..da was grupa prijatelja gotiwi,a kad niste u tom drushtwu onda ogowaraju,a pritom wi za to znate?
+13
smile_girl
Gossip girl
Anuska
Angelsmiledoll
bbabystorie
buuuuuubicaaaaaa
Diamond_girl
Ikac&Njanja
Arijana
dovLa_
Lollipop
Piink.Ladyy
malena91ns
17 posters
Lazno prijateljstvo
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°2
Re: Lazno prijateljstvo
e ova tema je rodjena za mene!
Neznam dali zasluzujem nesto tako sa strane mog drustva (izvinjavam se ako gresim) ali ako me jos uvek dobro sluzi memorija ja niti sam se mesala u njihovu privatnu stvar,koje bi oni rado da zadrze za sebe..niti ulazila u kakve konflikte..
uglavnom saznam da mi neko nesto rekao iza ledja,i gle cuda...uvek se ispostavi NAJBOLJA drugarica...koja uvek ono 'ne bre nisam to rekla' i posle se ONA nadje uvredjena ... a zna dobro sta je rekla ... ccc ...
kud jos se*e jos i laze!
tako da,da ulecem u takve situacije,i bogami snalazim se kako god znam i umem..
Neznam dali zasluzujem nesto tako sa strane mog drustva (izvinjavam se ako gresim) ali ako me jos uvek dobro sluzi memorija ja niti sam se mesala u njihovu privatnu stvar,koje bi oni rado da zadrze za sebe..niti ulazila u kakve konflikte..
uglavnom saznam da mi neko nesto rekao iza ledja,i gle cuda...uvek se ispostavi NAJBOLJA drugarica...koja uvek ono 'ne bre nisam to rekla' i posle se ONA nadje uvredjena ... a zna dobro sta je rekla ... ccc ...
kud jos se*e jos i laze!
tako da,da ulecem u takve situacije,i bogami snalazim se kako god znam i umem..
Lollipop- Administrator
- Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008
- Post n°3
Da... Desilo mi se. Ali nije to bila neka velika grupa. Njih dve otp. Kada smo bile zajedno onda su bile ok sa mnom,a kada bih ja otisla sa ostalima jer nisam htela da se izdvajam one bi me ogovarale. Zbog ljubomore,bile su ljubomorne a i to drustvo ih nije prihvatilo kao mene. Nije se zavrsilo nesto Bog zna sta,jednostavno sam prestala da se druzim sa njima. I svi srecni i veseli.
dovLa_- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1179
Godina : 31
Datum upisa : 09.04.2008
- Post n°4
Hmm... Pa meni drugovi, ako im nesto smeta, to i kazu, a ne ogovaraju i ja onda pokusam to da promenim kod sebe... a i obrnuto... Ali devojcice... to je zlo... Gledam u skoli najbolje drugarice i onda kad se ja nadjem negde sam sa jednom od te dve ubije me u mozak ogovarajuci onu drugu... nevera...
Arijana- Super aktivan clan
- Broj poruka : 304
Godina : 32
Datum upisa : 06.04.2008
- Post n°5
hmm....ne mislim da me niko od mojih drugarica odgovara....ne vidim zasto bi....nadam se da to ne rade...jer onda mi nisu pravi prijatelji...
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
- Post n°6
desilo se i zazalili su zbog toga.kad god sam im trebao,bio sam dobar a ovako ne valjam.srecom imam mnogo drugacije drustvo sad i miran sam
Diamond_girl- Super aktivan clan
- Broj poruka : 265
Godina : 30
Datum upisa : 28.04.2008
- Post n°7
desilo se........kad sam i m trebala...super ja sam najbolja obozawaju me,. a owako sam dobra za ogowaranje.....
buuuuuubicaaaaaa- Super aktivan clan
- Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008
- Post n°8
pa nije mi se to desilo .. barem mislim :S...ako se desi to bi me slomilo...najverovatnije ... al ipak .. sta znam
bbabystorie- Glavni moderator
- Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008
- Post n°9
nazalost desilo mi se jednom i nadam se da nece vise
sa mnom osoba super a iza ledja svasta pljuvala po meni ali kad tad se sve sazna :bad10: take osobe treba samo otkaciti
sa mnom osoba super a iza ledja svasta pljuvala po meni ali kad tad se sve sazna :bad10: take osobe treba samo otkaciti
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
- Post n°10
tako sam ja uradilabbabystorie ::nazalost desilo mi se jednom i nadam se da nece vise sa mnom osoba super a iza ledja svasta pljuvala po meni ali kad tad se sve sazna :bad10: take osobe treba samo otkaciti
Anuska- Novi član
- Broj poruka : 40
Datum upisa : 13.06.2008
- Post n°11
ma to se desava... to i mi nekad radimo... ali zna se kakvi su to (ne) prijetenlji... i sta se prica i radi sa njima... i koliko se cesto izlazi sa njima...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
- Post n°12
Anuska ::ma to se desava... to i mi nekad radimo... ali zna se kakvi su to (ne) prijetenlji... i sta se prica i radi sa njima... i koliko se cesto izlazi sa njima...
slazem se sa anom..desilo se i meni milion puta i mislim da se to swima desawa ali takwe ljude ne treba shwatati kao prijatelje...
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008
- Post n°13
Imam puno takvih u mom bivsem odeljenju.Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim.
Koriste me a onda dovidjenja.Ali naucija sam svoju lekciju..............
BlueFairy- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008
- Post n°14
*Emy*93 ::Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim.
Deliverance- Moderator
- Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008
- Post n°15
nije mi se to jos desilo...uglavnom sam se drzala jedne ekipe u osnovnoj i i dalje blejimo ponekad,ali pored njih imam jos 3 ekipe za koje moram da nadjem vremena...naravno,imamo razumevanja jedni za druge,tako da nema nikakvih problema sto se toga tice.
Ruki- Napredan clan
- Broj poruka : 62
Datum upisa : 04.09.2008
- Post n°16
To je pre bilo ali sad sam ja okrenula drugi listpinkiegirl ::*Emy*93 ::Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim.
Prskavac- Super aktivan clan
- Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008
- Post n°17
Ne volim lazna prijateljstva.
ili si mi prijatelj ili nisi..trece ne postoji.
ili si mi prijatelj ili nisi..trece ne postoji.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
- Post n°18
Mrzim takve situacije kad se razočaram u prijatelja.
Imala sam do sad više lažnih prijateljstava!
Imala sam do sad više lažnih prijateljstava!