Pa mislim da to nije bas umro od tuge. Nego se od tuge razbolis,pa organizam ne funkcionise dovoljno dobro i onda se desi... Sve je tuga prouzrokovala. Ali sama tuga smatram da ne moze...
Mislim da se ne mze umreti od tuge,mada sam dosta citao price u kojma pise umro starac njegovazena umrla d tuge za njim,mislim sve ima svoje,mozda da tuga ne moze da ubije ali moze da ucini da se osecas lose pa posle da neki organi popuste i to je to...
Moze... Mozesh i stw umreti,dowesti sebe u toliku depresiju kada te bash briga za swe,jednostawno te ni ne potresa kada ti se bilo shta loshe dogodi,prestacnesh da pazish o sebi i kad tad umreti...To oni bash ekstremni ppl-owi...xP :S Ne wolim te mracne osobe...Iako sam PONEKAD takwa...Cemu to?:D Uziwaj u ziwotu,hahha...:))))Secam se da sam uweek kao mala kada su me pitali shta radim odgowarala da uziwam u ziowotu....Ladnooo klinka bila i to goworila...xD Bila pametnija nego sada,haha,zjb se.. :P
Ja često kažem,kada sam tužna .. ''umreću od tuge'' ..Zapravo,imam osećaj kao da se deo mene otkida.. to jako boli..ali zapravo nikad nisam umrla od tuge.. Neznam šta bi se moralo dogoditi da moje srce prepukne od tuge.. jer patim,ali posle vidim i neku pozitivnu stranu života i vrednosti toga.
Ne moze. Moze od stresa... Ili...mozhe od tuge,ali ne bukvalno... Kada situzan,stresiras se mnogo i to dovodi do srcanog udara i tako tih sklj stvari...i tako crknes... ih,shto sam dobar filozof..xD
tema je dosta stara, ne znam da li ste tu vi koji ste pisali imam pitanje za plastic girl, ako moze da kaze sta je dokaz,zanima me mnogo. ja verujem da moze da se umre od tuge, kao sto istrazitelj kaze i srce ima svoju granicu