Pa da vas cujem???
Da li ste nekada "ukrali" neku sitnicu?
Kako ste se osecali posle?
Da li ste nekada "ukrali" neku sitnicu?
Kako ste se osecali posle?
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Deliverance ::uh kao klinka...djapale smo jedne drugima stvari za barbike al sve se to saznalo na kraju,slatko smo se smejale...a kako sam se osecala?pa dete,osecala sam se super
bbabystorie ::Jesam,krala sam,kradem i krascu sve dok me ne uhvate.Sta me briga,ja volim da kradem.To mi je hobby
**jaca** ::joj ja se secam pre nekoliko godina vracale se moja drugarica i ja iz skole nismo imale para vise a jele nam se jabuke i kako je ono voce stajalo napolju mi u prolazu(naravno kada nema nikoga)kao slucajno maznemo po jednu veliku jabuku posle smo se valjale od smeha
takodje sam isla sa drustvom 10000 puta u kradju raznog voca kod mog komsije koji ne zivi tu i reko tamo drugom komsiji da mu pazi dvoriste i kada nas je taj komsija uhvatio to je bilo padanje posto smo preskakali ogradu jedna mala devojcica je u trnutku kada je preskakala ogradu pala i pocela da se kotrlja niz ulicu a ovi koji su vec preskocili oni poceli da je jure i tako a sto je najgore svi bacaju ono voce koje im je bilo u majcama a ja kao zadnja idem i sve kupim uzas kada smo pobegli i dosli u moje dvoriste valjali smo se od smeha i sa uzivanjem jeli ukradeno voce.ja sam pisala sastav od 2 lista na ovu temu i dobila 5
bilo je jos puuuuno sitnih,zanimljivih,uzbudljivih ali i smesnih kradja...