Koja je najgora stvar sto devojka moze da uradi momku(i obratno)?
Sta je to "najgore" sto ne biste voljeli da vam se desi?
Sta je to "najgore" sto ne biste voljeli da vam se desi?
bbabystorie ::Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
Angelsmiledoll ::bbabystorie ::Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
Da,slazem se Saro...
I bilo koje sitne lazi koje se kasnije nagomilaju i pretvore u krupne,iskren odnos je i zdrav odnos :)
Deliverance ::Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!
Deliverance ::Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!