POBJEGNEM, NEVJERNA SI BILA, AL’ JOŠ TE SVUDA IMA, AL’ JOS TE VOLIM, MILA... REFREN: ZA KOGA POSTELJU SPREMAŠ KAD LJUBAVI NEMAŠ, KOME SI LAŽ NA USNAMA, ZAR NEMAŠ NIMALO STIDA, DOK DRUGI TE SKIDA OCIMA... ZA KOGA POSTELJU GRIJEŠ I LAŽNO SE SMIJEŠ, KO TE SAD SANJA NOĆIMA, ZAR NIJE DOVOLJNO, DUŠO, ŠTO SI ME JEDNOM UBILA... BAR DA TE VOLIO NISAM, DUŠO, MANJE BI BOLJELO, LAKŠE BIH SPAVAO NOĆU DA ZNAM DA SVEMU JE KRAJ, ALI JOŠ OTROVA TVOGA U KRVI PUNO JE OSTALO, JA VIŠE NE VIDIM SPAS, JER NEMA NIŠTA OD NAS... | |
| Sergej Ćetković - Kad bi htjela ti ŠTO BIH JA, KAD BI BOG JEDNE NOĆI U SNOVE DOŠAO MOJE OČI SEBI DA POZOVE I DA JUTRO NE VIDIM DAL'BIH USTAO, ODUSTAO KADA BI SLIJEP OSTAO? ŠTO BIH JA, KAD BI BOG JEDNOG DANA DOK SVIRAM UŠAO STAO IZA MOG KLAVIRA I TON PO TON UZEO,DAL'BIH USTAO, ODUSTAO KADA BI GLUV OSTAO? SAMO KAD BI HTJELA TI JA BIH TE DODIROM OD SVILE VIDIO AKO POZELIŠ JA BIH SRCEM CUO PA TI SVIRAO AKO DOZVOLIŠ U TVOME POGLEDU BIH ŽIVIO I STARIO TO KAD BI HTJELA TI JA NE BI MARIO ŠTO BIH JA, KAD BI BOG POSLIJE SVEGA U SNOVE DOŠAO DA MI VRATI VID I SLUH, ALI TEBE DA SA SOBOM POZOVE DAL'BIH USTAO, ODUSTAO KAD BI BEZ TEBE OSTAO? JA NE BIH PRISTAO! | |
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic Sre Avg 20, 2008 3:32 pm | |
| Sergej Ćetković - Biću tu KAŽU NISI ISTA VIŠE, OPET SLUTE HLADNE KIŠE, DA TE NEGDJE DRUGI ČEKA, ZNAM, AL' TRAJE KAO POLA VIJEKA. BOL U DUŠI KAO ZIMA STEŽE, JER TE DRUGI IMA. NOĆAS NEKOM DRUGOM SVE SI, A JA PITAM DA LI ZNAJU GDJE SI, DA LI IMAŠ NEKOG KO TE PAZI, KOSU LJUBI, NJEŽNO MAZI? BOJIM SE DA NEĆU MOĆI, JOŠ TRAZIM TE U SVAKOJ NOĆI... BAR JAVI DA ZNAM, DA DOBRO JE SVE… KAD TI LOŠE KRENU STVARI, TI POZOVI, BROJ JE STARI. BAR JAVI DA ZNAM, JA ČEKAĆU SAM, ZA SVAKI SLUČAJ DOK SE SNAĐEŠ, I POŽELIŠ DA ME NADJEŠ. BIĆU TU... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sergej Cetkovic | |
| |
| | | | Sergej Cetkovic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|