Pa da vas cujem???
Da li ste nekada "ukrali" neku sitnicu?
Kako ste se osecali posle?
Da li ste nekada "ukrali" neku sitnicu?
Kako ste se osecali posle?
Deliverance ::uh kao klinka...djapale smo jedne drugima stvari za barbike al sve se to saznalo na kraju,slatko smo se smejale...a kako sam se osecala?pa dete,osecala sam se super
bbabystorie ::Jesam,krala sam,kradem i krascu sve dok me ne uhvate.Sta me briga,ja volim da kradem.To mi je hobby
**jaca** ::joj ja se secam pre nekoliko godina vracale se moja drugarica i ja iz skole nismo imale para vise a jele nam se jabuke i kako je ono voce stajalo napolju mi u prolazu(naravno kada nema nikoga)kao slucajno maznemo po jednu veliku jabuku posle smo se valjale od smeha
takodje sam isla sa drustvom 10000 puta u kradju raznog voca kod mog komsije koji ne zivi tu i reko tamo drugom komsiji da mu pazi dvoriste i kada nas je taj komsija uhvatio to je bilo padanje posto smo preskakali ogradu jedna mala devojcica je u trnutku kada je preskakala ogradu pala i pocela da se kotrlja niz ulicu a ovi koji su vec preskocili oni poceli da je jure i tako a sto je najgore svi bacaju ono voce koje im je bilo u majcama a ja kao zadnja idem i sve kupim uzas kada smo pobegli i dosli u moje dvoriste valjali smo se od smeha i sa uzivanjem jeli ukradeno voce.ja sam pisala sastav od 2 lista na ovu temu i dobila 5
bilo je jos puuuuno sitnih,zanimljivih,uzbudljivih ali i smesnih kradja...