pogodila me ljubawna strelica,ljubimo se..i igramo se zmurke..on mi pewa serenadu..ja se osecam zaljubljeno i kontam da izmedju njega i mene raste ljubaw....
nesto mi je dosadno..on dodje po mene na motoru...kuckam se sa nekim preko net-a, i odjednom dobijam krila i letim,ne goworim necujem ne widim,grlim se....
padala je kisa, i ja sam tako stajala na kisi i onda su poceli da me gadjaju.. kad sam bila kuci dragi je dosao i poceo da mi pjeva serenadu a ja sam mu rekla peace i otisla na spavanje... Ostali su se zlobno smijali i bockali me stapicima, pocela sam da se svadjam i onda su me zaledili.. doslo je proljece, otopila sam se i pocela da jurim leptira i onda sam se kezilaaaaaaa :)
Videla sam cudnu jabuku,a neki dedica mi je reko da to vide samo zaljubljeni pa sam otisla na spavanje i sanjala sam kako me jure neki manijaci koji oce da me biju palicama za bejzbol,da me gaze bbiciklama i da mi udaraju glavom o zid,ali me je probudila sestra svojim brbljanjem...
navodila sam neke cudne stvari jer sam se napila i nisam mogla da stojim, neki tip je onda mislio da sam ga poljubila i moslio je da ga volim.. I kada sam dosla da povratim zbog pjancenja WC solja me progutala i tamo su me zakljucali...
smisljala sam zloban plan ii onda sam se smorila, jedno vrijeme nisam mogla da govorim, pa da cujem onda nisam vidjela, kasinje sam procitala novine i odgledala vatromet..
ja mnoooogoooo volim ovaj forum.. i uzivam da kuckam ovde pogotovo u temama o cvijecu .. ali posto takodje mnogo volim da spamujem osjecam da ce mi uskoro neke teme biti zakljucane i ja cu biti mnogo tuzna..
Ubrala sam buket cvijeca iz baste moje svekrive,trcala sam po dvoristu od srece,zakljucala kucu i posla u beograd,srce mi ubrazano lupa,ocem da svi znaju da sam se zaljubila
Poslednji izmenio bbabystorie dana Ned Nov 09, 2008 12:46 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Bilo je toliko smjesno dok sam plesala, neka curka je dosla i zagazila me biciklom pa sam ja nju pukla u zid, hvalila sam se da sam najjaca i onda mi je neko izbio zube pa sam otisla na spavanje...
zeznula sam sebe ali smo se posle zajedno vozili i ja sam mislila da ce biti super ali me je neko gadjao paradajzom po sred lica i ja sam poletela da bih pobegla
shokiralo me to i pocela sad da se tresem,ali bilo sam srecna zbog toga :) Srce mi je ubrzano kucalo kada je prisao i poljubio me, ali Trt milojka, gadjali su me i onda sam plakala...