zašto ljudi obaraju pogled dole prilikom ugledanja nepokretne osobe,u invalidskim kolicima...čega se oni to ustvari boje?
+12
BlueFairy
fiorela
Mara
(=...MiTza...=)
Prskavac
Luna
smile_girl
Angelsmiledoll
Angel
bbabystorie
buuuuuubicaaaaaa
Piink.Ladyy
16 posters
Da li biste bili u vezi sa osobom u kolicima?
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Da li ste nekad razmišljali kakva bi bila veza s nekim ko nemože hodati?
zašto ljudi obaraju pogled dole prilikom ugledanja nepokretne osobe,u invalidskim kolicima...čega se oni to ustvari boje?
buuuuuubicaaaaaa- Super aktivan clan
- Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008
ovo me je navelo na razmisljanje... pa ako cemo iskreno .. velika je obaveza biti sa nekim u kolicima i ne bih sad da odg na ovo pitanje sa ne bih ili bih ko zna sta zivot moze da donese :D
bbabystorie- Glavni moderator
- Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008
Nikad nisam razmisljala o tome i mislim da niko nece dati konkretan odg na ovo pitanje...
Istina je da je to velika obaveza ali u ljubavi je sve moguce... a ja navijam za ljubav
Istina je da je to velika obaveza ali u ljubavi je sve moguce... a ja navijam za ljubav
Angel- Urednik zanimljivosti
- Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008
Kada nekog iskreno wolis ti bi njega prihvatila kakaw takaw je po meni nije bitno da li je on/a pokretan ili nepokretan wazno sta ti u srcu osecas prema njemu/njoj :D
buuuuuubicaaaaaa- Super aktivan clan
- Broj poruka : 273
Datum upisa : 16.05.2008
da to jeste tacno ali sama pomisao na ljude u kolicima .. nas tera na izbegavanje mislim nemam ja nista protiv njih tj upoznala sam jednu likusu koja je u kolicima i stvarno je dobra osoba predobra... tako da jedino oni koji su u stalnom kontaktu sa tim osoa mozda mogu zavoleti tu osobu i saviti ceo teretna sebe...moje misljenje .. :S
Mislim da se moje mišljenje poklapa sa vašim.
I neverujem da ljudi obaraju pogled dole iz razloga što se plaše nečega,već sigurno je u pitanju neka vrsta sažaljenja.
Ali ako ti je stalo do jedne osobe,i učinio/la bi sve za nju,onda ni uslovi nebi trebali da stvaraju problem.
Biraš svog partnera,ako ti ne smeta da ga ceo život guraš u kolicima,svaka čast.
Meni bi nedostajale fizičke aktivnosti sa dragom osobom,nebi mogla izdržati,bude mi jako žao u gradu kad vidim invalida,a ne takvu osobu da imam uz sebe
I neverujem da ljudi obaraju pogled dole iz razloga što se plaše nečega,već sigurno je u pitanju neka vrsta sažaljenja.
Ali ako ti je stalo do jedne osobe,i učinio/la bi sve za nju,onda ni uslovi nebi trebali da stvaraju problem.
Biraš svog partnera,ako ti ne smeta da ga ceo život guraš u kolicima,svaka čast.
Meni bi nedostajale fizičke aktivnosti sa dragom osobom,nebi mogla izdržati,bude mi jako žao u gradu kad vidim invalida,a ne takvu osobu da imam uz sebe
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Datum upisa : 07.04.2008
Iceland_girl ::Mislim da se moje mišljenje poklapa sa vašim.
i ja tako mislim
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
i ja se slazem....
Pogledajte sve za ljubav..tamo imaju često slične priče.
Luna- Aktivan clan
- Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008
Osetljivo pitanje..da kazem da..slagacu i vas i sebe..
sta reci?!
sta reci?!
Prskavac- Super aktivan clan
- Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008
Tesko pitanje,i bez odgovora.. cisto sumnjam.
(=...MiTza...=)- Napredan clan
- Broj poruka : 50
Godina : 28
Datum upisa : 21.05.2009
bbabystorie ::Nikad nisam razmisljala o tome i mislim da niko nece dati konkretan odg na ovo pitanje...
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Pa iskrena da budem ne bih..nemam stvarno nista protiv njih,kako bih i zbog cega i imala, ali ipak mislim da je to preterana obaveza kakvu ja ne zelim za sebe. A ljudi obaraju pogleda ja mislim iz sazaljenja, primetila sam da ga i ja obaram...
fiorela- Novi član
- Broj poruka : 2
Godina : 32
Datum upisa : 13.06.2009
Neznam,nisam sigurna da bi se opredelila za tako nesto.
BlueFairy- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008
Tesko pitanje, smatram da bismo pravi odgovor mogli da damo tek kada se nadjemo u takovj situaciji jer svi ljudi zasluzuju ljubav... Iskrena da budem, razmisljala sam o ovome...
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Pa to što obaraju pogled to uopšte nije lepo,sažaljevanjem nekoga a da on to primeti je jako bedno,zamislite sebe u toj situaciji ne daj Bože i da vas neko sažaljeva osećali bi se bedno i iznervirano jer najgora je stvar sažaljevati nekog,treba se ponašati prema njemu kao i prema svima ostalima,i on je čovek kao i svi mi,jednostavno ljudi su se navikli na takav život.Ja se nisam nikad našao u toj situaciji a neću se nikad ni naći tako a da mi se slučajno desilo razmislio bi dobro,ipak velika je to obaveza,ne znam ne znam....
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Nzm..to je krupna stwar..ipak ja imam 15 godina idalje sam neozbiljna izlazim idem na zurke i radim neke stwari koja nebi mogla sa osobom u kolicima..to bi mi bilo kao teret.,,znam da nije lepo ali jbg ja sam iskrena i znam da nebi mogla da podnesem toliki pritisak
Tasha'94- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 17.08.2009
Verovatno sada - ne bih. Jer ne znam da volim, i to ne bi imalo smisla.
Kasnije, mozda.. za 10-ak godina. Ako ga stvarno volim, iako vidim da je to to, onda ok. Bila bih.
Kasnije, mozda.. za 10-ak godina. Ako ga stvarno volim, iako vidim da je to to, onda ok. Bila bih.
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
nezz....velika je odgovornost i obaweza biti sa nepokretnim chovekom.....