Ne znam bas koliko ce ova tema biti popularna sa obzirom na to da samo ti i ja slusamo black,a da ne pominjem da samo lolly,angel ti i ja znamo sta je uopste black metal... volim melodic tipa cof,dimmu borgir,rotting christ...i tek po koji sirovi poput burzuma,dark throne-a i marduka...ali nista specijalno te bih preporucila.ok su mi i agathodaimon,ancient i anorexia nervosa
Ma bice popularna kako nece xexe xD Ne volim bas sirovi,to mi je prebrutalno.Dimmu i Rotting Christ je ok. Ja obozavam Venom,prejjak black,nije toliko brutalan,taman onoliko koliko treba.A od sirovine sam dosta vremena slusao Beherit al mora da sam bio lud,sad to ne mogu da slusam.
Hmmmm svuda ih predstavljaju kao black,od njih je i nastao naziv black metal,mada meni to ne lici na black uopste.Mesavina trasha i speeda i malo nesto blacka.
Ne slusam black jer se nisam ni trudila da se informisem o tom pravcu muzike , tj. ne znam black bendove :) ... a ovo sto je sepultura postavio mi se ne svidja...
meni spellbound,tormentor of christian souls,mourning palace,succubus in rapture,progenies of a great apocalypse,the chosen legasy,the invaluable darkness...i jos mnooooogooo mnooogooo...:)
Sepultura ne editujes niciji post ako ne kapiras sta je hteo da kaze..vec obican svoj post posaljes da pitas..i kada editujes neciji post napises .. Edit by Sepultura: pa tekst!
Prebrutalni su za mene Da ne bih otvarao temu death metal posto i ova nije bas popularna spojicemo black,death,grincore,deathcore.Ja bi preporucio grupu Death i za one koji tek pocinju da ih slusaju bi preporucio pesme:Zobmbie Ritual i Pull the plug Cannibalsi su izdali novi album,to moram da skinem
immortal prebrutalan a slusas cannibal corpse?xD weeeeeeird xD cannibal su mi ok,ali ono...ima zaista kvalitetnijih stvari,melodeath mi mnogo vise prija od brutal death-a.a sto se tice benda death,svidja mi se samo jedna pesma a to je voice of the soul,ostale su mi smorne.