FUN

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

+62
*Sweet Girl*
forever in love <3
**jaca**
^^CaCa^95^^
!_I'm crazy_!
Adry
Fun Girl
_RePeRkA
an.chi.
*I'm a girl in love*
Meeeee
SEPULTURA
Rottie
Mara
Gossip girl
_Miss Z_
PipiDugaCarapa
rain man
Becca
~Maleni slatkis~
Luna
Ninaa
PFC_4ever
Admin
~Dora~
^_HipHopGirl_^
Maria93
scared
Natsi
civas
**Majche**
Superman
Ludacha
BlueFairy
~Fairy Annie~
Darrko-
SweeT RevengE
nina
Ikac&Njanja
launchped
Deliverance
smile_girl
Mark93
ANAHI & DIMA
butterfly-girl
strela5
booobamara
buuuuuubicaaaaaa
Diamond_girl
bbabystorie
aLisa
cutter
Arijana
dovLa_
tamarabn
Angelsmiledoll
Nevena993
Piink.Ladyy
Mika
Angel
volley
Lollipop
66 posters

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...

dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Broj poruka : 1179
    Godina : 31
    Datum upisa : 09.04.2008

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 4 Empty Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...

Počalji od dovLa_ Uto Maj 27, 2008 3:07 pm

E da zaboravio sam da kazem da su moderatori smorili... Iceland, ako neko skrece s teme jednostavno OBRISI taj post i kraj... a ne da pises one nebuloze Edit by Iceland: blablabla!!!!

Edit by Joleee:Nisu to nebuloze,nego je takwo prawilo!I neces ti moderatore uciti sta da rade!
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 6762
    Godina : 29
    Datum upisa : 05.04.2008

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 4 Empty Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...

Počalji od Piink.Ladyy Uto Maj 27, 2008 3:29 pm

Evo da se oglasim javno na tvoju prozivku DovLa_
    Ja namerno ispravljam da član vidi gde greši,a ne da mu brišem postove a zatim zahteva gde su mu nestali svi postići.To važi isto i za druge,jer oni takođe vide moju ispravku,i valjda znaju da ne ponavljaju isto!
    a nebrini,ako ćemo tako,ostaćeš bez dosta postova,jer i ti si veoma puno skretao sa zadatih tema.
    Nećeš ti meni govoriti šta i kako da radim.Na moje greške će Lollipop i Joleee obratiti pažnju i mene opomenuti po potrebi,a ja ću tebe i ostale članove.
    Nadam se da sam bila dovoljno jasna.
    Ah da,smorio si ti mene,i te kako Wink

Poslednji izmenio Iceland_girl dana Uto Maj 27, 2008 3:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
    Lollipop
    Lollipop
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 2804
    Datum upisa : 31.03.2008

Počalji od Lollipop Uto Maj 27, 2008 3:30 pm

dovLa_ ako zelis da postanes moderator prijavi se. Ako ne ne znam o cemu pricas.
    Forum je sada rozi. Ne znam zasto je tesko zapamtiti da sa cvetom nema a sa slusalicama ima novih poruka. Kao sto sam rekla rozi je forum prema tome ako imas odgovarajuce slicice posalji pa cemo da vidimo da li odg. Ne znam cemu tolika frka.
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Uto Maj 27, 2008 3:45 pm

E ovako... Jole i Iceland...sta dizete tolku frku... ja nikom nisam rekao da MORA tako da radi... ja samo kazem sta meni smeta... I sto se mene tice mozes da mi obrises sve postove ako oces... ne znam zasto se broj postova uopste gleda...
    Lolli, pa da hocu da postanem moderator verovatno bi se do sad i prijavio...
    E da jos da kazem... Iceland ako neko ne zna gde gresi neka procita PRAVILA..
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Počalji od Piink.Ladyy Uto Maj 27, 2008 3:50 pm

DovLa_ to nemoraš meni govoriti,ja sam već ta pravila pročitala,a ti nisi?
    da jesi nebi se svađao sa moderatorima.
    A tvoje mišljenje je veeeeoma interesantno,izneo si šta ti se ne sviđa,i ladno rekao da su moderatori smor?
    buuuuuubicaaaaaa
    buuuuuubicaaaaaa
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Broj poruka : 273
    Godina : 33
    Datum upisa : 16.05.2008

Počalji od buuuuuubicaaaaaa Uto Maj 27, 2008 4:11 pm

imam ja kritiku jednu ...forum je sjajan stvarno fenomenalan je ... samo jedina zamerka je sad mozete je prihvatiti a i ne morate nije ni bitno .. samo preterano se drzite pravila ...ok je sve to ali nekad dosadi ovako je sve ok .. :D sad nemoj da neko pogresno ovo protumaci !!!
    Angel
    Angel
    Urednik zanimljivosti
    Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
    Datum upisa : 04.04.2008

Počalji od Angel Uto Maj 27, 2008 4:14 pm

Zelimo da uwedemo malo red,da nebude kao na nekim sajtowima gde se samo wredjaju psuju....
    Lollipop
    Lollipop
    Administrator
    Administrator

Počalji od Lollipop Uto Maj 27, 2008 4:14 pm

Buuuuubiceeeee necemo pogresno shvatiti. Znam da je to vama svima ocigledno,ali ipak zelimo nesto da postignemo. A i ako se drzimo pravila forum ce nam biti bolji. Evo obecavamo da cemo malo omeksati,jel tako cure? :bigsmile:
    buuuuuubicaaaaaa
    buuuuuubicaaaaaa
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Počalji od buuuuuubicaaaaaa Uto Maj 27, 2008 4:18 pm

pa forum moze da bude dobar i bez pravila.. ne morate da omeksavate nemojte molim vas osecam da ce biti jos gore :P :D
    da i jos nesto .. mislim da nema potrebe prepravljati text koji vam se ne svidja tj koji je uvredljiv ili ''uvredljiv'' jednostavno ili obrisite ili opomenite ...mislim da nema potrebe za prepravljanjem
    Lollipop
    Lollipop
    Administrator
    Administrator

Počalji od Lollipop Uto Maj 27, 2008 4:22 pm

Iceland_girl vam je svima lepo objasnila da prepravlja text da bi dala do znanja tom nekom ko spamuje ili gresi. Wink Slobodno iskazitesvoje misljenje zato i postoji ova tema.
    bbabystorie
    bbabystorie
    Glavni moderator
    Glavni moderator

Broj poruka : 4755
    Datum upisa : 11.04.2008

Počalji od bbabystorie Uto Maj 27, 2008 5:09 pm

samo opusteno tuptup

koliko sam primetila ovde se ne psuje i bas lepo odrzavamo red snazanjak
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Sre Maj 28, 2008 12:10 am

Iceland_girl ::DovLa_ to nemoraš meni govoriti,ja sam već ta pravila pročitala,a ti nisi?
    da jesi nebi se svađao sa moderatorima.
    A tvoje mišljenje je veeeeoma interesantno,izneo si šta ti se ne sviđa,i ladno rekao da su moderatori smor?

Jesi ti stvarno blesava ili se samo pravis??? Ja sam rekao kad nekom obrises post, da taj neko, u slucaju da mu nije jasno zasto, procita pravila... jasnije sad? I ko kaze da se ja svadjam... lepo sam rekao sta mislim... jel to nesto sto ne sme? i to da su moderatori smor je takodje moje misljenje...
    A i dobro je Bubica rekla... previse se drzite pravila... ljudi, pa pravila i jesu tu da bi se KRSILA fdg xvfgfh

Edit by Joleee:dovla_ mogao bi malo kao prwo da se smiris,a drugo ko ti da je prawo da ti owde naredjujes i prawis red?i trece neces nikome ti goworiti da li je jasno,Zato prestani da se swadjas slucaj je resen,a mi cemo da nastawimo swoj rad a narawno ti neces da se petljas!
    bbabystorie
    bbabystorie
    Glavni moderator
    Glavni moderator

Broj poruka : 4755
    Datum upisa : 11.04.2008

Počalji od bbabystorie Sre Maj 28, 2008 12:15 am

Dajte ljudi da nadjemo neko zajednicko resenje a ne da se prepiremo

FUN forum je za zabavu i opusteno caskanje a ne za rasprave

Ako se slazete sa mnom da ovde stavimo tacku na ovu raspravu i nastavimo dalje,moze?
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Sre Maj 28, 2008 2:11 pm

Jole ne smaraj ja samo govorim SVOJE MISLJENJE i nikom nista ne naredjujem!!! Niti bilo koga vredjam!!!

Edit by Joleee:Rekao si swoje misljenje i mi smo swoje zato ostaje kako je i bilo!
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Počalji od Piink.Ladyy Sre Maj 28, 2008 3:24 pm

DovLa_ nebi škodilo kad bi malo obratio pažnju na svoj rečnik?
    ja možda jesam blesava,ali više od tebe sigurno nisam Wink

a što se tiče pravila,ti misliš da je kulturno psovati? mene bi bilo sramota da psujem i govorim kao ti! postovi koji su lupani,nemaju nikakve veze brišemo,jer verovatno ste već čuli ovo da postići nisu nimalo bitni,neki mogu odavde nešto i da nauče.
    Ah da,i postići sadržaja pitanja za nekog člana,šala ili slično član bude opomenut da to može preko privatne poruke,ali ne brišemo kako bi član kome se dotični obraćao pročitao šta ima da mu kaže,ali to ne znači da tolerišemo svaki put.

eto to sam htela da dodam,i što se mene tiče završili smo.
    Rasprava upravo sad završava,u daljnem postovi će biti brisane bez prethodne opomene.
    buuuuuubicaaaaaa
    buuuuuubicaaaaaa
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Počalji od buuuuuubicaaaaaa Sre Maj 28, 2008 9:34 pm

mogu ja samo nesto da dodam a da ne bude obrisano ???
    nema svrhe raspravljati se oko ovoga jer mozete izgubiti clanove a za ovakve forumcice retko ko cuje pa bolje je imati vise ljudi ako se slzete... ?
    uopste nije bitno ko i kakav je moderator,...vec kako sam forum vunkcionise ako ne mozemo naci zajednicko resenje ne trebamo ni dolaziti ... ovo je ipak virtuala...ne mislim da trebate da dopustate sve i svasta ..ali moj savet ne opterecujte se oko pravila jer sve jedno docice sl. koji ce prekrsiti ... toliko od mene pozz...
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Počalji od Piink.Ladyy Sre Maj 28, 2008 9:43 pm

buuuuubiceeeee nadovezaću se.Ja cenim tvoje mišljenje kao član fun-a,kao što cenim svačje mišljenje,ali ako ti se neko ne sviđa kako radi,šta radi,zar se mora upotrebiti vulgarnost i ne birati reči? DovLa_ je mogao ovo rešiti na jedan veoma jednostavniji način,stekla sam utisak da je veoma prost u rečniku,kako god to protumačili.
    Što se tiče članova foruma,dešava se,napuštaju sajt,ali zbog čega da gubimo nadu,kad se uvek neko može pridružiti i širiti nam ekipu.Mi nemožemo lično nikoga da zaustavimo,jer to je njegova slobodna volja.
    Mnogo je smorno čitati neozbiljne i vulgarne postove na malo onim ozbiljnijim temama,jer postoje određene teme i za takvo ponašanje i stav.
    takvi postovi su sigurno obrisani,to ti ja garantujem,zato i služe pravila.
    buuuuuubicaaaaaa
    buuuuuubicaaaaaa
    Super aktivan clan
    Super aktivan clan

Počalji od buuuuuubicaaaaaa Sre Maj 28, 2008 9:46 pm

ok slazem se sa tobom ... nema svrhe dalje pricati .... jer ..ja ne mogu da uticem na vas ko razume shvatice :P :D
    aLisa
    aLisa
    Aktivan clan
    Aktivan clan

Broj poruka : 244
    Datum upisa : 15.04.2008

Počalji od aLisa Sre Maj 28, 2008 10:06 pm

njah... ono zhuto mi bilo bolje... i ono -nema novih poruka- i -nove poruke- mi izgleda pretrpano... i na kom je jeziku ovo -edit- i -quote-? i oni listitji kod onog -napredan clan- i sl. mi se ne svedja... Wink

Poslednji izmenio aLisa dana Sre Maj 28, 2008 10:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Počalji od Piink.Ladyy Sre Maj 28, 2008 10:13 pm

bubice,nemoj ti da gledas sto sam se ja nadovezala i dodala.
    Ja nevolim kad mene neko proziva,prilicno burno reagujem na to.
    Imas pravo kao i svaki clan da kazes svoje misljenje,a sad kako mi to prihvatili nije bitno.
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Čet Maj 29, 2008 2:19 pm

Iceland, ajde samo reci koju sam ja to vulgarnost upotrebio?

I to za to sto ne razlikujem sta je sta kod tih slicica... idi na neki podforum i pogledaj malo slicice...

mp4: Nove poruke
    usta: Nove poruke [popularna]
    cvet: Nove poruke [zakljucana]
    pa onda o5 cvet: Nema novih poruka
    pa o5 mp4: Nema novih poruka [popularna]
    slusalice: Nema novih poruka [ Zaključane ]
    i o5 cvet: Obavestenje
    i onda jos 1 cvet: Lepljiva

Ajde sad se ti tu snadji...
    1 slika pokazuje i Nove poruke [ Zaključane ] i Nema novih poruka i Obaveštenje i Lepljiva
    1 slika Nove poruke i Nema novih poruka [ Popularne ]
    Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Počalji od Piink.Ladyy Čet Maj 29, 2008 2:34 pm

DovLa_ završili smo stim i stavili tačku na tu temu.

a ovo za nove poruke itd. će Lollipop i Joleee videti šta i kako jer ja i bbaby nemamo ovlašćenje za to.
    Angel
    Angel
    Urednik zanimljivosti
    Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
    Datum upisa : 04.04.2008

Počalji od Angel Čet Maj 29, 2008 2:59 pm

dovLa_ ::Iceland, ajde samo reci koju sam ja to vulgarnost upotrebio?

I to za to sto ne razlikujem sta je sta kod tih slicica... idi na neki podforum i pogledaj malo slicice...

mp4: Nove poruke
    usta: Nove poruke [popularna]
    cvet: Nove poruke [zakljucana]
    pa onda o5 cvet: Nema novih poruka
    pa o5 mp4: Nema novih poruka [popularna]
    slusalice: Nema novih poruka [ Zaključane ]
    i o5 cvet: Obavestenje
    i onda jos 1 cvet: Lepljiva

Ajde sad se ti tu snadji...
    1 slika pokazuje i Nove poruke [ Zaključane ] i Nema novih poruka i Obaveštenje i Lepljiva
    1 slika Nove poruke i Nema novih poruka [ Popularne ]

TO je bilo greskom naprawljeno,sada ako nisi primetio swe je ok ima tri stawke i to je to.dovla_ uostalom necemo da sirimo pricu tako da je swe zawrseno!!
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Čet Maj 29, 2008 10:27 pm

ja ne vidim da je bilo sta od tih slicica namesteno...

[
    dovLa_
    dovLa_
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Počalji od dovLa_ Čet Maj 29, 2008 10:47 pm

pogledaj dno ove stranice
    https://ilovefun.serbianforum.info/kritikepohvale-f3/
    tacnije objasnjenje slicica.. e onda ce ti biti jasno sta mi nije jasno...
    i ako hoces da me banujes.. banuj me zabole me uvo... nije ovo jedini forum na internetu.....

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Pet Nov 15, 2024 3:52 pm