Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
"Volim te"
+14
*TASHA*
~Queen~
_RePeRkA
(=...MiTza...=)
Luna
Mara
SEPULTURA
Deliverance
Piink.Ladyy
Gossip girl
~Dora~
Angelsmiledoll
Ikac&Njanja
Angel
18 posters
"Volim te"
Koliko osoba ste rekli ovu rec,ali da to stvarno mislite oci u oci? (ovaj put mislim na momka/devojku ..)
Da li biste mogli reci "volim te" iako to ne mislite?
Da li to govorite porodici i prijateljima,ili smatrate da oni to vec znaju?
Da li biste mogli reci "volim te" iako to ne mislite?
Da li to govorite porodici i prijateljima,ili smatrate da oni to vec znaju?
Re: "Volim te"
Nikad ne bih mogla reci nekome Volim te ako makar malo ne osecam to.... Rekla sam samo jednoj osobi i to ne jednom...a porodici i prijateljima.. desi se.. ali znaju oni i sami
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Nikad nisam rekla "oci u oci" a da to ne mislim...jednostavno,ne mogu...i ne bi bilo u redu...
Decku koga sam zaista volela koji je bio moja prva ljubav...nisam rekla...ali ne bih o tome
Rekla sam sadasnjem decku i to zaista i osecam :)
Decku koga sam zaista volela koji je bio moja prva ljubav...nisam rekla...ali ne bih o tome
Rekla sam sadasnjem decku i to zaista i osecam :)
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Ja sam samo preko sms-a ako me pita...Inace ne...
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Godina : 29
Datum upisa : 20.08.2008
~Dora~ ::Ja sam samo preko sms-a ako me pita...Inace ne...
i agree...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Volim te ne izgovaram tako često.
ali ne znam,slagala bih kad bi rekla da nemogu reći volim te i kada to ne osećam..
ponekad je sažaljenje jače od svega.
ali ne znam,slagala bih kad bi rekla da nemogu reći volim te i kada to ne osećam..
ponekad je sažaljenje jače od svega.
Poslednji izmenio Mrwica dana Čet Mar 26, 2009 3:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
dvema osobama sam rekla u oci da ih volim i zaista sam to mislila...prvi put sam rekla decku prosle godine,a sada cu oci u oci reci svom dragom iz indjije u nedelju...onako na beer fest-u,pod zvezdama...^^
ne bih nikada mogla nekome da kazem da ga volim,a da pritom to ne osecam.porodica to zna,ali obicno clanovima porodice to govorim za posebne prilike(na pr,za rodjendan),a prijateljima to govorim svakodnevno...
ne bih nikada mogla nekome da kazem da ga volim,a da pritom to ne osecam.porodica to zna,ali obicno clanovima porodice to govorim za posebne prilike(na pr,za rodjendan),a prijateljima to govorim svakodnevno...
Jedino sam Paliki najiskrenije rekla da ga volim<3 a da sam to pritom i osećala..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
Sazaljenje je tako jadno,stay brutal xD Ne bi nikad rekao nekog da ga volim a da to ne osecam.Govorim i sprdnje ono:Da da volim i ja vas aj psite krc hahaha xD
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Ne govorim volim te, ako ne volim.. koliko god glupo zvucale te dve reci to je nesto sto treba ceniti i sto ne treba stalno govoriti svakom decku
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
hiljadu puta sam rekla volim te,a da to nisam osecala..
neznam zasto,cemu je to sluzilo ..
neznam zasto,cemu je to sluzilo ..
Luna- Aktivan clan
- Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008
Heh pa sadasnjem decku kazem il nekad preko poruke al juce sam mu npr. rekla to u lice nekoliko puta kad je bio kod mene...
Narawno da ne goworim wolim te ako to ne mislim...mislim nikom nebi rekla wolim te a da to ne osecam...
Al ne goworim cesto to...
A porodica i prijatelji narawno da to znaju al i pored toga im par puta kazem...
Narawno da ne goworim wolim te ako to ne mislim...mislim nikom nebi rekla wolim te a da to ne osecam...
Al ne goworim cesto to...
A porodica i prijatelji narawno da to znaju al i pored toga im par puta kazem...
(=...MiTza...=)- Napredan clan
- Broj poruka : 50
Godina : 28
Datum upisa : 21.05.2009
Rekla sam jedanput i presla sam se zato sto me taj decko iskreno voleo kada sam mu rekla da sam se salila plakao je jos sam mu rekla da je placi p...a
A porodici ne govorim ni ortacima mislim da oni to vec znaju
A porodici ne govorim ni ortacima mislim da oni to vec znaju
Hmm....kad se radi o nekom dechku jako mi je teshko da izgoworim wolim te,nebitno da li to osecam stwarno ili ne...
U swom ziwotu stwarno sam wolela samo dwa puta ali nijednom nisam rekla u ochi dechku WOLIM TE...isqckam porukom ili preko face-a,to da...ali u ochi ne...:S
ali zato drugaricama stalno pricham da ih wolim...porodici ponekad ali znaju oni to.
<3
U swom ziwotu stwarno sam wolela samo dwa puta ali nijednom nisam rekla u ochi dechku WOLIM TE...isqckam porukom ili preko face-a,to da...ali u ochi ne...:S
ali zato drugaricama stalno pricham da ih wolim...porodici ponekad ali znaju oni to.
<3
~Queen~- Napredan clan
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 27.07.2009
hh... Nijednom decku u lice ne bih mogla reci ''volim te'' msm bar za sada.... iako to osecam nekako direktno ne mogu reci.. preko poruke je vec drugacije....
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009
aaa da... zaboravih na porodicu... xD ... umem mami da kazem po koji put: ''mama volim te" ona se osmehne i uglavnom odgovori "i ja tebe" a neki put "sta ti treba" ahahahahaha
*TASHA*- Aktivan clan
pa ja to jako retko govorim...ali jako jako retko...govorim Tashi cesto, zato sto mi je najbolja drugarica...ali inace svakom drugom ne...da da, govorila sam samo 1 mom decku [nzm ni da li sam to stvarno i mislila]...LoL
~coka~- Aktivan clan
- Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009
Voli i tebe Tasha... :*
*TASHA*- Aktivan clan
E ovako, to je jedan od razloga zbog kojih sam raskinula sa bivsim...
Posle drugog dana, rekao mi je to "volim te..."
Ja njemu to naravno nikad nisam rekla... jer ga nisam volela.
Tacnije, ja ne znam da volim na taj nacin. Ne sa 15 godina.
I tu rec necu izgovoriti dok zaista i ne mislim tako.
Dok je bivsi bio opsednut time, ponasao se kao da smo vereni covece ... A ja takvu vrstu pritiska ne zelim, i necu da trpim...
Posle drugog dana, rekao mi je to "volim te..."
Ja njemu to naravno nikad nisam rekla... jer ga nisam volela.
Tacnije, ja ne znam da volim na taj nacin. Ne sa 15 godina.
I tu rec necu izgovoriti dok zaista i ne mislim tako.
Dok je bivsi bio opsednut time, ponasao se kao da smo vereni covece ... A ja takvu vrstu pritiska ne zelim, i necu da trpim...
Tasha'94- Aktivan clan
Datum upisa : 17.08.2009
Nikada do sada nisam pogledala muskarcu u oci i rekla mu "volim te".Ne znam zasto,pokazujem ljubav na sve moguce nacine osim sa te dvije rijeci.To je valjda do mene,pojma nemam,ne verujem da je drugima tako tesko da to izgovore.Ja volim,nije da ne volim ali prosto ne mogu to izgovoriti.Nadam se da ce se jednog dana i to desiti
rekla sam jednom dechku da ga volim i to sam zaista mislila.... porodici ne govorim osim kad mi nesh treba . . .a trenutno bih najvishe volela da kazem jednom dechku da ga volim, ali se bojim reakcije
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
Similar topics
» Da li biste osobu iznad "poljubili" ili "udarili"?
» Volim...mrzim
» Ja volim BalkanIRC
» "Tajne srpskog Dzet-Seta" - Aleksandar Sasa Ignjatovic
» Volim...mrzim
» Ja volim BalkanIRC
» "Tajne srpskog Dzet-Seta" - Aleksandar Sasa Ignjatovic
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu